Horoscop Azi 10 Noiembrie 2017 Nov10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 10 Noiembrie 2017

Horoscop 10 noiembrie 2017. Zodia care recuperează o sumă mare de bani.O să dăm zor să ne achităm de toate obligațiile profesionale, să ne vedem, liniștiți, de viață de familie, să acordăm timpul cuvenit și alor noștri.Vibratia zilei este 1 și poate dăm startul unui nou început – să ne oferim sansă de a fi fericiți.


BERBEC – E posibil să-ntalniti pe cineva, zilele-astea, cu care să rezonati din mai multe puncte de vedere și să vedeți dacă iese o relație-reușită, nu asa! O invitație la un eveniment monden, o să va faceți intrarea într-un alt grup de oameni care va pot deveni prieteni, sau poate parteneri de afaceri, la un moment dat.
TAUR – Sfera partenerială e deschisă timp de un an de zile și-n orice clipă puteți cunoaște pe cineva care să va facă viață frumoasa. V-așteaptă cineva la o întâlnire poate în alt oraș, aveți ceva de sărbătorit și v-ar prinde bine să rămâneți încă o zi, să apucați să va și destindeti.


GEMENI – O persoană veselă, cu energie, genul vostru vrea să va vedeți mai des și să va convingeți că e tot ce va trebuie sufletește. O să va dați peste cap să va vedeți cu prietenii și-o s-o porniți la drum dacă ei se află departe, sau va duceți pe la petreceri, în vizite c-o s-aveți timp și pentru ei.
RAC – Poate le împliniți o dorința copiilor care v-au rugat să îi duceți la un meci, la un spectacol, sau în parcul de distracții, de prin imprejurimi. Poate va dați întâlnire cu rudele apropiate să va bucurați de faptul că se căsătoresc unii dintre ai voștri, sau că să dați o mâna de ajutor la pregătirea unui botez.


LEU – O poveste de dragoste se poate contura, dacă vă nimeriți pe aceeași frecvența cu cineva care o să-și facă apariția în cercul de prieteni. O să dispuneți de niște bani și-o să alegeți o destinație care să fie și pe placul partenerului de cuplu care va aprecia gestul, c-avea nevoie de un respiro – în doi!
FECIOARĂ – Or să va cam zboare banii din buzunar, dar se pare că sunt lucruri utile pentru casă și familie – oricum, atenție la bani. O să va ocupați de treburile casnice, să le împliniți dorințele alor voștri, dar și de voi, să va duceți la cafea cu cineva apropiat, la shopping că să va destindeți, găsiți voi ce să faceti.


BALANȚĂ – Poate cei mici or să va scoată din casă, dacă voiați să mai leneviți după siestă și o să va prindă bine niţică mișcare, o să vă revigorați. Poate fixați o întâlnire de afaceri ca să aflați care e oferta și dacă merită să va combinați cu acest coechipier pentru că mai aveți și alte planuri și-atunci nu va grăbește nimeni.
SCORPION – Or să vi se semneze, în sfârșit, actele care zac cine știe de când prin biroul șefilor și o să avansați cu treburile de tot felul. Se poate să-ntâmpinați niște dificultăți până să vă luați banii, să luați o aprobare, să ajungeți la o întâlnire, c-apar tot felul de situații neașteptate.


SĂGETĂTOR – Se poate să plecați de azi la o nuntă, sau la un botez din altă localitate și o să fie o atmosfera pe gustul vostru, o să va distrati. Se pare c-o să profitați la maximum de timpul liber chiar dacă prietenii v-anunță în ultimul moment că nu mai pot merge cu voi la plimbare, în excursie, tot o să va distrati.
CAPRICORN – O veste bună, se oferă niște prieteni să v-ajute la ceva treburi pe-acasă, ori să va-nsoteasca într-o excursie. O să faceți toate demersurile necesare că să va luați banii c-aveți nevoie zilele-astea și pentru casă, aprovizionare, și pentru o ieșire cu prietenii într-o stațiune de agrement.


VĂRSĂTOR – Apare cineva care să vă ia prin surprindere cu invitația la plimbare, la film, la spectacol sau la ziua cuiva de nastere. Intrevedere cu cineva care vrea să faceți afaceri împreună, dar poate n-aveți încredere totală în această persoană și o să reflectați la acest subiect până luni.
PEȘTI – Poate veți reuși să va și odihniți, printre picături, că să nu v-ajungă oboseală, să va mențineți tonusul de competitie. Or să va între acei bani pe care-i așteptați de mult, poate mai bine de un an și o să capatati o lejeritate financiară, o să vă puteți mișcă, să mai ieșiți din casa.