Horoscop 9 Ianuarie 2024 Jan08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Ianuarie 2024

Horoscop 9 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va descoperi că a primit o sumă de bani în cont.Horoscop 9 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu noutăți. E o exuberanță care ne face să ne concentrăm atenția, resursele către obiectivele acestui an, și toate visele vor deveni realitate.Vibrația zilei este 9 și vom evalua dintr-o privire o situație complicată.


Horoscop 9 ianuarie 2024: BERBEC – O să vă treziți cu o invitație într-o stațiune de agrement și o să vă organizați în așa fel timpul liber încât să puteți pleca, după ce vă terminați treburile gospodărești.Poate luați o decizie referitoare la o plecare în străinătate ca să munciți sau să studiați ceva pe-acolo.
Horoscop 9 ianuarie 2024: TAUR – Se pare că recuperați acei bani pe care i-ați tot cerut la sfârșitul anului, și abia acum o să-i regăsiți în contul curent, că s-a reglat balanța financiară.Se poate să vă scoată la plimbare cineva care vrea să vă facă un cadou sau să lanseze invitația pentru sâmbătă, să plecați într-o villegiatură.


Horoscop 9 ianuarie 2024: GEMENI – Vă contactează diverse persoane care vor să și lucrați împreună, să vă și plimbați, să ieșiți la distracție și să vă deconectați.Se poate să vă iasă în cale cineva care e pe lungimea voastră și se simte atrasă de voi, persoana, și o să puteți deveni un cuplu, dacă sunteți singuri.
Horoscop 9 ianuarie 2024: RAC – Întrevedere cu șefi, parteneri de afaceri să semnați un contract care v-ar asigura banii necesari pe o perioadă lungă de timp, ca să vă simțiți în siguranță.O veste bună legată de serviciu și o să vă puteți cere niște drepturi, ca să vă simțiți și voi respectați.


Horoscop 9 ianuarie 2024: LEU – Vi se pregătește o postură de șefi și n-o să ziceți nu – rămâne de văzut dacă dați concurs sau nu și dacă mai durează mult până atunci, că n-ar trebui.O să puneți în practică o idee ca să vă dezmorțiți, poate vă apucați de un sport sau aveți chef să studiați ceva.
Horoscop 9 ianuarie 2024: FECIOARĂ – O să vă puteți deplasa cu ușurință ca să revedeți niște prieteni și să rezolvați niște chestiuni profesionale, că se pare că acele lucruri depind de voi.Poate vă parvin acele lucruri pe care le-ați comandat online și o să vă aranjați și mai frumos casa, că vreți să dați refresh.


Horoscop 9 ianuarie 2024: BALANȚĂ – Poate plecați într-un grup organizat ca să vă destindeți, să lăsați deoparte grijile, să mai practicați și un pic de sport și să începeți în forță munca, de săptămâna viitoare încolo.Poate vă dați întâlnire cu rudele apropiate ca să puneți la cale evenimentele festive care vor avea loc în viitorul apropiat.
Horoscop 9 ianuarie 2024: SCORPION – Vin bani pe mai multe filiere și o să vă redresați din punct de vedere financiar că ați cheltuit prea mult în ultima lună și ceva. Recuperați.Poate abia acum o să puteți semna un contract ca să dați drumul unui business care o să vă țină ocupați, nu glumă.


Horoscop 9 ianuarie 2024: SĂGETĂTOR – Vești bune, invitații la cafea, la plimbare, la un spectacol, la shopping, o să primiți și cadouri și o să fie o zi în încărcătură emoțională.Surprizele se țin lanț și o să aveți și voi inspirație încât să răspundeți gesturilor pe care vi le-au făcut cei dragi.
Horoscop 9 ianuarie 2024: CAPRICORN – O să recuperați acte, bani, o să mai aflați niște adevăruri care vă pot schimba viața în bine; o să aflați că v-ați înșelat în privința unor oameni.Vă scoate cineva la o cafea, poate aveți de discutat o chestiune de afaceri, și o să vă faceți o idee despre o colaborare.


Horoscop 9 ianuarie 2024: VĂRSĂTOR – O să vă contacteze cineva care vrea să puneți umărul la o activitate de plăcere, care poate fi în folosul altora și o să fie cu satisfacții sufletești.O să vă întâlniți cu prietenii la sfârșit de săptămână ca să vă petreceți timpul liber împreună și să vă relaxați cu toții.
Horoscop 9 ianuarie 2024: PEȘTI – Noutăți – vi se aduc poate niște bani sau cadouri; sunt lucruri care o să vă ia prin surprindere și poate veți da drumul unor proiecte care să vă propulseze în carieră.O invitație la un tête-à-tête și se poate înfiripa o poveste de dragoste care să vă facă fericiți, dacă nu aveți pe nimeni.