Horoscop Azi 1 Noiembrie 2017 Nov01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 1 Noiembrie 2017

Horoscop 1 noiembrie 2017. Scorpionii primesc o ofertă de lucru.Provocări azi. E bine să fim pe recepţie, să nu ne scape o şansă printre degete, să alegem ce ni se potriveşte, ca să ne putem împlini un vis şi să le fim de ajutor celor dragi cu un sfat, dacă sunt în dubiu.Vibraţia zilei este 1 şi e bine să dăm drumul proiectelor noi, dacă tot credem în ele.


BERBEC – Se pare c-o să negociaţi mai dur cu un partener de afaceri ca să vă impuneţi părerile, să nu lucraţi pe bani puţini. Un proiect nou la orizont şi o să câştigaţi şi bani şi respectul celor din jur, veţi intra într-o categorie superioară, oricum va conta la CV.
TAUR – Se poate să faceţi o cheltuială care să vă consume rezervele din cont, dar să fie exact ce vă doreaţi – o casă, o maşină. Se poate să primiţi ceva în dar, şi cu, şi fără un prilej anume şi e posibil să aibă legătură şi cu vreo nouă relaţie, de la care aveţi mari aşteptări.


GEMENI – O nouă dragoste la orizont şi o să vă bucuraţi că se-ncheie o perioadă de singurătate şi o să construiţi frumos relaţia. O să strângeţi relaţiile cu rudele, poate pentru că aveţi nunţi, botezuri până la sfârşitul anului şi vă consultaţi – vedeţi cu ce contribuie fiecare, să vă ajutaţi unii pe alţii.
RAC – Cineva de care vă era dor v-anunţă că vine şi o să se lege frumos relaţia de suflet, o să trăiţi intens fiecare moment. O să scoateţi din banii strânşi, sau cereţi un împrumut ca să aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţa şi să amenajaţi o cameră a copilului dacă se va mări familia.


LEU – Se poate să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi să aveţi un tonus mult mai bun de-aici înainte, să munciţi cu mai multă energie. Întrevedere în scop de afaceri şi o să vă hotărâţi până la sfârşitul săptămânii dacă vă daţi acordul, sau aşteptaţi ceva mai bun – financiar, sau din alt punct de vedere.
FECIOARĂ – E posibil să luaţi nişte bani din particular dacă mai lucraţi câteva ore la alt serviciu, măcar pentru o vreme. Se pare c-o să scăpaţi de nişte greutăţi şi o să vă puteţi îngriji şi de voi, să mergeţi la un consult medical, să faceţi un set de analize şi să urmaţi şi un tratament dacă e cazul.


BALANŢA – Poate vă asociaţi cu cineva care se pricepe la afaceri şi o să vă daţi tot interesul să faceţi figură bună şi să câştigaţi banii pe care-i meritaţi. Se poate să vă treziţi cu oferte de muncă, poate va bate gândul să o viraţi spre altceva care să v-aducă şi mai mari satisfacţii profesionale.
SCORPION – Se poate să primiţi o ofertă de lucru şi să luaţi chiar şi nişte bani în avans, să aveţi de cheltuială până la primul salariu. O reuşită, un câştig, o revedere emoţionantă, o declaraţie de dragoste, se pot întâmpla lucruri bune şi care or să vă motiveze să lucraţi cu multă implicare.


SĂGETĂTOR – E posibil să luaţi nişte bani la care să nu va fi aşteptat şi să aveţi cu ce să daţi o fugă, în weekend la munte, la relaş. Or să vă cointereseze nişte parteneri de afaceri să vă implicaţi într-un proiect care v-ar putea aduce bani frumoşi, un an, doi de acum înainte.
CAPRICORN – O să puteţi legaliza un act şi să scăpaţi de un statut incert, să deveniţi stăpâni pe situaţie, după demersuri epuizante. Încep să se-adune banii în cont şi o să scăpaţi de datorii, către banca probabil şi o să vă descurcaţi cu taxele şcolare şi alte lucruri obligatorii pentru familie.


VĂRSĂTOR – Aţi putea primi o aprobare, care v-ar deschide nişte uşi, v-ar propulsa mai sus în cariera şi v-ar aduce şi bani. Şefii par mulţumiţi de rezultatele muncii voastre şi aţi putea candida – cu succes – pentru un post de conducere, dar se poate să vă numească ei pe alt post.
PEŞTI – Prezenţa cuiva o să v-aducă o stare de bunădispoziţie şi o să vă inspire, o să ştiţi ce s-alegeţi pe viitor, ce proiecte, colaborări. Se poate să luaţi nişte bani, dar să vă şi zboare din buzunare, c-apar cheltuieli neprevăzute şi o să scăpaţi de grija datoriilor, cel puţin asta vă doriţi.