Horoscop Azi 1 August 2017 Aug01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 1 August 2017

Horoscop 1 august 2017. Leii primesc o marire salariala, iar Racii ar putea vinde o locuinta sau un teren.Horoscop, prezentat de Neti Sandu. O sa ne putem ocupa si de treburi personale si de cele de serviciu si chiar s-avem spor la ele si sa ne luam si cateva ore de respiro sa ne gandim la ale noastre, sa ne relaxam.Vibratia zilei este 1 si e bine sa punem piatra de temelie, ca sa-ncepem ceva nou, de calitate.


BERBEC – Voua fi se poate da ok-ul pentru un proiect de timp liber si acest lucru sa v-ajute sa va mentineti in forma, sa mai si slabiti, poate.
TAUR – O sa va-ntelegeti mult mai bine cu anturajul, veti lega noi prietenii, poate veti lucra in colaborare o buna bucata de vreme de-aici incolo.


GEMENI – Par sa se rezolve o serie de lucruri care v-au consumat nervos si o sa va reveniti dupa cateva zile de vacanta, chiar si un weekend prelungit.
RAC – Ati putea vinde o locuinta, un teren si cu banii luati sa faceti ceva pe care vi l-ati propus de multa vreme, sa calatoriti, sau sa reinvestiti banii – gasiti voi in ce.


LEU – Se poate sa luati ceva mai multi bani de la serviciu, poate si pentru ca veti lucra in plus, ori poate intervin alte situatii care sa ridice stacheta, sa vi se mareasca salariul.
FECIOARA – O sa va puteti recupera banii de prin diverse locuri si sa cumparat ce v-ati propus mai demult, poate-i puneti deoparte pentru vacanta sau pentru o nunta, un botez.


BALANTA – V-apucati de ceva nou care sa va puna in valoare, sa cresteti si-n ochii celorlalti, dar si ai vostri, sa profitati de marele benefic, Jupiter din zodia voastra.
SCORPION – Poate va trebui sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si o sa treceti peste o cearta mai veche, o separare si sa va continuati drumul in doi.


SAGETATOR – Se poate relua un proiect mai vechi, se reface o echipa de lucru si o sa fie un succes si poate fi o munca de durata, se pot prelungi colaborarile.
CAPRICORN – Pentru voi se deblocheaza un traseu birocratic si o s-aveti actele semnate, in sfarsit, dupa lungi insistente si alergatura, veti legaliza o situatie.


VARSATOR – O sa luati niste bani si se regleaza situatia financiara, iar partenerul de viata contribuie ei el la fondul comun cu care trebuie sa acoperiti toate cheltuielile.
PESTI – Intalnire importanta, poate va dati acordul pentru o colaborare sau va-mpacati cu cineva de care va despartiserati si va puteti continua relatia in termeni si mai buni.