Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Iunie 2021

Horoscop 9 iunie, cu Neti Sandu. Capricornii apelează la un credit bancar.Recuperări azi. Intuiția ne spune care e drumul cel mai drept spre succes, spre recuperarea banilor și a inimii ființei pe care o iubim.Vibrația zilei este 9 și să avem grija de sănătate și să nu cheltuim prea mulți bani. Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 9 iunie BERBEC – Poate refaceți mobilierul, luați și ceva aparatura nouă pentru casă și or să fie toți ai voștri încântați.
Horoscop 9 iunie TAUR – Vizita cuiva o să fie un imbold să ieșiți pe piață cu ceva nou care să vă asigure succesul, vizibilitatea.


Horoscop 9 iunie GEMENI – O să faceți o evaluare a banilor din cont ca să știți cam cât puteți cheltui, dar e bine de văzut cum stați și cu sănătatea.
Horoscop 9 iunie RAC – Poate umblați la imagine, o să vă reînnoiți garderoba, vă compuneți un look fresh, original.


Horoscop 9 iunie LEU – Or să tot insiste niște parteneri de afaceri să vă implicați într-un proiect – cu greutate – și o să vă placă provocarea.
Horoscop 9 iunie FECIOARĂ – O să vă puteți înțelege mult mai bine cu șefii, poate vă pun la conducerea unui departament și o să vă meargă bine.


Horoscop 9 iunie BALANȚĂ – Par să vină niște bani cu care să vă puteți plimba în week-end că prietenii v-așteaptă pe la ei.
Horoscop 8 iunie SCORPION – Vi se propun niște colaborări care v-ar aduce un plus de vizibilitate și ar conta la imaginea voastră publică.


Horoscop 9 iunie SĂGETĂTOR – Ați putea da deoparte niște animozități din relația de cuplu și să vă recâștigați armonia din viața în doi.
Horoscop 9 iunie CAPRICORN – Se poate să apelați la un credit bancar dacă vreți să vă luați o casă, ori să vă căsătoriți anul acesta, unii dintre voi.


Horoscop 9 iunie VĂRSĂTOR – O să perfectați comunicarea cu partenerul de suflet și viața voastră va intra pe un alt făgaș – de armonie, de fericire.
Horoscop 9 iunie PEȘTI – O să vă puteți pune casa la punct și să vă mai și odihniți după o perioadă de muncă și griji.