Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 1 Decembrie 2015

Astazi, Varsatorii au intalniri emotionante, iar Leii sunt ceruti in casatorie. O zi speciala, in care sa ne gandim la ce am putea face bun pentru noi, pentru cel de langa noi, cum s-avem un viitor mai frumos si daca punem mana de la mana o sa iasa ceva ca lumea.
Horoscop 2015 BERBEC – Le pregatiti o surpriza unor oameni dragi, poate fi o tratatie fara mari pretentii, dar care sa le mearga la inima. O reuniune cu prieteni, colegi de breasla si ca sa bifati un succes, dar si ca sa puneti la cale un proiect de echipa care sa v-aduca vizibilitate in mediul vostru.

Horoscop 2015 TAUR – E posibil sa aveti chef de stat acasa, cu familia si sa-i chemati pe prieteni la o cafea, o prajitura, gatiti voi ceva bun. Vi se poate implini o dorinta, sa vina fiinta iubita de pe unde-a fost plecata sau sa-ntalniti pe cineva care sa va fie alaturi de-aici incolo – sfera sentimentala e super activa.
Horoscop 2015 GEMENI – Ca sa va-ntalniti cu cineva drag sunteti in stare sa rulati km buni pe autostrada, ca sa va hraniti sufleteste. Se-anunta petrecere, prieteni de jur imprejur si o sa faceti cumva sa va vedeti mai des, cu diferite ocazii poate de sarbatorile de sfarsit de an.
Horoscop 2015 RAC – Poate va ganditi la o iesire in doi, la o cina romantica, sa va faceti planuri de sarbatori sau de afaceri. Va pregatiti de un moment special si se reuneste intreaga familie, se vor lua decizii, se fac anunturi, se vor schimba niste lucruri in viata voastra.
Horoscop 2015 LEU – Foarte posibila declaratie de dragoste, cerere in casatorie, ori o invitatie in week-end pe undeva. Lume noua pe la intrunirile la care veti ajunge si poate mai treceti in revista si alte evenimente care v-ar putea oferi o sursa de proiecte noi.
Horoscop 2015 FECIOARA – Poate e momentul potrivit ca sa reluati o poveste de dragoste care si-a pierdut stralucirea si-o puteti reactiva. Se poate sa-i faceti o vizita unei persoane de la care va-ncarcati, frumos, sufleteste si-o sa fie o alinare de ambele parti, pare-se.

Horoscop 2015 BALANTA – Va-ncearca niste emotii la gandul c-o sa revedeti pe cineva drag si ati vrea sa vina cu tot sufletul spre voi si asa va fi. Daca nu plecati pe nicaieri, poate le pregatiti niste delicatese, fie si de post unor apropiati pe care-i veti chema sa petreceti cateva ore, sa va destindeti.
Horoscop 2015 SCORPION – E cineva care va rasfata, va scoate la plimbare, poate veti primi si ceva in dar, va fi o seara speciala, o sa vedeti. Pareti extrem de motivati sa luati parte la un eveniment unde s-ar putea sa se vorbeasca si despre voi, sa va exprimati o parere, sa luati si un premiu.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Se pare c-o sa va rasfete cu un cadou fiinta iubita si-o sa aveti o seara de vis impreuna – cu emotii de tot felul. Un anturaj pe sufletul vostru si o sa desfasurati diverse activitati deconectante, va duceti la petreceri si-o sa fie o bucurie continua – e sarbatoare.
Horoscop 2015 CAPRICORN – V-ati putea face noi prieteni cu prilejul intalnirilor de grup si sa dati de cineva care sa-si doreasca sa formati un cuplu. Un eveniment monden o sa va scoata din casa si se poate tine si in alt oras, cu sedere peste noapte si-o sa va puteti si odihni, printre picaturi.
Horoscop 2015 VARSATOR – O surpriza placuta, o invitatie in oras, o revedere emotionanta si viata voastra sentimentala se va nuanta frumos. O sa vi se multumeasca poate chiar in cadru public pentru o reusita de ultima ora si e posibil sa primiti o oferta de munca.
Horoscop 2015 PESTI – Poate iesiti la o plimbare, sa-i faceti o vizita cuiva care e mai comod din fire sau nu prea e in forma, o fi bolnava persoana. Se poate sa va iasa-n cale cineva care sa fie alaturi de voi tot restul vietii, asa incat poate-i acordati maximum de atentie sa vedeti daca este pe calapodul vostru.

Sursa: http://stirileprotv.ro