Horoscop Azi 1 Octombrie 2017 Oct01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 1 Octombrie 2017

Horoscop 1 octombrie 2017. Vărsătorii sunt curtați și primesc un cadou.O s-avem grijă şi de familie, să-i ajutăm pe toţi ai noştri să fie sănătoși, în formă şi o să ne facem timp să ne vedem cu prietenii, să ieşim la masă, la plimbare, să ne bucurăm de prezenţa celor dragi.Vibraţia zilei este 1 şi e bine să facem un pas-decisiv.


BERBEC – O să vă duceţi la o petrecere cu multă lume, poate fi ziua cuiva de naştere, sau o cununie religioasă şi pe lângă c-o să vă placă, veţi face cunoştinţă cu nişte oameni valoroşi.
TAUR – Noutăţi de bun augur cu prilejul unor mondenităţi la care veţi ajunge şi o să ştiţi cu cine să vă asociaţi şi la treabă şi la distracţie, şi-ntalnirile din week-end vor fi reconfortante.


GEMENI – Un răspuns afectiv din partea cuiva care a lipsit o vreme din viaţa voastră, o fi cerut o pauză de relaţie şi-acum e de vorbit să vedeţi ce urmează.
RAC – Poate o să v-alegeţi cu un strop de plimbare dacă vă duceţi la ziua cuiva de naştere şi-o fi mai departe de locul în care trăiţi, dar să vă-ntoarceţi, totuşi până la noapte.


LEU – Va căută mai mulţi prieteni decât de obicei şi o să vă faceţi timp fie să treceţi pe la fiecare, fie să-i adunaţi la un loc, să povestiţi, să vă distraţi să mâncaţi ceva bun.
FECIOARĂ – I-aţi putea chema pe nişte prieteni la voi la masă, poate puneţi la cale şi o activitate care să v-aducă beneficii materiale, sau doar morale, c-o să le daţi o mână de ajutor unor oameni defavorizaţi de soartă.


BALANŢĂ – O să vă bucuraţi de sosirea cuiva şi poate ieşiţi la o plimbare, la un eveniment festiv, se căsătoresc nişte prieteni, sau vreo rudă apropiată, ori se botează un copilaş.
SCORPION – Nişte prieteni cu care nu v-aţi mai văzut demult or să vă scoată la o terasă ori poate zic să daţi o fugă într-o staţiune de agrement să mâncaţi acolo şi să staţi la aer curat.


SĂGETĂTOR – Vă invită cineva la masă, vă pregătiţi şi de un alt moment emoţionat din viaţa unor prieteni şi o să vă străduiţi să treceţi pe la toţi, să nu dezamăgiţi pe nimeni.
Horoscop 29 septembrie 2017. Zodia care progresează pe plan profesional
CAPRICORN – O să vă prindă bine compania unor prieteni şi o să vă mai duceţi într-o vizită, poate aveţi bilete şi la un spectacol, un concert şi o să avaeti ce face, n-o să vă plictisiţi.


VĂRSĂTOR – Se pare că vă curtează cineva, o să vină şi cu un cadou, se-ntâmplă lucruri bune, care să vă dea energia cu care să-ncepeti ceva nou, de mare inspiraţie.
PEŞTI – O să vă puteţi deplasa spre o zonă de agrement, dacă n-aţi făcut-o de ieri şi-o să va-ncarcati bine de tot bateriile pentru o săptămână, ca să vă ţină.