Horoscop  9 Mai 2019 May08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Mai 2019

Horoscop 9 Mai 2019. Zodia care va recupera o sumă importantă de bani.O să ne străduim să apreciem banii la justa lor valoare, cât suntem în zodia taurului, casa banilor, dar o să şi visăm frumos la lucrurile care ne fac mare plăcere. Vibraţia zilei este 9 şi o să putem începe lucruri noi în care credem.Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


BERBEC – Vă recuperaţi nişte bani, un salariu, două, din urmă şi o să vă permiteţi un week-end pe undeva prin ţară, sau în afară. Aţi putea începe o afacere să aveţi un ritm susţinut, să-i cooptaţi şi pe alţi coechipieri, pe parcurs şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar ca să existe o lejeritate financiară.
TAUR – O problemă de suflet se poate rezolva dacă o să vorbiţi deaschis cu partenerul de cuplu şi n-o să mai lăsaţi să se-nţeleagă de la sine nişte lucruri. Vă pregătiţi de o relansare, va reinventaţi, pentru c-aveţi multe de spus şi se va găsi şi contextul potrivit, şi o să se-ntâmple ce vă doriţi.


GEMENI – E bine să nu vă mai neglijaţi sănătatea c-o să vă coste şi la propriu şi la figurat, e momentul să vă faceţi nişte investigaţii medicale. O să primiţi invitaţii pe la mondenităţi să aflaţi ce mai e nou, cu ce să veniţi şi voi – în plus – în domeniul vostru şi o să faceţi impresie bună pe-acolo.
RAC – Se poate s-ajungeţi şi la judecătorie ca să vi se retrurneze nişte bani sau să reintraţi în posesia unei case, al unui teren. Apar nişte oferte de lucru, dar s-ar putea să nu vă intereseze c-aţi obţinut de la actualii şefi ce-aţi cerut şi o să vă mulţumiţi cu ce-aveţi.


LEU – O să treceţi cu bine de un examen şi o să vă pregătiţi pentru un nou salt în carieră, să profitaţi de experienţă acumulată. Poate aflaţi despre o destinaţie de vacanţă la un preţ convenabil şi o să vă luaţi bilete, faceţi un efort financiar să vă bucuraţi de un binemeritat respiro.
FECIOARĂ – Poate daţi o raită pe la magazine să vă luaţi ce vă place, c-a rămas o listă deschisă cu lucrurile la care visaţi de multă vreme. Se poate să vă facă cineva o surpriză plăcută, să vă scoată în oraş, să beţi o cafea, să vă pună în temă cu ultimele noutăţi şi să luaţi şi temperatura relaţiei voastre.


BALANŢĂ – Dacă o să ieşiţi pe la mondenităţi, la aniversări o să aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva care să vă umple, frumos, viaţa. Banii pe care-i aşteptaţi or să sosească şi o să treceţi la fapte, să vă cumpăraţi ce v-aţi propus mai demult, o casă, o maşină, un bilet într-o staţiune de agrement.
SCORPION – Se poate să va-ndragostiti de cineva şi să vă hrăniţi o bună bucată de vreme cu endorfine, să fie iubire acolo. Se conturează o întâlnire importantă, poate e vorba despre un contract bănos, o şansă de reafirmare şi o să fie şi o susţinere din partea unor oameni.


SĂGETĂTOR – E posibil să vă pregătiţi de o festivitate, poate vă duceţi în week-end la un botez, ori acum se-naste un copilaş. Poate vă treziţi cu un musafir care vine şi cu daruri şi cu nişte veşti care să vă modifice traiectoria următoarelor luni. Poate plecaţi din localitate, din ţară.
CAPRICORN – O să acceptaţi o invitaţie la film, la spectacol, la o terasă, undeva să admiraţi un peisaj, poate vă duceţi la un picnic. Voi sunteţi pe poziţii , să faceţi fatza provocărilor care vă pot propulsa în cariera şi să vă folosiţi la maximum, toate resursele.


VĂRSĂTOR – Relaţia sentimentală se rescrie frumos şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă pentru că păreţi a fi la unison cu partenerul. Un succes, o şansă de afirmare, şi o să fructificaţi ofertele chiar şi de colaborare, c-o să puteţi permanentiza un contract, dacă o s-aveţi rezultate bune.
PEŞTI – Apare cineva în viaţa voastră şi o să aveţi pentru cine trăi, o să construiţi o relaţie pentru amândoi, şi vă gândiţi şi la copii, dacă nu aveţi. Vă parvin bani din urmă, sau vi se aprobă un credit să vă mai luaţi câte ceva prin casă, dacă nu chiar o locuinţă nouă, iar unii dintre voi poate vreţi să vă schimbaţi maşina.