Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 Ianuarie 2016

Horoscop zilnic 11 ianuarie 2016. Astazi, Berbecii primesc mariri de salariu, iar Fecioarele incep sa-si programeze nunta.
Horoscop zilnic, 11 ianuarie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa ne confruntam cu toate lucrurile nerezolvate pe care sa le ducem obligatoriu la bun sfarsit, ca sa incepem lucruri noi.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate vine cineva diseara pe la voi, daca nu cumva aveti chef de iesit pe-afara si-i convocati si pe prieteni la o cafea. O sa primiti abia acum o marire de salariu, desi cererea ati inaintat-o sefilor cu vreo cateva luni in urma si e bine si-asa.

Horoscop 2016 TAUR – Se vine cu o oferta de lucru si numai voi o sa stiti daca merita sa va hazardati sau daca va duceti la ceva sigur. La voi tot sfera sentimentala e luminata si o sa va gasiti sufletul pereche si-o sa aflati cat de mult isi doreste partenerul s-aveti copii.
Horoscop 2016 GEMENI – O sa se mai topeasca zidul de gheata dintre voi si ceilalti si o sa comunicati asa cum erati obisnuiti. O sa primiti un raspuns afirmativ de la o banca, referitor la creditul pe care l-ati cerut in toamna si o sa puteti da avansul pentru o locuinta sau o masina.
Horoscop 2016 RAC – Poate reusiti sa mentineti armonia in relatia de cuplu, e nevoie de liniste, toleranta, sa va protejati de presiunile din exterior. Banii pe care-i asteptati ar trebui sa apara si sa va vina si noi oferte de lucru de pe urma carora veti primi, in continuare, bani.
Horoscop 2016 LEU – E posibil sa va deranjeze cate ceva la serviciu, dar o sa va pliati pe cerintele de moment si-o sa fie perfect. Va puteti pune in valoare un talent, sa vi-l mai slefuiti, daca il exersati deja si sa luati si bani, la un moment dat, daca lucrurile merg bine.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se pare ca va ganditi serios la casatorie si o sa strangeti bani si faceti strategii, cautati locatia potrivita. Ati putea definitiva un contract si sa va asigurati banii pe anul in curs, asa cum la fel de bine le puteti dezvolta pe cele existente, sa va relansati in forta.

Horoscop 2016 BALANTA – O stare de fascinatie, poate va pica cu tronc cineva care va avea toate sansele sa devina un partener de cuplu stabil. Poate organizati un eveniment pe linie de serviciu si o sa luati legatura si cu strainatatea, poate vine de-acolo o sponsorizare care v-ar salva dintr-un impas financiar.
Horoscop 2016 SCORPION – Va puteti reface o relatie de cuplu, o casnicie, daca flacara iubirii nu s-a stins si vreti sa mai incercati in continuare. Se pare c-o sa puteti recupera niste bani si-o sa aveti pentru cheltuielile lunare, plus impozitele si taxele pe care le platiti, poate, la inceputul anului.
Horoscop 2016 SAGETATOR – Intalnire cu cineva de care o sa va atasati sufleteste, dar nu imediat, ci, asa, in timp, altfel decat de obicei. O sa revizuiti un contract si puteti merge mai departe daca ati fost multumiti sau asteptati sa vi se ofere altceva care sa va rotunjeasca veniturile.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa va consultati cu partenerul de cuplu in privinta unui eveniment festiv care va avea loc in curand, prin martie, aprilie. O sa revedeti niste prieteni cu care vreti sa desfasurati activitati recreative, sa stingeti relatiile ca sa aveti grupul vostru, sa stiti pe ce oameni puteti conta, la o adica.

Horoscop 2016 VARSATOR – E posibil sa primiti o recompensa pentru ce ati muncit sau poate la scoala vi se recunosc niste merite. Oti fi gasit ceva tentant pe care sa dati banii si poate o sa treceti la fapte, nu lasati sa va scape printre degete o astfel de ocazie, o fi vreun chilipir.
Horoscop 2016 PESTI – Intalnire deconectanta, iesiti la o sueta cu prietenii, vedeti un film, o sa va mai ingrijiti si voi sa va destindeti cumva. Se pare c-o sa reluati drumul actelor, sa luati semnaturile fara de care nu puteti capata un statut si sa treceti la alt nivel salarial, poate.

Sursa: http://stirileprotv.ro