Horoscop 9 Decembrie 2016 Dec09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Decembrie 2016

Horoscop 9 decembrie. Scorpionii isi fac planuri pentru Revelion, iar Sagetatorii ar putea afla astazi ca devin parinti.Horoscop 9 decembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 9, ca si cea a anului si e bine sa chibzuim bine de tot inainte de a lua o hotarare capitala.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate va hotarati intr-o clipa sa plecati intr-un city break si o sa amanati toate treburile pe care le-aveati zilele astea.
Horoscop 2016 TAUR – Promite sa fie ceva nou la serviciu, care sa v-aduca bani, dar care sa va solicite si inspiratia, sa scoateti la iveala resursele interioare.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate mai faceti inca un pas intr-o relatie care promite sa fie serioasa, poate iesiti la o plimbare in oras, la luati masa, sa puteti vorbi.
Horoscop 2016 RAC – Ati putea trai sau chiar retrai o frumoasa poveste de dragoste si sa va bucurati de momentele fericite la care tot visati.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa incasati o suma de bani, sa dati o raita pe la cumparaturi, sa faceti ceva util pentru casa si placut pentru voi, sa le-mbinati.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa intrati in posesia unui act care va largeste orizontul, va ofera prilejul sa practicati o meserie, sa va exprimati si altfel.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate luati o decizie referitoare la petrecerea de revelion, faceti rezevare si stabiliti – clar – cu cine veti fi atunci.
Horoscop 2016 SCORPION – Ati putea relua o activitate de grup care sa va scape de oboseala, de monotonie si rutina, sa va ridice moralul.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate sa aflati ca veti deveni parinti , ca o sa se mareasca familia, e ceva pe care vi-l doreati.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Sunt lucruri noi pe care o sa le faceti, poate la rugamintea cuiva si o sa aveti parte de satisfactii sufletesti – ajutorul vostru va fi nepretuit.

Horoscop 2016 VARSATOR – O s-aveti succes la scoala , la activitatile de grup, o sa fie totul rezolvat pana in cele mai mici amanunte.
Horoscop 2016 PESTI – Va dati intalnire cu grupul de prieteni sa va distrati, poate faceti un pic de miscare, va duceti la un spectacol, la un meci.
Horoscop Azi 9 Decembrie 2016