Horoscop  9 August 2019 Aug09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 August 2019

Horoscop 9 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză financiară.O zi reuşită. O s-avem chef să facem ceva bun şi pentru noi şi pentru ai noştri, că ne-au lipsit o plimbare, o companie şi alte lucruri pe care ni le-am dorit.Vibraţia zilei este 9 şi o să empatizam cu cei din jurul nostru.


HOROSCOP 9 AUGUST 2019 BERBEC – Cineva de departe vrea să vă vedeţi ca să reînnoiţi nişte jurăminte de credinţă, să faceţi ca o relaţie de dragoste să continue. O invitaţie în străinătate, sau oricum, la drum lung şi o să descoperiţi lucruri şi oameni noi care să va-mbogateasca sufleteşte, va fi ceva special.
HOROSCOP 9 AUGUST 2019 TAUR – Dac-aveți ceva de sărbătorit o puteţi face şi în deplasare, şi poate-o să fie şi mai plăcut, că nimeni nu se-aşteaptă la o astfel de surpriză. Vă pot intra de undeva nişte bani şi să ieşiţi cu ai voştri în oraş, poate va şi deplasaţi spre o staţiune de agrement ca să vă bucuraţi de timpul liber comun.


HOROSCOP 9 AUGUST 2019 GEMENI – E posibil să revină cineva care n-a putut să vă uite şi să vă convingă c-o să vă fie fidel pentru totdeauna – şi vedeţi ce simţiţi, dacă-l credeţi. Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva în plimbările pe care-o să le faceţi zilele-astea şi să se creioneze o relaţie care-o să vă completeze frumos.
HOROSCOP 9 AUGUST 2019 RAC – V-a rămas cineva pe suflet şi vreţi să scăpaţi de regrete ca să meargă frumos relaţia sentimentală care-nseamnă enorm pentru voi. O să daţi de nişte resurse financiare care să vă încurajeze s-o porniţi într-o escapadă turistică la mare, la munte, sau la rude şi o să fie o gură de oxigen după o săptămână încărcată.


HOROSCOP 9 AUGUST 2019 LEU – Se poate să vă implicaţi în diferite activităţi care să vă destindă, să vă pună şi creativitatea în mişcare c-aveţi multe de exprimat. Aveţi chef de plimbare, de luat tren, avion şi să plecaţi pe undeva pentru două, trei zile dacă nu sunteţi în concediu şi puteţi sta mai mult.
HOROSCOP 9 AUGUST 2019 FECIOARĂ – Poate mai cumpăraţi ceva nou pentru casă ori prindeţi reduceri pe undeva şi nu lăsaţi o astfel de ocazie să vă scape printre degete. Poate vă găsiţi cazare ieftină la mare, la munte şi daţi o fugă să schimbaţi aerul, peisajul, să va-ncarcati şi voi bateriile că v-o fi ajuns oboseala.


HOROSCOP 9 AUGUST 2019 BALANŢĂ – Strângeţi familionul, rudele apropiate şi plecaţi într-o excursie, poate să luaţi prânzul la iarbă verde, să staţi la aer curat. O să luaţi parte la nişte mondenităţi şi-o să vă consolidaţi poziţia pe scenă socială, vă faceţi prieteni şi relaţii de afaceri pe care-o să le cultivaţi.
HOROSCOP 9 AUGUST 2019 SCORPION – Se poate să primiţi o invitaţie într-un citybreak, aşa, pe nepusă masă şi o să vă echipaţi rapid şi-o s-o porniţi la drum. E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la magazine să cumpăraţi ce vă trebuie c-aveţi o listă serioasă cu diverse must havuri.


HOROSCOP 9 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR – Poate sărbătoriţi ceva sau e un alt motiv ca să primiţi cadouri, sau or să vă răsfeţe altfel cei dragi, pun la cale o drumeţie, o relaxare la spa. Noutăţi, oameni care vin cu veşti bune, cu invitaţii pe la evenimente s-o porniţi într-o excursie şi să vă-ntoarceţi mâine, poimâine, când o s-aveţi voi chef.
HOROSCOP 9 AUGUST 2019 CAPRICORN – O problemă de suflet revine şi de data asta o să-i daţi de capăt, să vă liniştiţi. Întrevedere cu cineva care vrea să colaboraţi la un proiect şi o s-aveţi la dispoziţie zilele de week-end să vă hotărâţi într-o direcţie, dacă bateţi palma, sau nu.


HOROSCOP 9 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR – Se-adună prietenii şi o să petreceţi un timp de calitate, nu numai azi, probabil şi mâine, o s-aveţi preocupări comune. Poate organizaţi o ieşire în doi, la masa undeva, diseară, sau la malul mării, găsiţi un decor romantic să puneţi piatra de temelie la o relaţie care promite.
HOROSCOP 9 AUGUST 2019 PEŞTI – Poate alegeţi o variantă de relax ca să vă refaceţi tonusul, s-o porniţi luni cu forţe proaspete. Vi se încredinţează un proiect care-o să vă pună în valoare, o să vă propulseze în carieră şi creşte şi cota financiară, o să puteţi cere ceva mai mulţi bani la salariu.