Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Martie 2014Horoscop zilnic, 8 martie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Varsatorii primesc cadouri, iar Scorpioni au intalnire cu persoana iubita.

PEŞTI
Se poate să vă aflaţi la începutul unei relaţii sentimentale şi să fiţi în al nouălea cer, să fie mai frumos ca niciodată, poate. Sunteţi invitaţi la o cină romantică, la un vernisaj, se poate întâmpla ceva deosebit sub ochii voştri.
BERBEC
Poate daţi o fugă prin împrejurimi, chiar şi dacă maşina vă e în service, vă iau prietenii şi ieşiţi la o plimbare sau vă duceţi la cineva în vizită. Puteţi profita de timpul liber comun cu al partenerului de cuplu şi să vă duceţi la un spectacol sau în vizită la rude.
TAUR
O să aveţi o idee salvatoare ca să aduceţi armonia în familie, să-i adunaţi pe toţi ai voştri, rudele apropiate la masă, la o farfurie de mucenici. O să vreţi să treceţi şi pe la cineva bolnav care ar avea nevoie măcar de o vorbă bună, o încurajare dacă nu şi de ceva mâncare.
GEMENI
Sunteţi aşteptaţi poate cu masa ori la restaurant, undeva, la ziua cuiva de naştere sau poate se căsătoresc nişte prieteni şi e ceva deosebit. O să se ivească ocazia să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea de mult să schimbaţi un sentiment, să aveţi o relaţie.


RAC
S-ar putea să preferaţi atmosfera de familie unei ieşiri la restaurant, să-i chemaţi pe cei cu care aveţi o relaţie specială, să cinsiti momentul. Poate vă conversaţi pe net cu cineva care nu poate veni la voi şi dorul e mare şi n-aveţi cum să scurtaţi distanţele.
LEU
O invitaţie la o masă festivă, poate fi şi în doi, şi atunci va fi cu declaraţii de dragoste şi alte jurăminte de credinţă. O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care vă apreciază şi vor să aflaţi acest lucru.
FECIOARĂ
O să strângeţi rândurile, să îi aveţi pe ai voştri pe lângă voi, să vă consultaţi în privinţa contribuţiei la evenimentele de familie care vor avea loc curând. Vine cineva cu gând de împăcare şi o să renunţaţi la un proces de divorţ, sau la o separare, o despărţire.
BALANŢA
O revedere după o lungă absenţa cu nişte oameni pe care îi iubiţi şi pe care îi vreţi şi în continuare în viaţa voastră, poate sunt rude apropiate. O persoană tânăra va a face curte şi o să răspundeţi cu inimă deschisă, că disponibilitate pentru o nouă relaţie aveţi.
SCORPION
Un program lejer, de plimbare, de întâlnit cu prietenii, poate desfăşuraţi o activitate deconectantă în care o să-i implicaţi şi pe cei mici. Foarte posibil tete a tete cu fiinţa iubită şi o să primiţi noi dovezi de dragoste, de încredere şi ataşament din partea ei.
SĂGETĂTOR
O întrevedere cu cineva care vrea să faceţi parte dintr-o echipă de elită, să faceţi ca lucrurile să merga şnur, să aveţi succes, aşa cum numai voi ştiţi s-aveţi. Poate-i convocaţi în oraş pe veri, nepoţi, să fiţi împreună într-o astfel de zi, să refaceţi spiritul familiei.
CAPRICORN
Păreţi mai generoşi decât de obicei, poate pentru că sunteţi îndrăgostiţi, vi s-a promis un post de conducere, ceva se-ntâmplă în viaţa voastră. O reuniune amicală, vă daţi întâlnire, poate şi în alt oraş, să vă bucuraţi de un succes de echipă.
VĂRSĂTOR
O să se repare nişte relaţii, se îndreaptă o situaţie, vă faceţi, poate intrarea într-un alt mediu, să fiţi cu o clasă mai sus, în societate. O să vă răsfeţe ai voştri, veţi primi şi vreun cadou sau se vor ocupa de o rezervare la film, o piesă de teatru, un separeu la restaurant.