Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 10 Noiembrie 2015

Varsatorii pot avansa la locul de munca, iar Taurii primesc o veste care ii binedispune.O zi destinsa. Poate ne facem timp si pentru noi, sa ne odihnim, sa ne-ngrijim de sanatate, sa vedem cum mai stam si cu finantele, poate reusim sa punem un ban deoparte.Vibratia zilei este 1 si e bine sa-ncepem ceva care sa creasca frumos.
Horoscop 2015 BERBEC – Va puteti interesa la banca de niste facilitati pentru casa, masina, nevoi personale, si sa primiti ajutorul de care-aveti nevoie. O sa fiti solicitati de cei din conducere sa faceti niste lucruri mai complicate si care vor fi o adevarata provocare pentru voi si-o sa iasa foarte bine.

Horoscop 2015 TAUR – O veste buna, o prezenta placuta, o masa delicioasa, se-ntampla ceva care sa va bine dispuna;sa va faca placere. Se poate sa-ncepeti un proiect in care sa puneti mult suflet, si sa primiti ecouri pozitive, sa va mobilizati ca sa va implicati si mai mult de-aici incolo.
Horoscop 2015 GEMENI – E posibil sa va zgandere vreo durere, dar o sa-i veniti de hac cu ajutorul unor medicamete prescrise de medic. O sa gasiti un job de care sa fiti incantati sau macar o colaborare, si-o sa fie de lucru in ritm sustinut, nu merge in salturi, asa cum poate-ati fost obisnuiti.
Horoscop 2015 RAC – Ati putea semna un contract de munca sau sa il reinnoiti pe cel vechi si sa fie un surplus salarial. Ati putea face progrese la scoala, dati un test, o diferenta ca sa treceti dintr-o grupa in alta sau pe copil il indrumati spre un domeniu de studiu sau un altul.
Horoscop 2015 LEU – Vi se propune un job suplimentar si daca nu va ocupa tot timpul dedicat familiei o sa va duceti la munca. Se poate s-aveti noroc de mai multi bani si poate reusiti sa-i tineti pe loc, sa rezolvati problemele importante ale familiei, sa cumparati diverse pentru casa.
Horoscop 2015 FECIOARA – Vi se platesc niste ore de munca, pe care le-ati facut in afara programului si poate puneti banii intr-un depozit, la banca. O reusita in plan profesional, vi se recunosc niste merite, o sa fiti platiti conform unor diplome, si veti primi o alta incadrare salariala.

Horoscop 2015 BALANTA – O sa fiti interesati de o relatie serioasa de cuplu, daca nu sunteti deja casatoriti si o sa vibrati la unison. O sa castigati poate ceva mai multi bani, se observa o relaxare in plan financiar, macar in perioada imediat urmatoare, daca nu a la longue.
Horoscop 2015 SCORPION – Or sa va coopteze niste parteneri de afaceri la o activitate care v-ar aduce profit si aprecieri din partea beneficiarilor pentru care ati muncit. O sa apelati la un notar ca sa autentificati un act, e o situatie care se cere perfectata si o sa primiti ce vi se cuvine, daca vi s-a dat castig de cauza.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Ati putea primi o functie, un bonus, sa fie o recunoastere din partea celor pentru care lucrati si sa urmeze si alte recompense. Se va tine cont de parerea voastra la slujba sau un cadrul breslei din care faceti parte si veti colabora in cei mai buni termeni cu intreg colectivul.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Poate va interesati de o cazare mai ieftina la munte, intr-o statiune de agrement, sa va duceti de vineri cu fiinta iubita. E posibil sa luati niste bani si sa va achitati de mare parte din obligatii, sa reusiti sa mai puneti deoparte niste bani ca sa aveti acolo, o rezerva.
Horoscop 2015 VARSATOR – Un control medical v-ar prinde bine, ati afla ce-ati mai putea face ca sa va simtiti si mai bine, sa va puteti bucura, la maximum, de viata. Poate dati concurs pentru ocuparea unui fotoliu de sef sau s-a eliberat un post si sefii au deja convingerea ca doar voua vi s-ar potrivi.
Horoscop 2015 PESTI – Invitatie la un eveniment care aduna oameni de acelasi profil, o fi o reuniune de breasla si luati decizii la nivel de grup. Un castig, pot fi bani, obiecte, cumparaturi, sau primiti ceva de care aveti nevoie si o sa va coste, poate, mai putin decat pe piata, ca le luati on line.

Sursa: http://stirileprotv.ro