Horoscop 9 Ianuarie 2017 Jan09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Ianuarie 2017

Horoscop 9 ianuarie 2017. Astazi, Pestii au parte de recompense financiare, iar Racii primesc o veste buna.Horoscop 9 ianuarie 2017, prezentat de Neti Sandu. Pot aparea niste situatii neprevazute si sa le facem fata cu brio, ca avem resurse, prezenta de spirit si-o sa ne bucuram de succes.

BERBEC – O sa faceti probabil niste achizitii care inghit bani frumosi, dar puteti alege varianta – in rate – si ramane o rezerva pentru week-end. Se poate sa primiti o invitatie la un eveniment monden si o sa relationati cu diverse persoane care vor juca un rol in viata voastra profesionala si chiar in cea personala.
TAUR – Se poate sa treaca diseara cineva pe la voi care sa va binedispuna si sa va faceti planuri pentru o iesire la munte la sfarsit de saptamana. E posibil s-aveti parte de o reusita, sa primiti bani, o recompensa, va luati ceva nou pentru casa, ori vreo masina dac-aveti si ceva bani pusi deoparte.

GEMENI – O sa puteti intra intr-o relatie si sa fie una serioasa, iar daca vreti sa va intemeiati o familie, acum e momentul. Se contureaza un succes profesional si o s-aveti de lucru, o sa munciti in ritm sustinut ca sa va castigati banii si sa mentineti stacheta sus.
RAC – E posibil sa luati niste bani si sa-i pregatiti cuiva din familie o surpriza, poate fi si un gest marunt dar facut din inima. O sa va bucurati de o veste sau de sosirea cuiva care o sa va impartaseasca dragostea si se poate sa va mearga mult mai bine de-aici incolo, o sa fie stabilitate in relatie.

LEU – Poate va trebui sa-i dati raspunsul acelei persoane care vrea sa fiti impreuna, si se pare ca sunteti decisi sa impartiti bune si rele. Se poate s-aveti de facut niste reparatii pe-acasa si sa mai completati unele lipsuri, sa va ocupati de casa, de gospodarie, sa puneti niste lucruri la punct.
FECIOARA – Poate strangeti relatiile cu rudele apropiate si va vizitati mai des, gasiti o serie de preocupari comune. O sa va achitati de toate obligatiile, faceti plati, ca sa va luati si ce va place din ce va ramane sau le luati doar copiilor, care au nevoie de-atatea si-atatea.

BALANTA – O s-aveti succes la activitatile de tip intelectual, si o sa faceti progrese vizibile, o sa ardeti niste etape. Se poate s-aveti mai multe drumuri de facut si sa luati semnaturi, bani, faceti comisioane rudelor, prietenilor, o sa fie alergatura.
SCORPION – Va consultati cu partenerul de suflet in privinta programului de week-end, cand sunteti invitati la niste prieteni. Poate nu v-ati hotarat sa semnati un contract, dar va mai pasuieste persoana si o sa-l prelungiti pe actualul daca nu e nimic imbietor si nici nu sunteti decisi incotro.

SAGETATOR – Se poate s-aveti de lamurit o poveste mai veche si sa va avantajeze faptul c-a mai trecut ceva timp, c-ati rumegat-o mai bine. Se poate sa primiti ceva in dar, poate fi si un supliment salarial, adus de partenerul de cuplu sau e un castig neasteptat si nimerit – la fix.
CAPRICORN – Va dati intalnire cu colegii de breasla sa incepeti un proiect care va asigura latura financiara, sa n-aveti grija zilei de maine. V-au ramas o serie de lucruri de pus la punct si aveti timp pana la sfarsitul lunii sa le dati de capat, sa gasiti cele mai avantajoase solutii.

VARSATOR – Un gest de dragoste, de apreciere din partea cuiva, poate fi si o invitatie la film, la plimbare, la shoping. O sa faceti rost de banii pe care trebuia sa-i primiti mai demult si o sa puneti o suma deoparte sa plecati in week-end pe undeva sau sa-i trimiteti pe copii.
PESTI – Puteti primi bani, bonuri valorice, alt gen de recompensa financiara, si o s-aveti de cheltuiala zilele astea, o sa va faceti si unele mici placeri. Aveti planuri serioase de pus in aplicare, intr-o combinatie parteneriala – de afaceri – sau poate veti lucra pe cont propriu si-o sa castigati bani frumosi.
Horoscop Azi 9 Ianuarie 2016