Horoscop Azi 10 August 2018 Aug10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 10 August 2018

Horoscop 10 august 2018. Racii și Vărsătorii au câștiguri bănoase.Horoscop 10 august 2018. Poate lăsăm pe altă dată lucrurile mai complicate ca să ne putem şi relaxa, dar dac-avem acea energie suplimentară dăm gata acum toate restanțele, ca să ne luăm avânt pentru lucrurile noi şi ispititoare, care ne vor aduce succesulVibraţia zilei este 10 şi e o zi ideală să atacăm frontal proiectele noi.

BERBEC – Se poate să apară banii pentru ce-ați muncit din toamnă trecută şi poate faceţi un capital, să vă puteţi cumpăra, la un moment dat o locuinţă.
TAUR – Oferta de joburi pare mai generoasă decât de obicei şi-o s-aveţi de unde să alegeţi – şi chiar să nu rataţi momentul dacă e vreuna atrăgătoare.

GEMENI – O să mai fie mult de lucru şi în continuare la serviciu, până la iarnă, dar o să v-alegeţi cu aprecieri şi cu bani, pe lângă promisiunile de angajare la noi joburi.
RAC – E posibil să mai dați o fugă la munte, sau la mare dacă tot or să vă intre nişte bani despre care nu ştiaţi, c-or să fie din surse colaterale.

LEU – Se-anunţă program încărcat şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul liber încât să vă achitaţi şi de obligatIii şi să vă rezervaţi şi vouă o oră, două de relaş.
FECIOARĂ – E momentul să vă luptaţi pentru drepturile voastre, să daţi şi concurs, dacă e cazul, ca să ocupaţi un post mai bine plătit c-aveţi şanse destul de mari.

BALANŢA – Poate plecaţi cu grupul într-o excursie şi va fi o alegere bună, c-o să strângeţi relaţiile şi veţi mai face şi alte escapade turistice în week-end-uri.
SCORPION – O să duceţi muncă de lămurire cu nişte oameni ca să-i faceţi cooperanţi, să puneţi cu toţii umărul la pregătirea unui eveniment care poate fi relansarea voastră.

SĂGETĂTOR – Vă invită cineva în străinătate şi o să vă mulati pe programul acelei persoane să petreceţi cât mai mult timp împreună, să vă priască şederea în vacanţă.
CAPRICORN – E bine să vă-ngrijiți şi mai serios de sănătate ca să aveţi randament bun la slujbă, să vă puteţi şi deplasa, dacă o a plecaţi pe undeva, în plimbare.

VĂRSĂTOR – Par să se descurce ițele unei afaceri şi să apară şi câştigurile, să puteţi pleca în vacanţă sau să-i trimiteţi măcar pe copii pe undeva, să se distreze în tabără.
PEŞTI – Se poate să cumpăraţi nişte lucruri mai iesftine şi să scutiţi nişte bani cu care puteţi da o fugă într-o staţiune de agrement, dacă tot aţi făcut o economie.