Horoscop 9 Septembrie Sep09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Septembrie

Horoscop 9 septembrie 2016. Leii sunt provocati in sfera amoroasa, Capricornii pleaca intr-o calatorie.Horoscop prezentat de Neti Sandu. Poate e bine sa iesim un pic din tipare si sa-ncercam lucruri noi, sa luam pulsul evenimentelor si sa ne punem si noi amprenta pe-acolo, sa spunem ce gandim si s-aratam noi cum am proceda, care e viziunea noastra.ibratia zilei este 9 si o sa conteze punctul nostru de vedere intr-o astfel de zi.

Horoscop 2016 BERBEC – O veste de bun augur de la cineva care va iubeste si sentimentele par sa fie reciproce, si relatia poate duce la casatorie. Intalnire cu cineva de care depinde o angajare sau aveti nevoie de un aviz favorabil, promit sa se rezolve niste aspecte care v-au tinut pe loc.
Horoscop 2016 TAUR – Vi se acorda o recompensa baneasca, poate vi se propune si o functie, se-ntampla ceva de care o sa fiti incantati. O sa faceti progrese in afaceri, sau poate avansati cu lucrarile de renovare a casei, daca nu cumva o construiti de la zero si e de lucru, nu gluma.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate fi o zi de salariu sau sa vi se dea inapoi niste bani, or sa va treaca niste sume prin mana si poate nu-i cheltuti pe toti. Ati putea discuta cu cartile pe fata cu niste angajatori si sa va puneti de acord inca de azi sau lasati pe luni, marti, decizia finala.
Horoscop 2016 RAC -Poate alegeti o varianta de relas, fie si in alta zona geografica sa va refaceti fizic, psihic, sa atacati – in forta – proiecte noi. Voi va puteti extinde afacerile si sa va mobilizati ca sa faceti fata unor eforturi si mai mari de-aici incolo, sa capatati un statut bine definit.

Horoscop 2016 LEU – O noua provocare in sfera amoroasa si o sa fie cu declansare de endorfine, cat sa plutiti in al noulea cer, de fericire. Poate plecati intr-o escapada turistica departe de tara, fie la odihna, la distractie sau cu preocupari de tip profesional, in prospectie de piata.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa va puteti asocia cu niste oameni care vor lucra cot la cot cu voi si o sa va sporiti sansele de castig. Apar oportunitati de a va gasi ceva nou de lucru si sa luati mai multi bani, sau macar sa lucrati in paralel cu serviciul si sa va suplimentati veniturile.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate faceti un efort financiar sa va schimbati masina, sa va sporiti gradul de confort de-acasa pentru ca meritati. Noutati, de-aici incolo, multe lucruri se pot schimba – in bine – si sa faceti progrese pe mai multe planuri, la slujba, la scoala, in viata personala.
Horoscop 2016 SCORPION – E posibil sa explorati o sursa de bani si sa reusiti sa puneti deoparte o suma pentru ocazii speciale, daca va iese pasienta. O sa faceti niste cheltuieli pe care nu le-aveati in plan si o sa va interesati cand or sa va intre banii de salariu sau cei de pe urma unei munci din particular.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa va faceti noi prieteni, sa aveti cu cine sa iesiti serile pe undeva sau in week-end sa plecati in excursii. Noutati, sanse de bani, poate faceti si niste achizitii scumpe si de calitate, sa le faceti o surpriza placuta alor vostri, sa folositi resursele financiare, ce-ati acumulat.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate plecati de azi intr-un city break sau firma la care lucrati organizeaza un team building, e cu distractie. O sa legalizati niste acte, dupa care puteti pleca linistiti spre o zona de agrement, poate sarbatoriti un prieten sau se casatoresc niste rude, prieteni.

Horoscop 2016 VARSATOR – Invitatie de onoare pe la vreo inaugurare de firma, se lanseaza vreun produs, va duceti la teatru, la film, e ceva festiv. Poate faceti un drum la banca sa cereti niste inlesniri, sa iesiti dintr-un impas financiar, poate o reesalonare a ratelor o sa va destinda un pic.
Horoscop 2016 PESTI – Se observa un reviriment in segmentul sentimental si o sa puteti comunica mult mai bine cu fiinta iubita, va fi altceva de-acum incolo. Va intra bani, faceti plati, va pregatiti si de o iesire prin imprejurimi sa luati o portie de respiro, sa puteti munci cu mai mult spor de luni incolo.
Horoscop Azi 9 Septembrie 2016