Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 10 Aprilie 2016

Horoscop zilnic, 10 aprilie 2016. Fecioarele isi fac curaj sa inceapa o relatie, iar Gemenii nu trec neobservati astazi.O zi reusita. Se pare c-o sa putem profita la maximum de timpul liber, sa ne vedem cu cei dragi, sa ne facem mici daruri, dovezi de pretuire pentru c-o sa lasam la o parte orgoliile.Vibratia zilei este 1 si-ntr-o astfel de zi e bine sa-ncepem ceva mare si bun.

Horoscop 2016 BERBEC – Va duceti la un party, poate fi o ceremonie religioasa, un concert, ceva care va tina in priza, sa va distreze. O revedere, o impacare cu cineva pe care-l iubiti si o sa puteti trece usor peste o discutie aprinsa sau chiar o separare.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati propus, c-apar unele cheltuieli, poate ale copiilor, pe care nu le puteti refuza. Se pare ca o sa va implicati in diverse activitati din sfere sociale si o sa va capatati un plus de vizibilitate, o sa fiti la cautare, o sa vedeti.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa iesiti la un rendez-vous si sa aiba loc o cerere in casatorie sau o alta surpriza de proportii. Prezenta voastra nu va trece neobservata pe la evenimentele la care o sa veti ajunge, poate veti un cuvant greu de spus, poate faceti parte dintr-un juriu.
Horoscop 2016 RAC – Va duceti la ziua cuiva de nastere, poate chiar mai departe de orasul vostru, dar o sa va-ntoarceti pana la noapte si atentie la drum. Poate se anunta in vizita niste prieteni de la drum si o sa dati o raita pe la manifestatiile de prin targ sa va puneti la curent cu noutatile.

Horoscop 2016 LEU – O sa faceti pe plac copiilor, ii duceti in parc, la film, or sa se bucure si de prezenta prietenilor lor, poate e o aniversare pe acolo. Se iveste ocazia sa plecati intr-o drumetie si sa va delectati intr-un peisaj minunat, alaturi de prieteni, familie. Sa fie un binemeritat respiro.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa va curteze cineva si sa va lasati purtati pe aripi de vis in povestea respectiva care sa va duca chiar la o relatie stabila. O sa revedeti niste rude apropiate, pot fi si prieteni la ei, sau la voi acasa, depinde acum si de cat sunteti voi de dispusi sa gatiti azi, in loc sa va relaxati.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa vina cineva, dupa o lunga absenta, si sa va faca declaratii de dragoste, la care si voi o sa raspundeti, daca iubirea nu s-a stins. O sa dati dovada de generozitate ca de obicei si sa le fiti de ajutor unor prieteni care au de de pregatit un eveniment si nu prea mai fac fata cu pregatirile.
Horoscop 2016 SCORPION – In sfera sentimentala si la voi noutati, mesaje, invitatii de iesit la un restaurant, la o terasa – in doi. Poate faceti o traditie in cinstea cuiva din casa c-o fi zi de nastere, de casatorie, de reinnoit juramintele de credinta sau poate a luat un examen important.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Cineva de care va e dor soseste si o s-aveti, se pare, o discutie referitoaare la unde veti locui. Un raspuns oferit din partea cuiva in care v-ati pus toate sperantele c-o sa formati un cuplu, ca veti fi o familie si sentimentele va vor fi implinite.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa platiti mai putin sau deloc la un restaurant, unde-o sa va vedeti cu prieteni care, de data aasta, fac ei cinste. In orice moment va pot suna niste prieteni sa va scoata la plimbare sau la un suc, poate veti dezbate un subiect de afaceri, printre altele.

Horoscop 2016 VARSATOR – O s-ajungeti la un eveniment monden si poate puneti bazele unei proiect de succes, asa din vorba-n vorba. E un motiv de sarbatoare la voi acasa si o sa petreceti cateva ore bune alaturi de prieteni si de familia largita.
Horoscop 2016 PESTI – Poate ati ajuns la alt nivel de armonie, de stabilitate in relatia de cuplu si poate faceti anuntul de casatorie, mai stii. Va cauta niste rude pe cxare nu le-ati vazut de un car de ani si poate va faceti program de vizite pe la prieteni sau doar de plimbare prin oras.
Horoscop Azi 10 Aprilie 2016