Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 August 2015

Astazi, Leii au sansa de a obtine un job mai bun, iar Pestii au intalniri amoroase. De azi, Marele Benefic, Jupiter, ne va aduce cadouri de mare calitate din zodia Fecioarei si-o sa stim si noi sa apreciem orice lucru marunt pe care-l vom primi. O sa fim mai cumpatati.

Horoscop 2015 BERBEC – Prezenta cuiva o sa fie un adevarat balsam sufletesc, o sa v-ajute sa depasiti o perioada de neincredere in propria persoana, de stima de sine scazuta. Poate abia acum o s-aveti timp si de voi, sa va duceti la doctor, sa plecati intr-o excursie la mare, intr-un scurt concediu.

Horoscop 2015 TAUR – Se poate s-aveti de-a face cu oamenii legii, sa le cereti sa vi se faca dreptate, sa capatati bani, inlesniri, sa puteti avansa cu afacerile. Se poate sa luati niste bani in plus, sa vi se plateasca orele suplimentare, sa puneti o suma deoparte pentru o iesire in weekend.
Horoscop 2015 GEMENI – Vi se propune sa lucrati la ceva care vi se potriveste si sa dezvoltati afacerea respectiva, sa ajungeti la un nivel superior, demn de toata admiratia. O s-aveti de umblat ca sa legalizati o situatie, un act de casa, va duceti la notar sau poate cu vreo firma imobiliara aveti treaba.
Horoscop 2015 RAC – Va reusesc demersurile care tin de serviciu, de inscrierea la o scoala, poate e vorba despre copii si veti beneficia de unele facilitati care v-ar deschide noi perspective in cariera. Se poate sa bateti palma cu niste parteneri de afaceri pentru o colaborare, care-ar insemna mai multi bani la bugetul familiei.
Horoscop 2015 LEU – O sa puteti obtine un job pe masura pretentiilor voastre si sa castigati mai multi bani, poate veti lucra in colaborare si-atunci se vor strange bani seriosi in cont. O sa va ocupati mai mult de voi, poate va duceti la stilist, la doctor, faceti unele schimbari care sa v-ajute sa va simtiti si mai bine.
Horoscop 2015 FECIOARA – Apar noutati pe mai multe planuri, Jupiter va finisa musafirul vostru pentru un an de zile si o sa v-aduca bucurie, confort material, spiritual, de toate. Va puteti gasi de lucru, e posibil sa luati si o ramasita de bani si sa va interesati de niste cursuri, pentru voi sau pentru copii.

Horoscop 2015 BALANTA – Se poate sa cereti un credit, ca sa va puteti cumpara casa ori sa va luati masina sau s-o schimbati daca n-o sa va descurcati cu banii. O sa va puteti trata o problema de sanatate si sa aveti spor la treaba, sa faceti multe lucruri de-aici inainte.
Horoscop 2015 SCORPION – O sa puteti legaliza un act, o situatie si sa va mutati, poate, la alta adresa, poate plecati si in strainatate, unii dintre voi, sa studiati ceva sau sa lucrati. Va invita cineva intr-o plimbare, la sfarsit de saptamana, poate va luati un mic concediu sa plecati departe de casa.
Horoscop 2015 SAGETATOR – E unda verde, in continuare, la calatorii si o sa va puteti repezi macar o zi, doua, daca nu pentru un concediu in toata regula, ca poate l-ati consumat. Se poate sa va incercati norocul la alt serviciu si sa treceti cu bine de interviu, sa obtineti tot ce-aveti nevoie.
Horoscop 2015 CAPRICORN – O confirmare ca vi s-au rezervat bilete de tren, de avion, de cazare, sa plecati pe undeva la odihna, la tratament, poate serviciul va cere un astfel de sacrificiu. E posibil sa intalniti pe cineva care sa fie pe lungimea voastra de unda si sa fiti impreuna, sa formati un cuplu.
Horoscop 2015 VARSATOR – Poate va trebui sa cantariti bine de tot situatia de la job, sa vedeti daca e momentul sa luati in calcul si una dintre ofertele cu care va imbie niste angajatori. O binemeritata vacanta v-ar spala de toata oboseala acumulata si v-ar ajuta sa scoateti la iveala ideile ingenioase.
Horoscop 2015 PESTI – Se poate sa intrati intr-o combinatie parteneriala cu cineva care sa lucreze in ritmul si stilul vostru si sa iasa un lucru de cea mai buna calitate. O revedere cu cineva de la care asteptati un raspuns si relatia poate merge, frumos, mai departe, asa cum va doriti.

Sursa: http://stirileprotv.ro