Horoscop 9 Septembrie 2023 Sep08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Septembrie 2023

Horoscop 9 septembrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie o să intre la cheltuială în această zi.Horoscop 9 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi senină, frumoasă. O s-avem un confort afectiv şi-o să mai lasam deoparte treburile de tot felul ca să ne mai liniştim, cât de cât.Vibraţia zilei este 9 şi o să vedem cu alţi ochi – limpezi – lucrurile din jurul nostru.


Horoscop 9 septembrie 2023 – BERBEC – Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să vă placă să petreceţi timpul, viaţa, împreună, să formaţi un cuplu.Se poate să nimeriţi un angajator la o petrecere, undeva şi să vă încânte cu un proiect, că e în stilul vostru.
Horoscop 9 septembrie 2023 – TAUR – Poate o să rezervaţi câteva ore bune treburilor gospodăreşti, unii dintre voi poate vă mutaţi, alţii zugrăviţi sau faceţi nişte reparaţii, reamenajări.O să adunaţi în jurul vostru nişte oameni care se mulează pe felul vostru de a fi şi o să puteţi desfăşura nişte activităţi comune.


Horoscop 9 septembrie 2023 – GEMENI – O să intraţi la cheltuială, poate pentru c-o să le faceţi cinste prietenilor, poate faceţi o trataţie, vă duceţi la piscină şi o să se simtă toată lumea bine.E cineva care insistă să vedeţi şi dacă aveţi disponibilitate sufletească pentru aşa ceva o să vă daţi întâlnire la o cafea.
Horoscop 9 septembrie 2023 – RAC – Poate v-aţi făcut rezervare într-o staţiune de agrement ca să lăsaţi deoparte grijile cotidiene, să vă izolaţi o zi, două de restul lumii să vă încărcați bateriile.Prezenţa cuiva o să fie un adevărat balsam sufletesc şi o să aveţi o stare de spirit înălţătoare, o s-aveţi inspiraţie.


Horoscop 9 septembrie 2023 – LEU – Abia acum veţi avea prilejul să vă-ntâlniţi cu cineva cu care oţi fi vorbit doar prin mesaje şi o să vedeţi cum se prezintă, dacă vă place, sau nu.Se poate să vă duceţi la un party şi să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care or să vrea să păstreze legătura, să formaţi un nou cerc de prieteni.
Horoscop 9 septembrie 2023 – FECIOARĂ – E un anturaj care vrea să vă ia într-o excursie şi dacă n-aveţi vreo nuntă, sau vreun botez o să vă duceţi la relaxare.Poate daţi o fugă în străinătate ca să vă bucuraţi de peisaje, sau ca să faceţi un tur de recunoaştere la şcoală pe care-o s-o urmaţi.


Horoscop 9 septembrie 2023 – BALANŢA – O să scoateţi nişte bani din buzunar ca să îi scoateţi pe ai voştri din casa, poate-i duceţi într-o staţiune de agrement ca să vă refaceţi starea de spirit.Poate vă duceţi cu trenul, sau cu maşina prietenilor, dacă maşina voastră are probleme şi o să vă distraţi, o să fie frumos.
Horoscop 9 septembrie 2023 – SCORPION – E cineva care vrea mai de mult să vă întâlnească şi poate – abia acum sunteţi şi voi dispuşi ca poate ați fost prinşi cu alte treburi pân-acum.Le-aţi rămas datori unor prieteni cu o ieşire la masă, la restaurant, la un picnic pe malul mării şi vă duceţi.


Horoscop 9 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Sunt evenimente prin oraş, la care v-aţi putea duce, le treceţi în revistă şi o să vă luaţi de acolo doză de optimism şi de inspiraţie.E cineva care v-a promis că vine pe la voi, sau , sau că vă ia într-o plimbare ca să schimbaţi aerul şi poate vă duceţi fie la malul mării, fie la nuntă.
Horoscop 9 septembrie 2023 – CAPRICORN – O să vă caute acel cineva care nu poate trăi fără voişi dacă şi voi simţiţi acelaşi lucru poate vă uniţi destinele că v-ar merge bine împreună.Se poate să vă contacteze cineva care vrea să vă dea de lucru şi o să vă lăsaţi “curtaţi”, ca poate-o să vă convină.


Horoscop 9 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR – O reuşită – în cadrul grupului de prieteni – poate câştigaţi un concurs, sau copiii au vreun campionat de beach volley sau de înot, de dans, şi câştigă premiul cel mare.Se poate să luaţi parte la o ceremonie şi o să fie o atmosferă bună, o să vă puteţi destinde. Se poate să fiţi voi protagoniştii.
Horoscop 9 septembrie 2023 – PEŞTI – O să vă daţi peste cap să le-mpliniti dorinţele celor dragi, poate plecaţi cu toţii la malul mării, să uitaţi de stres şi să mai vedeţi şi alte locuri.Poate vin nişte rude în vizită, sau vă vedeţi în oraş ca să luaţi parte la nişte mondenităţi, vă duceţi la un concert.