Horoscop 9 August 2023 Aug09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 August 2023

Horoscop 9 august 2023, cu Neti Sandu. Astăzi o să ne bucurăm de un ajutor nesperat, picat din cer.Horoscop 9 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Trăiri amestecate azi. O să ne centrăm pe noi înşine că să ne păstrăm echilibrul, că veştile ne pot deruta şi-o să ne redresăm din mers.Vibraţia zilei este 9 şi o să ne bucurăm de un ajutor nesperat, picat din cer!


Horoscop 9 august 2023 – BERBEC – Poate vă lăsaţi convinşi să intraţi într-o colaborare şi o să faceţi față efortului, ca o să fie solicitant, o să trebuiască să sacrificaţi timpul liber.Poate o să fiţi mai receptivi la semnalele transmise de o persoană care se simte atrasă de voi şi-i daţi un răspuns.
Horoscop 9 august 2023 – TAUR – Se poate să pregătiţi o lansare la apă, un proiect de anvergură pentru la toamnă şi adunaţi toate piesele de care aveţi nevoie, sponsori, echipa – resursele.Se poate să vă asiguraţi un sejur într-o staţiune de agrement ca să vă duceţi împreună cu familia la relaxare.


Horoscop 9 august 2023 – GEMENI – Poate faceţi nişte schimbări de acasă şi or să coste, dar o să merite efortul financiar pe care o să-l faceţi, poate vă extindeţi, sporiţi gradul de confort.Poate apare un proiect particular şi o să vă suplimentaţi veniturile, după o perioadă cu cheltuieli excesive.
Horoscop 9 august 2023 – RAC – O să vă întâlniţi cu un grup ca să petreceţi un timp de calitate împreună, pot fi preocupări deconectante şi o să vă recăpătaţi un tonus, o prospeţime.Vă caută cineva care v-a dus dorul şi o să răspundeţi cu sinceritate, că poate şi vouă v-a fost dor.


Horoscop 9 august 2023 – LEU – O poveste de dragoste se poate rescrie filă, cu filă şi să fiţi din nou împreună, dacă vă regăsiţi în felul de a fi al acelei persoane şi dacă n-aţi găsit , între timp, pe altcineva.O reuşită, poate fi un câştig moral, că vi se recunosc nişte merite şi o să primiţi aplauze la scenă deschisă.
Horoscop 9 august 2023 – FECIOARĂ – Program încărcat, o să vă ocupaţi de mai multe treburi, simultan, şi o să bifaţi o serie de succese până la sfârşitul săptămânii.O să faceţi diverse achiziţii pentru voi şi ai voştri, pentru casa, o să vă îngrijiţi şi de sănătate şi de cum arătaţi, de look.


Horoscop 9 august 2023 – BALANŢA – Se adună grupul de altădată şi poate plecaţi împreună pe undeva, sau reluaţi o preocupare de timp liber care v-ar detensiona, c-aţi atins un prag de oboseală.Se conturează nişte bani care v-ar fi de folos în plimbările voastre la sfârşit de săptămână dacă nu plecaţi în concediu.
Horoscop 9 august 2023 – SCORPION – Cineva care nu s-a putut desprinde, cu totul, de voi încearcă să se agaţe de ceva ca să revină şi numai voi puteţi face cumva că relaţia să funcţioneze.E cineva care vine cu o propunere de afaceri şi dacă veţi găsi şi un sponsor o să vă aventuraţi, dacă nu mai e de aşteptat.


Horoscop 9 august 2023 – SĂGETĂTOR – E posibil să câştigaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să primiţi şi proiecte pe bandă rulantă, ca treaba merge bine şi sunteţi de încredere.Se poate să ajungeţi, în sfârşit, acolo unde vă doriţi de multă vreme, dar abia acum se întrunesc toate condiţiile.
Horoscop 9 august 2023 – CAPRICORN – Nişte sume restante aterizează, în sfârşit, la voi şi o să le sortaţi, să umpleţi nişte goluri cu ele, să nu vă prindă vacanţă descoperiţi – plăţile obligatorii înainte de orice.O plecare în doi ar aduce un plus de culoare în relaţie şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare, care o să fie direcţia.


Horoscop 9 august 2023 – VĂRSĂTOR – Se poate să aduceţi unele îmbunătăţiri locuinţei şi să vă mai oferiţi şi câteva zile de concediu să vă recăpătaţi tonusul de altădată.O să vă alăturaţi unui grup fie ca să plecaţi într-o excursie, fie ca să le fiţi de ajutor unor oameni care se afla în impas
Horoscop 9 august 2023 – PEŞTI – O să vă daţi interesul să vă achitaţi de toate obligaţiile, atât profesional, cât şi personale ca să staţi linistiti cata vreme o să fiţi în concediu, să vă priască.Vin bani, cu condiţia să vi-i recuperaţi, că poate de la sine – mai greu. Trebuie insistat.