Horoscop Azi 10 Septembrie 2017 Sep10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 10 Septembrie 2017

Horoscop 10 septembrie 2017: Zodia care își va face planuri de nuntă.O să ne bucurăm de prezenţa celor dragi şi vom acorda un plus de atenţie detaliilor care fac diferenţa între lucrurile făcute cu inima şi restul de mântuială. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem lucruri noi, cu dreptul!


BERBEC – O să vă sincronizaţi cu toţi ai voştri şi-or să vă priască şi plimbarea şi întâlnirile cu prietenii. Veţi rezona cu toţi. E rost şi de plimbare şi de atmosferă festivă pe unde-o să ajungeţi şi-o să se simtă toată lumea bine. Vă mai faceţi şi nişte prieteni cu care-o să vă petreceţi timpul liber.
TAUR – Se pare, în sfârşit, o să vă ocupaţi şi de voi s-ajungeţi acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă, sau să vă luaţi nişte lucruri care v-au lipsit. Sunt câteva evenimente festive la care v-aţi putea duce, dacă şi familia-şi doreşte acelaşi lucru. E rost de petrecere şi-o să vă simţiţi cât se poate de bine.


GEMENI – O să preferaţi o ieşire în oraş, la cafea, în locul unei trataţii la voi acasă, măcar în week-end să faceţi şi altceva. Relaţia voastră sentimentală poate avansa rapid spre o căsătorie, iar dacă n-aveţi niciun partener de viaţă poate apărea în orice clipă – fiţi pe fază.
RAC – Se poate să-şi facă apariţia cineva pe care nu l-aţi mai văzut de o groază de timp şi să reconfiguraţi relaţia! Se-anunţă o bucurie în familie, se căsătoreşte cineva, poate se va naşte un copil, şi-a găsit cineva un serviciu mai bun. E un prilej să faceţi o trataţie, să cinstiţi momentul.


LEU – O ieşire cu fiinţă iubită şi poate vă faceţi planuri de schimbat locuinţa, să plecaţi într-o minivacanţa în străinătate, să fiţi doar voi doi. E posibil să vă treziţi cu nişte bani, poate vă dau ai voştri, poate cei cărora le-oţi fi împrumutat cândva vi-i dau înapoi şi o s-aveţi de ieşit la un suc, o cafea, la o terasă.
FECIOARĂ – Se poate să primiţi aprecieri în cadru public, pentru nişte merite pe care abia acum vi le recunoaşte, cine trebuie! Întâlniri surpriză – o să vă bucuraţi mai ales de prezenţa unei persoane de care vă era un dor nebun şi sentimentele, din fericire, sunt reciproce.


BALANŢĂ – Aţi putea recupera nişte bani sau să vă dea cineva dintre ai voştri o sumă cu care să vă cumpăraţi ce vă doreaţi pentru casă. O revedere emoţionantă. Vi se răscolesc nişte amintiri pe care le credeaţi pierdute, dar o să aveți prilejul să îndreptați o situaţie care va crea nemulţumiri sufleteşti.
SCORPION – E cineva care vă face curte şi o să conteze ce simţiţi şi mai ales dacă sunteţi într-o relaţie sau nu. O să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment pentru că e cineva la care ţineţi şi nu vă e indiferent cum se vor desfăşura lucrurile, o să puneţi mult suflet să iasă perfect.


SĂGETĂTOR – Se anunţă ceva mondenităţi cu oameni pe gustul vostru şi o să vă destindeți. Mai puneţi la cale şi alte întâlniri. Poate vă daţi întâlnire în oraş cu prietenii, mai strecuraţi o idee de afaceri, puneţi la cale o activitate deconectantă, să faceţi puţin sport şi să-i antrenaţi şi pe copii.
CAPRICORN – O invitaţie în societate se anunţă o seară specială. Poate vă duceţi la un vernisaj: e un film în premieră, un spectacol. Un dus-întors v-ar prinde bine să le faceţi o vizită unor prieteni din alt oraş. Ar mai sparge un pic monotonia şi ar revedea oameni cu care aveţi ce vorbi, cu care vă simţiţi bine.


VĂRSĂTOR – O să reapară cineva care vrea să ajungă la sufletul vostru şi dacă sunteţi pe recepţie o să-i daţi răspunsul potrivit. Se pare că le-aţi pregătit mici surprize atât alor voştri cât şi prietenilor şi ieşiţi pe undeva ca să vă distraţi, să va-ntoarceți cu o stare bună, revigorați şi chef de muncă de luni încolo.
PEŞTI – Poate profitaţi de o întâlnire întâmplătoare şi salvaţi o relaţie. Vă oferiţi şansa de a forma un cuplu promiţător. Se poate să vă daţi întâlnire cu prietenii, mai ales dacă-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi o să petreceţi câteva ore bune la voi sau la ei, cum vă convine mai mult.