Horoscop Azi 11 Iunie 2018 Jun11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 Iunie 2018

HOROSCOP 11 iunie 2018. Leii pot incepe o noua relatie, Sagetatorii pot incasa banii asteptati de multa vreme. O zi cu energie. Vibratia zilei este 4 si o sa avem grija de casa si de familie, in mod special.Incepem in forta saptamana si o sa le dam de capat situatiilor complicate, sa lichidam toate restantele, ca sa-ncepem lucruri noi, sa ne facem viata mai frumoasa.

Horoscop 2018 BERBEC – Poate primiti o invitatie la un film, la un spectacol sau la o plimbare in parc si va eliberati de toate grijile. Va puteti gasi ceva nou de lucru si o sa va mai redresati cu banii, sa fiti cu ratele la zi si sa nu mai fie nevoie sa va imprumutati de la o luna la alta.
Horoscop 2018 TAUR – O sa descoperiti o sursa de bani, poate vindeti ceva pe care nu l-ati folosit sau veti lucra o ora, doua, in particular. E o perioada de acalmie acasa, in familie si multe aspecte se pot indrepta, daca va doriti acest lucru, pentru ca, altminteri situatia se poate degrada pana la sfarsitul anului.

Horoscop 2018 GEMENI – Invitatie de onoare la un eveniment social si poate fi punctul de pornire intr-o aventura .. profesionala, de succes. Se poate sa luati o decizie referitoare la locuinta, la pretul unei investitii de tip imobiliar, vindeti sau cumparati, o casa, un teren.
Horoscop 2018 RAC – O problema de sanatate e pe punctul de a se rezolva, cu concursul vostru, si bineinteles al medicului, luati si tratamentul adecvat. O sa puteti legaliza un act daca-i convingeti pe toti cei implicati sa-si dea acordul, sa fie dosarul complet, sa capatati un statut ferm.

Horoscop 2018 LEU – E cineva nou aparut in peisajul sentimental si aveti toate sansele sa rezonati pe mai multe paliere, sa fiti compatibili. Va puteti interesa pe la banci de un credit ca sa va luati casa ori sa va cumparati masina sau poate n-aveti bani de concediu.
Horoscop 2018 FECIOARA – O sa puteti pleca intr-o vacanta si o sa va priasca mai mult decat in oricare dintre anii precedenti, Jupiter e cu voi! O s-aveti o sumedenie de lucruri de rezolvat si o sa intrati in priza, sa nu ramana ceva pe altadata, c-or sa tot apara provocari care mai de care.

Horoscop 2018 BALANTA – Poate va gasiti un pic de timp liber si pentru voi, va duceti la un spa, la o sala de sport, cu bicicletele in parc sau altundeva. E cineva dornic sa va revada, poate chiar sa lucrati impreuna, daca nu cumva sa va petreceti timpul liber in modul cel mai placut.
Horoscop 2018 SCORPION – E cineva care nu v-a uitat si tot incearca sa ajunga la inima voastra, sa comunicati sufleteste. Apar noutati la serviciu si o sa faceti fata cerintelor, ba chiar le puteti strecura sefilor propriile preferinte, de care cum, necum or sa tina cont.

Horoscop 2018 SAGETATOR – O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita o sa scoata in relief adevaratele sentimente care va unesc. Se intrevad niste bani care or sa v-ajute sa faceti plati, sa iesiti in oras cu prietenii sau macar sa organizati o escapada …culinara! la un restaurant in oras.
Horoscop 2018 CAPRICORN – Se poate sa treca diseara cineva in vizita si impreuna sa gasiti un raspuns la o problema care va macina. O sa va mai ocupati si de casa, printre picaturi, mai luati vreo piesa de mobilier sau aparatura electrocasnica ori poate ceva pentru gradina.

Horoscop 2018 VARSATOR – Poate va ingrijiti si de voi, sa aratati mai bine, va duceti la o sala de sport sau la un teren in aer liber sa practicati un sport. Se deblocheaza o situatie si o sa faceti progrese atat in viata personala, cat si in cea profesionala, o sa va miscati mult mai usor.
Horoscop 2018 PESTI – Se poate sa incasati dintr-o sursa colaterala niste bani si o sa-i pastrati pentru distractia de weekend, poate va duceti intr-o excursie.