Horoscop 9 August 2022 Aug08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 August 2022

Horoscop 9 AUGUST 2022, cu Neti Sandu. Fecioarele găsesc o metodă să își crească veniturile.Horoscop 9 AUGUST 2022, prezentat de Neti Sandu. E bine să ne dozăm eforturile c-avem tendinţa să rezolvăm mai multe treburi deodată, dar e de preferat să le facem pe rând.Vibraţia zilei este 9 şi să-ncepem ceva în care credem cu toată convingerea.


HOROSCOP 9 AUGUST 2022 BERBEC – Poate v-aţi propus să faceţi nişte schimbări în locuinţă, să duceţi şi maşina în service şi dacă da semne de oboseală, vă luaţi alta. Apare ceva nou la serviciu şi o să vă luptaţi cu un volum mare de treburi, poate fi un proiect nou-noutz care să vă dea ceva bătaie de cap.
HOROSCOP 9 AUGUST 2022 TAUR – Se pare că traversaţi o perioadă agitată în cuplu, dar dacă-i înţelegeţi problemele partenerului o să fie linişte şi pace. O să-mpărţiţi bugetul în două – să v-ajungă şi pentru casa, şi ca să vă duceţi câteva zile pe undeva la relax, că vă e dor de mare şi de munte.


HOROSCOP 9 AUGUST 2022 GEMENI – E posibil să angajaţi o firmă să rezolve nişte probleme acasă, dacă voi nu vă pricepeţi. E o perioadă favorabilă semnării actelor şi chiar e bine să vedeţi dacă nu expira vreunul, mai ales dacă plecaţi în vacanţă, buletin, paşaport, carduri etc.
HOROSCOP 9 AUGUST 2022 RAC – O să plecaţi în vacanţă şi se poate să rezolvaţi şi nişte probleme de serviciu, unii dintre voi, dacă tot vă deplasaţi. Se-nunță câştiguri băneşti, poate recuperaţi şi din urmă, dar se-ntrevede şi o mărire de salariu, poate pentru că vă mutaţi la alt serviciu şi o s-o duceţi mai bine.


HOROSCOP 9 AUGUST 2022 LEU – Or să vă intre bani, poate fi chiar o mărire de salariu, şi o să adunaţi şi de prin alte părţi nişte sume de bani. Vă adunaţi toate resursele pentru o relansare c-aveţi potenţial şi nu vreţi să rataţi şansele care vă ies în cale, că e o conjunctură favorizantă.
HOROSCOP 9 AUGUST 2022 FECIOARĂ – Poate faceţi nişte achiziţii pentru casa c-aţi scos tot ce nu va mai trebuia şi reamenajaţi, frumos, interiorul. Demaraţi proiecte noi care să vă ridice cota valorică, să vă sporiţi veniturile, c-o să lucraţi şi în particular c-aveţi energie şi n-aţi fugit niciodată de muncă.


HOROSCOP 9 AUGUST 2022 BALANŢA – Vă asociaţi cu nişte prieteni ca să vă umpleţi frumos timpul liber, că vreţi să vă dezmorţiţi. Vă-ngrijiți şi de sănătate, să fiţi buni, zdraveni şi să se bucure şi ai voştri de atenţia voastră că o să ţineţi morţiş să vă faceţi cu toţii nişte investigaţii medicale.
HOROSCOP 9 AUGUST 2022 SCORPION – O să-i cereţi şefului nişte înlesniri, poate şi bani, dacă simţiţi c-aveţi şanse, dacă nu, nu prea merge. O să primiţi nişte oferte de lucru şi o să faceţi o selecţie riguroasă, că nu prea sunteţi dispuşi să mai cedaţi, să lăsaţi de la voi c-aţi tot făcut treaba asta.


HOROSCOP 9 AUGUST 2022 SĂGETĂTOR – Proiecte noi la orizont şi dacă rezonaţi cu vreunul o să vă alegeţi o variantă, că s-aveţi de unde să luaţi bani. E rost de plecare pe undeva, poate fi chiar concediul care bate la uşă, şi o să vă destindeţi, o să ieşiţi din nota obişnuită, să gustaţi din spiritul de aventură.
HOROSCOP 9 AUGUST 2022 CAPRICORN – Poate va invita cineva în alt oraş şi vă duceţi în week-end, dacă nu sunteţi în concediu – vedeţi voi! Faceţi monetarul să vedeţi de câţi bani mai aveţi nevoie ca să luaţi ce-aveţi nevoie pentru casă şi să daţi o fugă şi la munte, ori la malul mării la noi, în altă parte.


HOROSCOP 9 AUGUST 2022 VĂRSĂTOR – O să vă socotiţi banii să vedeţi cum staţi, dacă puteţi evada spre o zonă de agrement sau mai bine vă puneţi casa la punct. O să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile de serviciu că poate vreţi să mai plecaţi într-o scurtă vacanţă, dacă aţi consumat o parte din ea. E puţină agitaţie.
HOROSCOP 9 AUGUST 2022 PEŞTI – E cineva care vă scoate la cafea să discutaţi între patru ochi despre o chestiune de principiu – ca să puteţi lua, apoi, o decizie. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să colaboraţi măcar pe o perioadă scurtă de timp şi o să câştigaţi bani, chiar şi din concediu, dacă puteţi munci online.