Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 1 Februarie 2016

Horoscop zilnic, 1 februarie 2016. Pestii incep saptamana cu o noua etapa in viata de cuplu, iar Balantele primesc bani.Provocari azi. Au ramas lucruri nespuse, nefacute si-or sa apara niste prilejuri pe care n-ar trebui sa le ratam si sa mai urcam niste trepte profesional, spiritual.Vibratia zilei este 1 si e bine sa pasim cu dreptul intr-o noua situatie.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate-o s-aveti mai multa grija de sanatate, luati si tratamentul pe care vi-l prescrie medicul si o sa fie totul in regula. E posibil sa va intre niste bani in cont si sa-i cheltuiti in mare viteza, c-apar tot felul de situatii neprevazute si rezervele s-au cam dus.

Horoscop 2016 TAUR – Ati putea primi un ajutor substantial din partea unor persoane apropiate si sa va platiti datoriile, sa rezolvati urgentele. O sa-i dati de capat unei situatii speciale si o sa fie un progres in plan profesional, pot fi si bani sau va extindeti afacerile daca or sa v-ajute niste oameni.
Horoscop 2016 GEMENI – Se pare c-o sa va mai reparati cate ceva pe-acasa, luati si lucruri noi care sa sporeasca gradul de confort, sa se simta toata lumea bine. Vi se face o oferta de lucru dar poate nu e momentul sa faceti pasul decisiv spre alt serviciu , c-or sa mai apara si alte propuneri, mai ales in luna martie.
Horoscop 2016 RAC – O noua dragoste la orizont pentru unii dintre voi, iar restul se poate bucura de un plus de prospetime in relatie, in casnicie. Se pare c-o sa renegociati un contract si s-ar putea sa mai dureze un timp pana sa-l semnati, dar o s-aveti grija sa vi se respecte toate conditiile cerute.

Horoscop 2016 LEU – O revedere emotionanta, poate e cineva care a batut cale lunga pana la voi si o sa petreceti cateva zile minunate impreuna. O sa puteti semna niste acte, sa deveniti proprietari sau sa va angajati undeva, fie si in alt oras, si sa luati un salariu mai mare.
Horoscop 2016 FECIOARA – Cineva aflat la mare distanta va cauta sa reluati o relatie sau doar sa va-ntalniti in oras la o cafea, sa stati de vorba. Se poate sa va implicati intr-o activitate de grup si sa apara cat de curand si recompensele si n-o sa mai aveti ce sa le reprosati sefilor.

Horoscop 2016 BALANTA – Ati putea vinde sau cumpara o casa, un teren, sau o masina, cu ajutor de la banca, daca nu dispuneti de toti banii. Se rezolva o problema financiara cu banca sau un demers printr-o firma cu care lucrati si or s-apara si castigurile – urmeaza o perioada banoasa.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa le dati o mana de ajutor unor prieteni dar si ei sa v-ajute cu ce pot, sa fie reciproc. Va trebui sa va puneti toate armele la bataie ca sa castigati o batalie, sa atingeti un obiectiv care necesita eforturi sustinute.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa-i inspirati mai multa incredere partenerului de cuplu si poate va pregatiti sa deveniti parinti. O sa-i convocati pe niste prieteni la o actiune care-ar fi spre folosul vostru, al tuturor, si-o sa va puneti in valoare un talent, poate fi vorba si despre practicarea unui sport.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa valorificati timpul liber, sa va alaturati unor prieteni carora le pasa de binele celor din jur si-or sa apara satisfactii sufletesti. Poate-o s-aveti o disctie intre patru ochi cu un colaborator si e de vazut daca veti continua sa lucrati impreuna sau fiecare pe drumul lui.

Horoscop 2016 VARSATOR – Va cauta cineva care asteapta demult un raspuns de la voi si poate-ati luat deja, o decizie si trebuie spus. Incep sa se urneasca niste lucruri si la serviciu dar si in viata personala si o sa va asumati noi responsabilitati, o sa va mobilizati serios sa mearga totul struna.
Horoscop 2016 PESTI – Relatia cu partenerul de cuplu intra intr-o alta etapa de viata si e bine sa tineti pasul cu ce-si doreste perechea de suflet. Dati zor sa puneti pe roate o afacere, sa obtineti o functie poate, bani mai multi si sa va bucurati de respectul celor din breasla voastra.


Horoscop Azi 1 Februarie 2016