Horoscop 9 Octombrie 2023 Oct09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Octombrie 2023

Horoscop 9 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Vin ceva bani, dar e posibil să-i cheltuiți în mare viteză.Horoscop 9 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a provocărilor. Se poate să aveţi o dispoziție schimbătoare şi să reacționăm sub impulsul momentului, dar e bine să ne cenzurăm un pic.Vibraţia zilei este 9 şi o să avem, totuşi, o privire de ansamblu ca să ştim ce decizii să luăm.


Horoscop 9 octombrie 2023 – BERBEC – O să vă delectaţi cu una dintre preocupările voastre preferate şi o să descărcaţi acolo tensiunile, că aveţi un surplus de tensiune negativă care tulbură.Păreţi foarte curtaţi în perioada asta şi o să aveţi de unde să alegeţi pe cineva care să vă însoţească în viaţă.
Horoscop 9 octombrie 2023 – TAUR – Sunt chestiuni legate de casă, de familie şi e bine să vă ocupaţi de ele ca să puneţi casa la punct şi să vă rămână timp liber şi pentru voi să vă odihniţi.Ar fi cazul să vă interesaţi de sănătate şi să faceţi un consult medical, un set de analize de laborator şi vedeţi ce iese.


Horoscop 9 octombrie 2023 – GEMENI – Se poate să redescoperiţi un hobby şi să vă prindă bine să faceţi ceva care vă place şi vă inspiră totodată.E posibil să vă îndrăgostiţi de cineva care e aşa cum v-aţi dorit şi să construiţi frumos o relaţie care să dăinuie.
Horoscop 9 octombrie 2023 – RAC – Vin ceva bani, dar e posibil să-i cheltuiți în mare viteză că apar diverse neprevăzute şi dacă nu scoateţi bani din buzunar vin amenzi.Poate aveţi de semnat nişte acte de tip imobiliar şi trebuie insistat cu telefoane, e-mailuri, vă duceţi şi în audienţă dacă e cazul.


Horoscop 9 octombrie 2023 – LEU – Surpriză la tot pasul. O să vă treziţi şi cu invitaţii la plimbare pentru weekend şi cu vreo taxă sau o factură pe care nu le-oţi fi plătit când a trebuit şi trebuie să vă conformaţi.Prezenţa cuiva o să facă lumină într-o chestiune de ordin sentimental şi o să ştiţi ce aveţi de făcut în continuare.
Horoscop 9 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Poate faceţi un efort financiar să ajungeţi în staţiunea preferată când o să aveţi timp. Acum faceţi rezervarea, daţi avansul sau plătiţi integral.Se poate să intraţi într-o combinaţie partenerială de afaceri ca să câştigaţi mai mulţi bani şi împărţiţi efortul la jumătate.


Horoscop 9 octombrie 2023 – BALANŢA – Iniţiativele vă aparţin şi puteţi face lucruri memorabile care să vă ducă la alt nivel profesional, să vă lansaţi pe o nouă orbită – de succes.O să puteţi rezolva probleme mai vechi şi să vă reinventaţi, că o să daţi drumul unei afaceri care să vă pună în valoare.
Horoscop 9 octombrie 2023 – SCORPION – Cineva cu care aţi avut o relaţie revine ca să mai încercaţi o dată. Pentru că au fost greşeli de ambele părţi, acum o să aveți grijă fiecare să meargă totul bine.Se poate să fi renunţat la oferta de job de la un angajator, dar nu de tot. Poate anul viitor se înfiinţează iarăşi oferta.


Horoscop 9 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – Sunt oameni care vă pot fi de ajutor dacă apar probleme şi o să scăpaţi ieftin din orice situaţie şi nici măcar nu va trebui să-i solicitaţi, că o să se ofere din oficiu.Se poate să câştigaţi nişte bani şi să vă cumpăraţi ce v-aţi dorit mai de mult, de îmbrăcat poate, sau poate pentru interiorul locuinţei.
Horoscop 9 octombrie 2023 – CAPRICORN – O reuşită. Vi se răsplăteşte un efort, vi se mai dă ceva în plus de lucru şi o să faceţi rost de bani, că aveţi nevoie de o stabilitate financiară.O invitaţie la un eveniment monden şi o să atrageţi şi voi atenţia prin ceva care se cere. E de actualitate.


Horoscop 9 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Întrevedere cu cineva care s-a tot rugat de voi să intraţi într-un program care să aducă un plus de noutate, prospeţime într-un domeniu de interes. Poate acceptaţi.O să primiţi o invitaţie la plimbare pentru weekend şi o să vi se pară atrăgătoare destinaţia, ca şi persoana care vă invită.
Horoscop 9 octombrie 2023 – PEŞTI – Poate e un eveniment în familie care trebuie pregătit pas cu pas şi faceţi armonizarea, convocaţi oameni şi vă interesaţi şi de restul detaliilor.O să le veniţi de hac ratelor, facuturilor, o să vă achitaţi de toate obligaţiile financiare ca să vedeţi dacă rămân bani pentru distracţie.