Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 Decembrie 2015

Leii isi oficializeaza relatia, iar Varsatorii sarbatoresc un succes. O zi cu Luna Noua. O sa punem punctul pe I, definitivam situatiile care ne-au pus la incercare si o sa putem da drumul proiectelor noi, sa trasam directia pe anul viitor.Vibratia zilei este 11, numar maestru, si o sa facem alegeri intelepte.
Horoscop 2015 BERBEC – E posibil sa primiti o distinctie, un premiu oricat de marunt, dar care sa insemne, totusi, ceva pentru moralul vostru. O sa puteti câstiga un proces, sa va luati banii pe care unii refuza sa vi-i dea si sa capatati si alte libertati dupa care tânjiti de mult.

Horoscop 2015 TAUR – Poate dati de un medicament care sa v-ajute sa va recapatati starea – optima – de sanatate, dupa numeroase incercari. Se pare c-o sa incasati o suma de bani, care v-ar ajuta sa va duceti intr-o vizita la cineva in alt oras, sau sa faceti o tratatie la voi acasa, unor prieteni.
Horoscop 2015 GEMENI – Demersuri care tin de recuperarea unor bani si o sa-i adunati pana la-ncheierea programului de lucru. O surpriza placuta din partea fiintei iubite, poate are loc o discutie serioasa referitoare la statiunea in care o sa va petreceti Revelionul!
Horoscop 2015 RAC – Se poate sa vina cineva in vizita si sa va bucurati de vestile bune pe care le veti afla, referitoare la copilasi. Va ocupati de casa, de familie, va asigurati ca li s-au acordat ingrijiri medicale celor care nu se simt prea bine cu sanatatea si o sa va linistiti.
Horoscop 2015 LEU – Poate luati o decizie cu privire la relatia voastra de cuplu – s-o oficializati, in cel mai scurt timp posibil. Or sa va intre bani si o sa luati ce-aveti pe ordinea de zi, par sa fie lucruri pentru casa, mai platiti o factura, cumparati cadouri si alte lucruri pentru cei dragi.

Horoscop 2015 FECIOARA – O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita ar face ca lucrurile sa mearga si mai bine de-aici incolo, in relatie. Se poate sa luati niste bani din urma si sa se-ncheie, astfel, un parcurs, o lupta, care-a durat mai mult decât v-ati fi asteptat, dar a meritat!
Horoscop 2015 BALANTA – O sa va treziti cu cineva in vizita care-si anuntase mai demult sosirea, si-o sa aveti parte de o seara minunata. Ati putea legaliza un act si sa incasati banii pentru care ati muncit sau sa-ncepeti lucrul din ianuarie la ceva care sa fie pe calapodul vostru.
Horoscop 2015 SCORPION – O sa va bucurati de prezenta cuiva care o avea ceva important sa va spuna, o fi vreo declaratie de dragoste. Se poate organiza o iesire in societate, cu un prilej festiv sau sa dati o fuga intr-o statiune de vacanta, poate-aveti o casuta pe undeva.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Invitatie la o serata, o fi si o prima vedere la fata cu cineva care vrea sa va cunoasteti, ca ati aflat mai demult de aceasta persoana. Se poate sa luati niste bani si sa dati o raita pe la magazine, sa cumparati cadouri, alimente, sa aveti tot ce va trebuie de sarbatori.

Horoscop 2015 CAPRICORN – Or sa va cheme niste prieteni la ei, in alta localitate, sa reactualizati o prietenie, sa petreceti mai mult timp impreuna. E posibil sa primiti o confirmare din strainatate, ca sunteti asteptati cu bratele deschise si trebuie sa spuneti doar când ajungeti si cu ce: tren, avion.
Horoscop 2015 VARSATOR – Reuniune cu prieteni, colegi de breasla, sa va felicitati pentru un succes ori sa organizati ceva pentru sfarsitul de an. Un demers bancar reusit, vi se aproba un credit sau oti fi cerut amanarea unei rate si o sa primiti niste inlesniri.
Horoscop 2015 PESTI – Se poate sa fiti pe picior de plecare si sa dati o fuga prin imprejurimi numai dupa ce rezolvati niste probleme de-ale casei. Par sa se rezolve niste probleme mai vechi si sa incepeti proiecte noi din iarna sau macar de la primavara cand lucrurile vor fi pe o panta ascendenta.

Sursa: http://stirileprotv.ro