Horoscop Azi 10 Noiembrie 2018 Nov10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 10 Noiembrie 2018

Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii.E o scânteie în aer, pe care o putem folosi ca să ne asigurăm o stare foarte bună şi să le imprimăm şi celor din jur, la fel, stări de bine.Vibraţia zilei este 1 şi e bine să spunem sau să facem ceva pentru prima oară.


BERBEC: O dorinţă oricât de îndrăzneaţă vi se poate împlini, totul e s-aveţi curtaj să rostiţi, ca pe o formulă magică. E posibil să luaţi nişte bani de unde nici nu vă tece prin cap şi să aveţi cu ce să vă luaţi şi lucruri care vă plac, şi să le cumpăraţi şi prietenilor ce ştiţi că li s-ar potrivi.
TAUR: Viaţa noastră sentimentală încă se mai poate schimba-ntr-o clipă, c-aveţi un atu astral, puternic, pe Jupiter. O să vă faceţi timp şi pentru treburile gospodăreşti, dar şi pentru o ieşire cu prietenii, cu familia, sau poate-i chemaţi pe la voi diseară să povestiţi fiecare ce-aţi mai făcut.


GEMENI: Un dus-întors prin împrejurimi ca să revedeţi o persoană dragă ar fi o gură de oxigen, ca să umpleţi golul din suflet. Se pare c-o să practicaţi una din activităţile preferate, să vă relaxaţi, să vă ridicaţi moralul, dacă nu prea sunteţi în formă şi o să vă remontaţi.
RAC: Poate vă duceţi la un spectacol, un film, la o cină romantică, să luaţi pulsul relaţiei, să vedeţi dacă are un viitor. Poate faceţi o trataţie la voi acasă şi-i chemaţi şi pe nişte prieteni ca să petreceţi într-un mod plăcut timpul liber şi să vehiculaţi idei care să se transforme în afaceri, în ceva concret.


LEU: O să ocazionaţi, poate, o întâlnire cu cineva care vrea să i se acorde atenţia cuvenită, pentru că re să vă împărtăşească un secret. O să tot primiţi invitaţii pe la diverse sindrofii şi o să vă faceţi prieteni, sau doar relaţii, pe care o să le folosiţi pe linie profesională, sau să mai ieşiţi pe la evenimente.
FECIOARĂ: Aţi putea întâlni pe cineva care să vă placă, dacă sunteţi singuri şi să vă acomodaţi, rapid, într-o relaţie care promite. Vă mai acordați încă o şansă de a repara o relaţie cu rudele apropiate şi să puneţi la cale un eveniment de familie care va avea loc în curând.


BALANŢĂ: O să existe un prilej mai deosebit ca să primiţi un cadou şi să daţi de băut, să-i strângeţi pe prieteni în jurul vostru. Poate vreţi să vă revanşaţi față de cineva care a făcut multe pentru voi şi nu vă place să rămâneţi cuiva datori, ba dimpotrivă – faceţi întotdeauna mai mult decât trebuie.
SCORPION: Un răspuns din partea cuiva care vă iubeşte şi se poate resuscita o relaţie care îşi pierduse scânteia. Vă daţi întâlnire cu prietenii şi o să vă faceţi program de distracţie, faceţi vreo drumeţie, vă sărbătoriţi , gasiți voi o metodă de refacere.


SĂGETĂTOR: O să vă ia prin surprindere invitaţia cuiva care părea că uitase de voi, la plimbare, la masă, în oraş şi o să aflaţi şi ce vrea. Sunteţi la mare căutare zilelea stea, şi o să vă bucuraţi de atenţia celor din jur, şi n-o să vă refuzaţi micile plăceri, o ieșire la film, la spectacol, un shoping scurt.
CAPRICORN: Se poate să vă achitaţi de o obligaţie morală față de nişte persoane care nu se află în cea mai bună formă în momentul de față. Poate vă duceţi la o ceremonie, e un motiv de petrecere şi se pote să vă şi coste dacă o fi căsătoria unora dintre prieteni, sau a rudelor.


VĂRSĂTOR: O să vă scoată cineva la un tete a tete să ia pulsul relaţiei, c-au mai intervenit diverse tensiuni care-au cam şubrezit relaţia şi trebuie dat refresh. Voi v-aţi putea sui în tren, dacă nu dispuneţi de o maşină şi să vă duceţi în staţiunea preferată, treceţi în fugă şi pe la prietenii din zonă şi o să fie revigorant.
PEŞTI: E posibil să faceţi cunoştinţă, la o petrecere cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră şi să formaţi un cuplu, să vă întemeiaţi o familie. O reuşită, poate fi un premiu, sau o să câştigaţi un concurs, dacă nu cumva o să fiţi încântaţi de succesele copiiilor! Sau poate şi-şi.