Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 11 Aprilie 2016

Horoscop zilnic, 11 aprilie 2016. Sagetatorii isi pot intalni azi marea dragoste, iar Taurii vor castiga mai multi bani.O zi destul de buna. O sa ne intalnim cu oameni de care suntem legati sufleteste si-o sa lichidam conflicte mai vechi, sa putem merge mai departe.Vibratia zilei este 11, numar maestru, si o sa gasim calea spre inima celor pe care-i iubim.

Horoscop 2016 BERBEC – Se pare c-o sa castigati mai multi bani, poate alegeti o colaborare, daca n-o sa aveti prilejul sa va schimbati serviciul. O sa va puteti interesa de un nou serviciu si o sa faceti o evaluare ca sa alegeti varianta optima, sa va duceti la mai bine.
Horoscop 2016 TAUR – Ati putea prelungi un contract si sa va extindeti afacerea ca sa castigati mai multi bani de aici incolo. Or sa va intre niste bani, poate vindeti o casa, o masina, si-o sa va luati, in schimb, cate ceva pentru casa, in perioada asta, de dinaintea sarbatorilor.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate vine cineva dupa o lunga absenta si o sa insemne ceva pentru relatia voastra de cuplu, poate – o luati mult mai in serios. Se observa o serie de reusite, chiar si marunte, dar o sa v-alegeti cu satisfactii morale, si poate, cu promisiuni de lucru.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa va faceti noi prieteni, sa iesiti mai des cu grupul in excursie, poate ajungeti si peste granita. E posibil sa va lasati convinsi de cineva sa lucrati impreuna la un proiect care sa v-aduca bani pentru ca e o perioada banoasa, cu succes in cariera.

Horoscop 2016 LEU – Un semn de viata de la cineva care va impartaseste iubirea si o sa va straduiti sa scurtati distantele. Se poate sa primiti un accept, o autorizatie de constructie, sau de transfer de pe un post pe altul, la job, sau o fi vorba despre un credit bancar.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa incepeti proiecte noi si sa primiti ajutor din partea celor care au bani sa va finanteze. Ati putea semna un contract de proprietate sau poate e unul de inchiriere, si sa va bucurati de stabilitate, sa va ganditi la viata voastra de familie.

Horoscop 2016 BALANTA – E posibil sa faceti cunostinta cu cineva de care n-o sa vreti sa va mai despartiti vreodata si, tot vine anul vostru – de exceptie, poate o sa va casatoriti. Or sa va reuseasca initiativele care tin de profesie, de afaceri si poate dati concurs pentru ocuparea unui post, sa urcati la alt nivel.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate va trebui sa duceti niste acte fara de care nu o sa va puteti lua banii cuveniti, sau sa intrati in examene, la scoala. O sa dispuneti de niste bani, poate primiti un surplus salarial si o sa puteti cumpara ceva pentru casa, ori poate – ati gasit cadouri pentru ai vostri, de sarbatori.

Horoscop 2016 SAGETATOR – In orice moment poate sa apara dragostea vietii voastre – pe voi pasiunile nu va ocolesc si veti intalni o astfel de ocazie. Posibila negociere si o sa obtineti un profit, o sa scoateti bani frumosi dintr-o afacere care presupune multa munca si de durata.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E posibil sa faceti o investitie de care sa fie incantata intreaga familie, poate va luati masina ori casa. Se contureaza un succes la un interviu sau la examen, la scoala, la vreun concurs pentru ocuparea unui post, a unei functii sau ca sa luati un salariu mai mare.

Horoscop 2016 VARSATOR – O invitatie la un eveniment cultural, o lansare de carte, de cine stie ce produs, poate fi un spectacol in premiera. O sa vi se aprobe un proiect care o sa va plaseze intr-o alta clasa valorica si ca atare o sa luati si bani, va asigurati un venit pe o perioada mai lunga de timp.
Horoscop 2016 PESTI – Ati putea incasa niste bani si sa va abtineti pe cat posibil de la cheltuieli, s-aveti in perioada Pastelui. Veti gasi o cale de intelegere cu niste coechipieri de afaceri si sa duceti la bun sfarsit un proiect care o sa v-ajute sa aveti bani de ratele bancare si de facturi.
Horoscop Azi 11 Aprilie 2016