Horoscop  9 Aprilie 2019 Apr09

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 9 Aprilie 2019

Horoscop 9 aprilie 2019. Zodia care va întâmpina probleme financiare.O zi cu provocări. E bine să fim pregătiţi ca să primim cu inimă deschisă o primă şansă, o a doua şansă şi nu le mai dăm drumul, să le apreciem cum se cuvine.Vibraţia zilei este 9 şi o să dăm dovadă de generozitate.


BERBEC – Se poate să se ivească ocazia ideală să vă cumpăraţi o maşină, să urmaţi nişte cursuri ca să v-alegeţi cu o diplomă care să v-aducă mai mulţi bani. Vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională şi să puneţi suflet să păstraţi un ritm susţinut că să iasă ceva de cea mai bună calitate.
TAUR – Poate-aveți de dat cuiva înapoi o datorie şi persoana respectivă face presiuni – să sperăm că o s-aveţi să-i returnaţi. O să cheltuiţi nişte bani c-aveţi mai multe de luat şi le-oti fi lăsat pe toate pe ultima sută de metri, şi n-aveţi de gând să mai amânaţi nimic.


GEMENI – Se poate să daţi o raită pe la cumpărături sau apelaţi la formula on-line ca să scutiţi timp şi poate şi bani. E agitaţie, o fi multă treabă, ori o întâlnire cu cineva care vrea să vă implicaţi într-o colaborare şi o să staţi de vorbă, negociaţi şi abia după vă spuneţi părerea.
RAC – Poate vă faceţi rezervare la un hotel, la avion, să plecaţi de sărbători la rude, la prieteni, sau să vizitaţi alte ţări. O să vă daţi tot interesul să vă ocupaţi de problemele de serviciu şi să vă faceţi timp după program să vă duceţi şi la medic, să vedeţi în ce stare se afla organismul.


LEU – Prietenii au nevoie de voi, să le daţi o mână de ajutor, sau unor concetăţeni care luptă pentru drepturile voastre în sectorul respectiv. Au de unde să vină nişte bani şi o să faceţi monetarul să vedeţi cât va rămâne de buzunar după ce terminaţi cu rate, facturi şi cumpărături, să vă mai şi destindeţi.
FECIOARĂ – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care va ţine pasul cu voi şi o să fie o relaţie cu mari promisiuni de căsătorie. Apar nişte urgente care or să consume bună parte din timpul liber şi o să vă descurcaţi, poate şi cu puţin suport din partea unor apropiaţi.


BALANŢĂ – Se poate să plecaţi într-o deplasare – forţaţi de nişte împrejurări anume şi o să rezolvaţi nişte chestiuni de afaceri. Întrevedere cu cineva, vrea să colaboraţi la un proiect care-o să vă asigure banii pe care-i aşteptaţi de mult ca să puteţi acoperi nişte costuri.
SCORPION – E posibil să vă-ndrăgostiți de cineva care are ceva aparte şi nu e neapărat compatibil cu voi. Poate se iveşte ocazia să cumpăraţi o maşină, sau aparatură pentru casa şi o să fie cheltuială, dar o să faceţi ce vă propuseserăţi mai de mult.


SĂGETĂTOR – Cineva dintr-o fostă relaţie mai tulbură un pic apele, dar se pare că de voi depinde o a doua şansă, dacă nu credeţi în viitorul vostru comun. O să vă treziţi cu responsabilităţi în plus şi la serviciu şi acasă, dar o să fiţi în priză şi n-o să rataţi nimic din ce v-aţi propus.
CAPRICORN – Poate vă curtează cineva să vă duceţi în week-end la o casă de vacanţă, sau vi s-a făcut rezervare la hotel, o cabană. O să daţi zor să vă achitaţi şi voi de nişte obligaţii şi să vă rămână timp şi pentru o ieşire cu prietenii după orele de program, poate practicaţi un sport – de întreţinere.


VĂRSĂTOR – Sunt de evitat discuţiile în contradictoriu cu partenerul de cuplu să nu se işte vreun conflict şi să-ncepeți să vă-nvinuiți. Poate vă pregătiţi de o schimbare de macaz în meserie, mai faceţi o specializare, sau abia acum o să folosiţi o diplomă pe care-o ţineţi într-un sertar.
PEŞTI – O să mai faceţi câte ceva şi pentru voi, să vă îmbunătăţiţi starea de spirit, look-ul şi să aveţi un moral şi mai bun. E un reviriment la voi şi o să vă bucuraţi de nişte oportunităţi pe care o să le luaţi în serios, şi o să faceţi treaba ca lumea, o să faceţi un salt în carieră.