Horoscop Azi 1 Septembrie 2017 Sep01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 1 Septembrie 2017

Horoscop 1 septembrie. Capricornii primesc o funcție nouă sau bani.O să ni se ofere o şansă în plus de a da şi de a primi nişte explicaţii care ne-ar apropia de acei oameni care s-au separat de noi şi putem repara şi relaţii profesionale.Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva care ne-ar da şi mai mult chef de viaţă.


BERBEC – E cineva care tot încearcă să va recucerească şi o să reuşească dacă-i daţi voie, şi-o să fie un câştig pentru amândoi. Se pare c-o să parafaţi nişte acte să va puteţi înscrie la o şcoală sau într-o excursie, să faceţi tot ce v-aţi propus, fără oprelişti.
TAUR – Se anunţă o reuniune colegială, poate-aţi bifat un succes şi mai puneţi la cale şi alte proiecte în care v-aţi pus speranţe. O să va luaţi inima-n dinţi să va cereţi drepturile la serviciu, poate şi în particular o să vorbiţi la banca să vi se micşoreze rată, dobânda, să va puteţi descurca onorabil.


GEMENI – O să mai cheltuiţi nişte bani pentru confortul alor voştri pentru că v-aţi propus mai demult dar abia acum le-a venit şi lor rândul. O veste bună, o confirmare c-aveţi voie să va impuneţi o strategie la serviciu şi-o să fiţi plătiţi în consecinţă, o să va meargă bine în zona profesională.
RAC – Se poate să va pregătiţi de un eveniment festiv care va avea loc cât de curând şi va reînnoiţi garderoba – de lux. Poate umblaţi după semnături, reactualizaţi acte că să nu vi se interzică să intraţi la o sala de sport sau într-un club pe care-l frecventaţi în timpul liber şi o să fiţi cu toate la zi.


LEU – Se reia o discuţie care să desluşească ițele unei poveşti de dragoste şi să puteţi trăi în bună înţelegere. E momentul să faceţi mişcare, să umblaţi un pic şi la dietă că să arătaţi şi mai bine, să fiţi în formă, că să va simţiţi bine, în primul rând să fiţi sănătoşi.
FECIOARĂ – Apar unele atenţionări în sfera sănătăţii şi o să faceţi investigaţiile necesare să vă puneţi la adăpost, să n-aveţi nicio problema. Sunt şanse de bani, după ce o să faceţi nişte intervenţii la şefi, autorităţi, să completaţi nişte formalităţi fără de care n-o să va primiţi banii.


BALANŢĂ – Poate faceţi un efort financiar s-ajungeţi la cineva care locuieşte departe şi pe care l-aţi scoate dintr-o pasă proastă. Se poate să apară o ofertă de lucru şi să gândiţi bine de tot înainte de a acceptă, c-o să fie diferită de ce-aţi experimentat pan-acum – şi dacă răspundeţi după 5 septembrie, mercur nu va mai fi retrograd şi o să fie mai bine.
SCORPION – Va invită cineva la o cafea să împărtăşiţi impresii, să va cunoaşteţi mai bine şi să formaţi un cuplu, dacă va armonizati. O să va-nţelegeţi cu rudele cu care oţi fi avut vreo dispută pe marginea unei case pe care ar trebui s-o împărţiţi, sau poate doar banii o să-i împărţiţi frăţeşte.


SĂGETĂTOR – Poate-i întindeţi o mâna de ajutor unei rude şi se rezolva o problema de familie, veţi strânge şi mai mult relaţiile. Poate organizaţi o excursie şi-o să revedeţi oameni şi locuri dragi, şi pe cât posibil o să mai vizitaţi şi noi obiective turistice să va alimentaţi frumos sufletul.
CAPRICORN – O s-aveţi parte de o reuşită, vi se aprobă o cerere, luaţi bani, vi se propune o funcţie, ceva se-ntâmpla în sfera carierei. Întrevedere, mai pe fugă, aşa, cu nişte oameni de afaceri că să stabiliţi datele contractuale, să va puneţi de acord, pentru că n-aveţi de ce să acceptaţi colaborarea în orice condiţii.


VĂRSĂTOR – Se pare că e ceva care va tulbură somnul, poate-aveţi de dat şi primit nişte explicaţii şi aţi face bine să spuneţi lucrurilor pe nume. E posibil să vă intre nişte bani şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă, c-or să apară alte priorităţi de săptămâna viitoare-n colo şi n-o să mai aveţi bani pentru aşa ceva.
PEŞTI – O invitaţie la un party pentru mâine, poate e ziua cuiva de naştere sau se căsătoresc nişte buni prieteni, e rost de distracţie.Se poate să reveniţi asupra unor condiţii contractuale, şi să va menţineţi pe poziţii, să câştigaţi banii pe care-i meritaţi c-aveţi un preţ, al vostru.