Horoscop 9 Ianuarie 2022 Jan09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Ianuarie 2022

Horoscop 9 ianuarie, cu Neti Sandu. Peștii încep să simtă fluturași în stomac.Ne animă tot felul de dorințe, idealuri și o să avem o stare de plutire, ca să știm că toate aceste lucruri sunt posibile, prin puterea noastră.Vibrația zilei este 9 și o să știm în ce direcție ne căutăm succesul.


Horoscop 9 ianuarie BERBEC – O veste bună, o invitație în oraș ca să puneți țara la cale , că o fi vreun pericol de luat în discuție și în timpul săptămânii sunteți prea ocupați ca să dezvoltați subiectul.
Horoscop 9 ianuarie TAUR – Vă socotiți banii să vedeți dacă vă ajung pentru distracțiile de sezon pe o pârtie, la patinoar, ca să faceți mișcare, să dați jos kg în plus.


Horoscop 9 ianuarie GEMENI – E cineva care așteaptă un răspuns de la voi și dacă sunteți interesați de o relație, chiar și profesională o să ieșiți la o întâlnire, de tatonare.
Horoscop 9 ianuarie RAC – O să atrageți atenția prin ceva care este marca voastră și veți avea succes la un public, o clientelă care o să facă echipă cu voi de-aici încolo.


Horoscop 9 ianuarie LEU – Parcă n-ați reușit, totuși, să-i împrăștiați puseurile de gelozie partenerului de cuplu și o să mai iasă din când în când niște scântei, dar fără să iasă și foc, asta este bine.
Horoscop 9 ianuarie FECIOARĂ – Poate alegeți să vă duceți într-o vizită că e vreun sărbătorit care vă cheamă pe la el și o să treceți în fugă și pe acolo, că e cineva drag.


Horoscop 9 ianuarie BALANȚĂ – E cineva care dorește de multă vreme să vă cunoască și dacă și voi aveți nevoie de un companion de viață o să ieșiți la un suc, o cafea, la o cină romantică, poate.
Horoscop 9 ianuarie SCORPION – O să vă faceți și voi simțită prezența la o socializare, fie într-un grup restrâns ca să vă faceți planuri pentru un eveniment care va avea loc în curând.


Horoscop 9 ianuarie SĂGETĂTOR – Simțiți nevoia de un strop de mișcare și o să dați o fugă la munte, sau la patinoarul din zonă și o să vă prindă bine puțin sport.
Horoscop 9 ianuarie CAPRICORN – Motive de bună dispoziție o să tot aveți, o sa fiți în formă și poate dați o raită pe afară prin preajmă cu ai voștri să vă destindeți.


Horoscop 9 ianuarie VĂRSĂTOR – O zi reușită în plan social. Poate luați parte la un eveniment care o să demonstreze cât de valoroși sunteți și puteți lua și un premiu, la o adică.
Horoscop 9 ianuarie PEȘTI – Vă scoate cineva la plimbare, la cafea, sa vă împrieteniți și mai mult, poate vă aflați la începutul unei relații sentimentale și apar fluturași în stomac.