Horoscop Azi 1 Mai 2018 May01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 1 Mai 2018

Horoscop 1 mai 2018. Taurii scapă de datorii și se pregătesc de vacanță.Merităm, după multă muncă şi un pic de distracţie, să fim împreună cu ai noştri, să cunoaştem şi alţi oameni şi să ne plimbăm, s-ajungem la munte, sau la mare, că nu putem trăi fără ele.Vibraţia zilei este 1 şi putem face pentru prima dată ceva cu toată încrederea.

BERBEC – O să creaţi o atmosferă antrenantă pe-acolo pe unde veţi ajunge şi o să vă faceţi prieteni noi, poate veţi descoperi un hobby comun. Sunteţi în formă, aveţi chef de plimbare, de distracţie, să-ncercaţi lucruri noi care să vă stimuleze, să experimentaţi şi altceva, c-aveţi nevoie permanent de provocări.
TAUR – E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să intre pe nesimţite, aşa, în viaţa voastră şi să şi rămână, pentru că e an bun de căsătorie, la o adică. O să puteţi face rost de nişte bani, să vă plătiţi cu ei dările, şi s-o-ntindeți pe undeva la picnic, la grătare, la malul mării, să uitaţi de toate apăsările.

GEMENI – Se poate să revedeţi nişte persoane cu care nu v-aţi mai întâlnit de un car de ani şi să treceţi în revistă ce-a mai făcut fiecare. Poate o să răsturnaţi puşculiţa să vă puteţi repezi şi voi pe undeva cu familia şi cu prietenii, să intraţi în atmosfera sărbătorească, să vă distraţi.
RAC – Poate plecaţi la drum, luaţi tren, autocar, o să fiţi între ai voştri şi o să fie veselie, o să vă-ntoarceţi remontaţi. Se poate să luaţi parte la o mega petrecere şi să vă bucuraţi de toţi cei pe care o să-i cunoaşteţi şi pe unii să-i revedeţi cu acest prilej şi o să fie fumos.

LEU – Se pare c-o să ajungeţi într-o zonă turistică pe care aţi vrut s-o vizitaţi, dar au intervenit diverse şi nu s-a mai putut. Puteţi trece, în fugă, pe la câţiva dintre prieteni şi să petreceţi o oră, două, sau îi strângeţi pe toţi la un loc şi faceţi masă mare ca să fie un chef pe cinste.
FECIOARĂ – Un sport de agrement v-ar remonta, sau poate-i duceţi pe copii să se bucure de aer şi de peisaje, de activităţile preferate. Cineva insistă să vă ia în plimbare ca să vă simţiţi bine împreună, să povestiţi ce-aţi mai făcut şi ce-aveţi de gând în continuare, o să fie distracţie.

BALANŢĂ – Poate-o să vă facă cineva cinste cu grătarul, cu berea, cu o cafea şi o să-i-ntoarceți gestul cu prima ocazie, să fiţi chit. Poate va fi mai mult tineret în grupul cu care o să fiţi la chef, sau în plimbare şi o să vă priască schimbul energetic, va fi un refresh venit la țanc.
SCORPION – Se poate să primiţi un plus de atenţie din partea cuiva, o fi şi un cadou prin care să v-arate cât de mult vă iubeşte, vă apreciază. Pare să fie o zi specială pentru voi, poate vine cineva pe care-l aşteptaţi de multă vreme, sau va face vreo declaraţie de dragoste care să stârnească o ploaie de endorfine!

SĂGETĂTOR – Aţi putea face o economie, dacă ţineţi neapărat, dar se pare c-o să vă daţi frâu liber să vă cumpăraţi tot ce vă place, măcar azi. Atrageţi ca un magnet lucrurile bune, oamenii de calibrul vostru şi o să fie o perioadă frumoasă pentru voi, o să vă dezvoltaţi pe mai multe planuri.
CAPRICORN – Se poate să fiţi mare parte din zi pe drum dacă veniţi de departe, sau vă mai opriţi pe la prietenii care locuiesc pe-acolo pe unde vă duce drumul. O să acoperiţi o parte din obligaţiile de familie şi vă daţi voie să petreceţi mare parte din timp cu familia şi cu prietenii, să profitaţi din plin de ziua liberă.

VĂRSĂTOR – Aveţi toate şansele să-ntâlniţi pe cineva care să se simtă atras de voi şi sentimentele să fie reciproce, să construiţi frumos, o relaţie. O să vă refaceţi din mers, vă-ntrețineți cu prietenii, alegeţi un traseu turistic, să vă-ncarcați cu toate vibraţiile momentului, să vă-mbogațiți sufleteşte.
PEŞTI – O să acceptaţi cu drag să vă duceţi în vizită la cineva din alt oraş chiar dacă locuieşte mai departe, o să vă deplasaţi fără probleme. Poate faceţi cumva să-i chemaţi pe cei dragi pe lângă voi, la

un grătar, un mititel, la o plimbare, găsiţi voi cum să va-ntrețineți, mai ales dacă n-aţi apucat de Paşte.