Horoscop Azi 10 August 2016 Aug10

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 10 August 2016

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O sa stim incotro sa ne-ndreptam, ca sa folosim la maximum resursele interioare si timpul pe care-l avem la dispozitie ca sa rezolvam diverse lucruri care sunt foarte importante pentru noi. Sagetatorii primesc o veste buna, Racii au probleme financiare.Vibratia zilei este 1 si o sa putem ataca domenii noi intr-o astfel de zi.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate veti investi o suma de bani in locuinta, ca sa aveti mai mult spatiu, poate se mareste familia, aveti voi un motiv. Puteti legaliza un act si sa deveniti proprietari, ori sa-ncepeti o afacere, sa treceti la alt nivel de trai, sa va dezvoltati frumos.
Horoscop 2016 TAUR – Prietenii or sa insiste sa va vedeti mai des, sa puneti la cale activitati de timp liber, sa fiti impreuna in week-end si dupa program. Vi se da ok-ul pentru un job, e posibil sa primiti si o functie, dar numai daca o sa dati concurs, ca mai sunt si altii care vor acelasi lucru.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa primiti niste bani, din particular si sa prelungiti colaborarea, daca vi se acorda aceasta sursa de venit. Se observa niste cheltuieli neprevazute, dar n-o sa ramaneti in pana de tot, de bani, mai gasiti si voi ceva dositi pe undeva si o sa va descurcati in perioada asta.
Horoscop 2016 RAC – O sa le fiti cumva de ajutor unor rude, le duceti la doctor, le faceti piata sau le aduceti pe la voi sa locuiasca vreo cateva zile. O sa puteti vinde ceva sa faceti rost de bani, sau pur si simplu poatre vreti sa schimbati o casa cu alta, sau o masina, si prindeti un moment favorabil sa faceti schimbarea.

Horoscop 2016 LEU – O serie de lucruri pe care nu le-ati putut rezolva luna trecuta le puteti bifa in perioada asta, scurt si la obiect. Ati gasit ceva rentabil, pe care sa dati banii si sa sporiti gradul de confort in locuinta, ca sa va mai ramana ceva si pentru o iesire la sfarsit de saptamana.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa va puteti lua banii pe care-i asteptati de o buna bucata de timp si o sa va mai puteti permite inca o portie de vacanta. Se poate sa va reuseasca pasienta cu mutatul la alt serviciu si sa vina de-acolo mai multi bani, sa va luati casa, masina ori sa va casatoriti.

Horoscop 2016 BALANTA – Buna comunicare cu partenerii de afaceri si s-ar putea sa iesiti si in week-end impreuna, c-ati descoperit c-aveti multe in comun. Sunteti in expectativa – dintre multele oferte de lucru o asteptati pe cea mai valoroasa si care se va potrivi cu oferta de castig promisa de marele benefic Jupiter.
Horoscop 2016 SCORPION – Or sa va fie recunoscute niste drepturi pe cale judecatoreasca, daca n-a mers la mica intelegere. Vi se deschid noi oportunitati de relansare in cariera sau la scoala, si o sa va faceti planuri pe termen lung, ca sa puteti duce la bun sfarsit toata munca respectiva.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E momentul sa va ingrijiti mai indeaproape de sanatate ca sa nu-l lasati pe saturn sa macine organismul. O veste buna, o confirmare ca veti primi bani, aprobari, c-o sa intre in linie dreapta proiectul vostru in care v-ati pus toate sperantele.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Si la voi poate recidiva o durere, un disconfort si daca nu o sa fiti prompti in replica se poate instala de-abinelea o boala. Inca mai aveti stabilitate, Jupiter va ofera o proptea si puteti semna contracte, va puteti si casatori, sa va asezati la casa voastra.

Horoscop 2016 VARSATOR – Va scot niste prieteni la o terasa si o sa strangeti relatiile, va mai faceti si alti prieteni, o sa fie frumos. O sa castigati mai multi bani de la serviciu, poate pentru ca vi se da altceva de facut si pe alti bani, munca va fi cat cuprinde.
Horoscop 2016 PESTI – Va revin ceva bani de pe urma unor afaceri particulare si daca nu veti fi fortzatzi de-mprejurari sa-i cheltuiti pentru casa, ii tineti pentru vacanta. Se poate sa va invite cineva intr-o excursie la sfarsit de saptamana si o sa va-ncante ideea sa va rupeti de stresul de zi cu zi, sa va destindeti.
Horoscop Azi 10 August 2016