Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 10 August 2015

Racii cer bani sefilor, Scorpionii se confrunta cu probleme de sanatate.O sa-i putem cuceri pe cei dragi cu o vorba buna, un zambet, un gest, sa-ncercam tot ce ne sta in putinta ca sa aducem armonie in viata noastra, sa ne oferim sansa de a fi fericiti.Vibratia zilei este 1 si sa-ncercam ceva pe care n-am avut, pan-acum, curaj sa-l facem, sa vedem ce iese.

Horoscop 2015 BERBEC – Relatia sentimentala se nuanteaza frumos, poate apare cineva care sa va faca in sfarsit, fericiti. Macar o parte din banii pe care-i asteptati or sa vina si scapati de datorii, iar cu ce va ramane ati putea pleca pe undeva intr-o minivacanta.

Horoscop 2015 TAUR – Faceti pregatiri pentru un eveniment in familie, mobilizati rude, prieteni, ca sa va fie mai usor, sa n-ajungeti la epuizare. Pare sa fie o zi banoasa si sa aterizeze niste bani de la serviciu sau dintr-o colaborare si o sa-i pastrati ca sa va luati ceva pentru casa.
Horoscop 2015 GEMENI – Se poate sa apara cineva care sa fie pe lungimea voastra de unda si sa construiti pas cu pas o relatie temeinica. Poate prelungiti un contract daca sunteti multumiti cu toate conditiile de la slujba, iar daca nu, poate mai lucrati o ora, doua in particular sa se-adune mai multi bani in cont.
Horoscop 2015 RAC – Or sa va treaca niste bani prin mana si o sa achitati taxe, facturi, sa scapati de toate datoriile, de restante. Va puteti interesa de un credit banca, si daca nu v-ajung banii poate-i cereti sefului bani in plus ori va faceti curaj sa va duceti la alt serviciu.
Horoscop 2015 LEU – Se poate sa va ocupati de unele chestiuni legate de casa, de familie, sa va zugraviti sau sa luati mobilier nou. E momentul sa recurgeti la toate argumentele ca sa-i convingeti pe sefi ca meritati un post de conducere, un salariu mai bun sau un…concediu.
Horoscop 2015 FECIOARA – O problema de sanatate se rezolva si o sa va recapatati tonusul de altadata, sa fiti in mare forma. Poate faceti un efort financiar sa va luati o masina noua sau s-o duceti in service pe cea pe care-o aveti, daca bugetul e pe avarie.

Horoscop 2015 BALANTA – E posibil sa incasati niste bani si sa-i puneti deoparte pentru plecarea din weekend, la odihna, la distractie, voi alegeti. Or sa va fie remarcate niste calitati, v-astepta o promovare si poate un surplus salarial, ceva compensatoriu si o sa capatati mai multa incredere in voi.
Horoscop 2015 SCORPION – O sa-i dati de capat unei probleme care v-a sacait, faceti analize medicale, vi se pune un diagnostic si luati un tratament. Se contureaza o reorganizare la serviciu si poate prindeti un post mai bun, schimbati echipa, sediul, conducerea, si-ncepeti o viata noua din punct de vedere profesional.
Horoscop 2015 SAGETATOR – O sa treceti cu bine de un examen, un interviu, si totul o sa mearga snur, asa cum ati sperat. O discutie intre patru ochi cu un angajator, sef, partener de afaceri v-ar scuti de framantari, consum nervos si ati putea primi tot ce-aveti nevoie.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Poate veti repara o relatie de prietenie, de dragoste sau cu cineva din familie, dintre rudele apropiate. Se pare c-o sa beneficiati de unele avantaje, de care n-ati mai avut parte pan-acum si o sa va luptati cu niste adversari ambitiosi ca voi, sa mai urcati o treapta in cariera.
Horoscop 2015 VARSATOR – In orice moment poate sa apara omul visurilor voastre si sa aveti o relatie de cuplu stabila, sa va casatoriti chiar. Or sa va intre niste bani pe care-i puteti rula ca sa acoperiti cheltuielile zilnice si sa v-ajunga si pentru o tura de concediu, daca mai aveti asa ceva.
Horoscop 2015 PESTI – O s-aveti parte de mici bucurii, o sa tot fie cineva prin preajma voastra care sa va rasfete, sa faca ceva frumos pentru voi. Se pare c-o sa strangeti randurile, cu fosti parteneri de afaceri si lucrati la ceva care o sa v-aduca bani si o s-aveti cu ce sa va luati casa, masina.

Sursa: http://stirileprotv.ro