Horoscop  9 Ianuarie 2020 Jan09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Ianuarie 2020

Horoscop 9 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Chiar e momentul noilor începuturi, tot suntem la început de an şi să descărcăm artileria grea să facem ce ne dorim şi să-i facem fericiţi şi pe cei din jurul nostru.Vibraţia zilei este 9 şi e bine să ne restartăm, scurt şi la obiect.


BERBEC – Vă gândiţi la o plecare într-o minivacanţă dacă n-aţi reuşit de anul nou şi găsiţi voi cu cine şi unde. Se poate s-aveţi un program încărcat, să fie mult de lucru la serviciu şi să fiţi ocupaţi şi după program cu treburi personale care să vă stoarcă de energie, dar o să vă descurcaţi.
TAUR – Vi se propune să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment şi o s-aveţi de lucru, dar vor fi şi satisfacţii atât materiale, cât şi sufleteşti. Or să vă treacă nişte acte prin mână şi o să legalizaţi o situaţie ca să vă luaţi banii şi să dezvoltaţi afacerile care înghit bani mulţi.


GEMENI – O să puteţi resuscita o relaţie şi să vă meargă mult mai bine împreună, să duceţi o viaţă armonioasă. Relaţia cu şefii se anunţă mai bună şi o să le puteţi cere nişte înlesniri, un surplus salarial şi o să lucraţi şi la ce vă place, printre altele.
RAC – Poate ieşiţi mai pe seara, în doi, să vorbiţi despre viitorul relaţiei pentru că vreţi s-aveţi o familie, nu o relaţie pasageră. O să faceţi rost de nişte bani cu care să mai luaţi câte ceva şi pentru ai voştri, dar şi pentru voi, să nu mai amânaţi mersul la doctor, sau la o sală de sport.


LEU – O-ţi fi tot amânat mersul la doctor şi ar fi cazul să faceţi o programare, un consult, nişte analize medicale să vedeţi cum staţi. Pare să se amelioreze atmosfera de la serviciu, poate va mai ajută cineva la treabă, o-ţi fi dat de o muncă mai uşoară şi se poate să luaţi şi ceva bani în plus, pentru ore suplimentare.
FECIOARĂ – Viaţă sentimentală e nuanţată frumos şi o să vă-nțelegeti, o să comunicaţi mult mai bine cu partenerul de suflet. Se poate să vă adaptaţi programul în funcţie de activităţile copiilor, să-i duceţi, să-i luaţi de la cursuri, lecţii particulare, să mergeţi împreună în parc, la film.


BALANŢA – Poate vine cineva în vizită şi rămâne câteva zile, în week-end poate şi o să fie o schimbare de ritm pentru voi. Poate se iveşte ocazia să mai schimbaţi câte ceva prin casă pe bani puţini şi o să redecorati pentru nevoia voastră interioară de a consuma frumosul sub toate formele.
SCORPION – Un semn de viaţă de la cineva care vrea să formaţi un cuplu dacă şi voi vă doriţi acelaşi lucru – asta e de văzut – fiecare ce vrea. O să luaţi nişte semnături care vă permit recuperarea unor bunuri, poate-o să faceţi nişte achiziţii, sau să va-nscrieti la un nivel superior la şcoală.


SĂGETĂTOR – Poate vă convinge cineva care vă iubeşte să vă mutaţi împreună, în alt oraş, altă ţară şi să-ncepeti o nouă viaţă, că tot e anul vostru special. Poate renegociaţi un contract, dacă tot îl prelungiţi, ca-n funcţie de rezultate puteţi cere un procent în plus, alte facilităţi – vedeţi cu ce merge.
CAPRICORN – O invitaţie la masă, ori la plimbare, e cineva interesat de voi, şi vrea să consolideze relaţia, să fiţi împreună cu acte-n regulă. Se pare c-o să-i daţi de capăt unei probleme mai complicate şi o să avansaţi cu restul treburilor şi la serviciu şi cu cele personale.


VĂRSĂTOR – V-aţi putea descoperi un hobby care să v-ajute să descărcaţi tensiunile şi să vă creaţi o stare de bine, s-aveţi entuziasm. O şansă de a recupera nişte bani care-au fost de negăsit şi o să achitaţi dările mari, ca să vă puteţi mişca, să fiţi mai relaxaţi din punct de vedere financiar.
PEŞTI – Reapare cineva în viaţa voastră sentimentală şi se poate să vă decideţi dacă rămâneţi împreună sau nu. O să daţi peste o nouă provocare profesională, poate vi se dă o funcţie pe care-o s-o acceptaţi, pentru că e o consecinţă a muncii de până acum.