Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 1 Martie 2016

Horoscop zilnic, 1 martie 2016. Primavara incepe cu o noua relatie de vis pentru Berbeci si cu un job nou pentru Fecioare. Rezolvari azi. O sa consumam, probabil, mai multa energie decat de obicei ca sa ducem lucrurile la bun sfarsit, dar o sa merite, mai ales dac-am facut o serie de incercari pan-acum.Vibratia zilei este 1 si e bine sa ne dam tot interesul sa punem punctul pe i acum, sa nu lasam pe alta data.

Horoscop 2016 BERBEC – E posibil sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa incepeti o relatie care sa fie pe masura asteptarilor. Vi se pot da acei bani pe care trebuia sa-i primiti luna trecuta si poate faceti o rezervare pentru weekend la o cabana sa fiti in doi, cu perechea de suflet.
Horoscop 2016 TAUR – Gasiti un remediu care sa va redea sanatatea si increderea in forta voastra de a face lucruri de cea mai buna calitate. O sa va puneti in valoare niste calitati, cu prilejul unui proiect in plina desfasurare, si vor fi oameni care sa va remarce aptitudinile – iese ceva de-aici.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa dati de un sponsor care sa va rezolve problema banilor si a altor aspecte care tin de afacerea in care sunteti implicati. Apare ceva nou de lucru si o sa va implicati serios, ca sa nu ratati sansa de a le oferi alor vostri o vacanta de vis, anul asta, la confort extra.
Horoscop 2016 RAC – O problema de cuplu se poate rezolva si n-o sa mai ajungeti in instanta, sa va judece cineva care nu va cunoaste. S-ar putea sa vi se propuna o functie de conducere, sa supervizati o lucrare, si poate si din altceva o sa luati mai multi bani decat lunile trecute.

Horoscop 2016 LEU – Poate-o s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita ca sa puneti la punct niste aspecte care nu va convin. Poate e de alergat dupa formalitatile pentru o angajare, luati o confirmare din partea unei comisii, dati vreun interviu sau cereti un credit bancar.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa aflati noutati despre un transfer bancar sau de pe un post pe altul si-o sa va mearga mai bine, din mai multe puncte de vedere. Poate-acum e momentul sa va gasiti ceva de lucru, sa si semnati un contract, sa va asigurati castiguri pe o buna bucata de vreme de-aici incolo.

Horoscop 2016 BALANTA – Va puteti gandi serios la casatorie sau la reinnoirea juramintelor de casatorie, ca sa fiti cu inima-mpacata. E de analizat in perspectiva o problema care tine de bani, de un credit bancar, ca sa va descurcati cu rate, facturi, taxe scolare si vacantele de Paste, si de vara.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa realizati cat de mult va iubeste partenerul de cuplu si-o sa aflati si ce sunteti voi in stare sa faceti pentru el. Poate fi o zi banoasa pentru voi si sa mai scapati de niste datorii care va stateau pe creier de anul trecut, poate, si o sa fiti intr-o stare de echilibru financiar.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E momentul sa va-ngrijiti de sanatate, sa nu se cronicizeze vreo boala, c-o s-aveti de furca din cauza lui Saturn din zodia voastra. Se poate sa renuntati la un contract in favoarea altuia si sa aveti mai mult spor, sa faceti afaceri profitabile si de durata.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa faceti progrese la scoala, la activitatile din sfera profesionala si-or sa apara si recompensele, chiar daca mai tarziu. O sa va bucurati de o reusita, vi se platesc acei bani pentru care ati muncit mai demult, primiti o aprobare, va pregatiti de o iesire la rampa.

Horoscop 2016 VARSATOR – O s-aveti succes la interviuri pentru un job sau poate vreti sa va luati o casa, cu credit de la banca – in principiu. Ati putea petrece in mod diferit timpul liber, sa va deconectati impreuna cu prietenii, ii luati pe copii si sa va faceti program de relax, combinat cu miscare, in weekend.
Horoscop 2016 PESTI – Un semn de atentie, o vorba buna macar, daca nu mai mult si o sa fie o mangaiere sufleteasca. O reusita, se intampla ceva care va poate propulsa in cariera si o sa aveti parte de un trai mai bun, o sa simtiti ca n-ati muncit degeaba.


Horoscop Azi 1 Martie 2016