Horoscop Azi 1 Decembrie 2017 Dec18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 1 Decembrie 2017

Horoscop 18 decembrie 2017: Zodia care va fi recompensată pentru munca sa.Avem energie, entuziasm, speranță. Avem tot ce ne trebuie ca să reușim tot ce ne-am propus pe termen lung și în special să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru.Vibrația zilei este 9 și o să fim generoși cu toți care au nevoie de noi.

BERBEC – Un partener de afaceri vă propune o afacere pe termen lung și dacă e în avantajul vostru n-o să mai stați pe gânduri. O s-aveți timp atât de obligațiile contractuale de la job, cât și de cele familiale, mai ales că vă mai dau și ai voștri o mâna de ajutor să nu duceți voi tot greul.
TAUR – O invitație de plecat undeva la sfârșit de an și o să vă mobilizați din mers, să faceți toate demersurile. O confirmare de la vreo agenție de turism, că vi s-au rezervat bilete de cazare, transport și e bine să verificați totul, în amănunt pentru că Mercur, fiindcă e retrograd mai încurcă borcanele.

GEMENI – Se poate să dați o fugă în alt oraș să rezolvați, pe lângă problemele de serviciu și pe cele personale, să faceți cumpărături. Reuniune cu colegii de breaslă să puneți în aplicare ideile unui proiect – eveniment, pregătiți Rvelionul de la slujbă, poate, într-un club sau la munte undeva
RAC – Încep să se-adune banii pe care-i așteptați de la sfârșitul lunii trecute și o să acoperiți cu ei urgențele, facturile mari, rata la bancă. Vă dați întâlnire cu cineva care înseamnă mult pentru voi și veți lua o decizie referitoare la locul în care veți petrece sărbătorile, să vă placă amândurora.

LEU – O să cheltuiți cu mare frenezie banii, dar o să păstrați și pentru ce mai aveți de cumpărat obligatoriu zilele-astea. Lume cooperantă în jur, vă asociați cu niște parteneri de afaceri ca să meargă treaba mai repede, să faceți și niște cumpărături pe care să le așezați sub pomul de Crăciun.
FECIOARĂ – Încă negociați cu partenerul de cuplu destinația de vacanță, și oricum, după ce alegeți, mai lăsăți loc de un factor – surpriză, neprevăzut. Se pare c-o s-aveți parte de niște surprize din partea celor dragi, care v-ajută cu aprovizionarea, și la treaba or să pună umărul și o să vă rămână timp și pentru voi.

BALANȚĂ – Poate se anunță cineva de departe c-o să treacă pe la voi zilele astea și o să rezolvați mai multe treburi împreună. O s-aveți parte de mai multă atenție, de dragoste și de respect din partea celor din jur și o să va achitați de toate responsabilitățile mult mai ușor decât în alți ani.
SCORPION – Se pare c-o să luați mai mult decât salariul și o s-aveți de cadouri și de plimbări în perioada sărbătorilor. Întâlnire cu un viitor colaborator și puneți la cale o strategie care se va bucură de succes – contractul e bine să-l semnați după Crăciun, sau la începutul lui ianuarie.

SĂGETĂTOR – O să aflați unde și cu cine o să petreceți Anul Nou și or să vă placă anturajul și destinația, locul de cazare, hotelul, cabana. E bine să reluați o problemă pe care v-ați străduit, în repetate rânduri, s-o finalizați, dar n-ați reușit și o să dați de oameni care-or să v-ajute de dată asta.
CAPRICORN – Se pregătesc niște schimbări la serviciu și e bine să vă gândiți până la sfârșitul anului la ce-ați putea face în noua conjunctură. Aveți o lista cu multe lucruri de rezolvat și o să fie agitație, alergătură și cheltuială ca să nu rămână nimic în aer, pentru că nu vă plac, deloc, restanțele.

VĂRSĂTOR – Sunt lucruri pe care le puteți face în combinație cu niște prieteni care v-ar scuti de efort și timp pierdut – apelați la ei. E posibil să fiți implicați de un grup care pregătește un eveniment, o gală, în organizarea festivităților și să fie pe gustul vostru genul asta de activitate.
PEȘTI – Se poate să va duceți la serbarea copiilor, să luați parte la un concurs, la o tombolă și să și câștigați ceva. O să vi se mulțumească pentru felul în care ați muncit de-a lungul anului și poate primiți, pe lângă o primă, câteva zile libere, niște cadouri, invitații la cine știe ce spectacole sau la Revelion.