Horoscop Azi 11 August 2018 Aug11

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 August 2018

Horoscop 11 august 2018. Scorpionii retraiesc clipe de vis, Pestii cunosc o persoana speciala.Or sa ne ia prin surprindere mesajele primite, dar poate si noi o sa-i lasam interzisi pe cei din anturaj cu lucrurile pe care li le vom spune.E ziua adevarurilor si sa nu ne temem de ele. Vibratia zilei este 2 si vom cere sprijinul partenerului daca vreo situatie ne depaseste.

Horoscop 2018 BERBEC – Voua va pot reusi initiativele de timp liber, sa desfasurati activitati recreative in care sa-i implicati si pe cei tineri, pe copii, sa participe intreg familionul, practic.
Horoscop 2018 TAUR – Adunati toata familia la masa, poate reusiti si maine, mai chemati si niste prieteni pe la voi si o sa aveti parte de o zi incarcata de emotii pozitive.

Horoscop 2018 GEMENI – Are loc o intrunire , sunt niste persoane care va pot da un sfat competent in materie de afaceri si o sa stiti ce raspuns sa-i dati luni unui angajator.
Horoscop 2018 RAC – Vin musafiri, va duceti voi in vizita, o sa va simtiti bine in ambele ipostaze, ba chiar o sa mai cunoasteti si alti oameni cu care veti face schimb de idei.

Horoscop 2018 LEU – Se poate sa va dati intalnire cu toti cei cu care v-au lipsit in ultima vreme si cu care vreti sa desfasurati activitati recreative, sa plecati la odihna, la distractie.
Horoscop 2017 FECIOARA – O sa va duceti la o ceremonie religioasa, e un moment de la care n-ati vrea sa lipsiti si o sa va-ncarcati sufleteste, stocati acolo, sa va tina pentru perioada care urmeaza.

Horoscop 2018 BALANTA – Va cheama cineva din alt oras sa stati la o sueta, la gratar, la iarba verde, sa va faceti planuri pentru o munca in particular, o colaborare.
Horoscop 2018 SCORPION – Poate cu ajutorul prietenilor o sa retraiti clipe de vis, o sa va gasiti un loc mai sus in cariera, dar nici viata personala, cea de familie n-o s-o neglijati.

Horoscop 2018 SAGETATOR – Un dus-intors cu prietenii fie in afara localitatii, fie faceti turul de onoare pe la rude, cunoscuti, sa luati pulsul evenimentelor.
Horoscop 2018 CAPRICORN – E posibil sa-si faca aparitia acea persoana care va fi ca un far calauzitor pentru voi si o s-aveti mai multa incredere in fortele voastre.

Horoscop 2018 VARSATOR – Se poate sa discutati si afaceri, printre altele, cu cei care va scot la masa in oras, si veti gasi varianta optim a de lucru, in foarte scurt timp.
Horoscop 2018 PESTI – Au loc intalniri si poate faceti si voi cunostinta cu cineva care-si face aparitia in cercul vostru de prieteni, chiar e momentul marilor intalniri!