Horoscop 8 Septembrie Sep08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 Septembrie

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O sa aflam cum anume s-au rezolvat niste lucruri si o sa facem tot posibilul sa le dam de capat situatiilor incerte, complicate, sa ne mai relaxam si noi un pic. Sagetatorii intalnesc o persoana noua, Capricornii au probleme de sanatate.Vibratia zilei este 8 si o sa cheltuim cu masura banii.

Horoscop 2016 BERBEC – Vi se poate semna un act important si sa va miscati frumos cu restul demersurilor ca sa va-nscrieti la o scoala, un concurs. O sa luati parte la un eveniment care sa va solicite si fizic si emotional si care sa poata fi o rampa de lansare si pentru voi, sa mai dovediti ceva in plan profesional.
Horoscop 2016 TAUR – Or sa va invite niste prieteni la ei acasa intr-o alta zona, sa respirati aer curat, sa va limpeziti mintea, sufletul. O s-aveti de facut plati dar tot va ramane ceva maruntis pentru o iesire cu prietenii sau s-ajungeti la malul marii, pe varf de munte, de maine incolo.

Horoscop 2016 GEMENI – Cu partenerul de cuplu o sa luati in discutie o investitie serioasa pentru casa, pentru familie, si sa fixati niste sume si niste termene. Se poate sa acceptati un parteneriat de afaceri, sa va suplimentati veniturile ca sa va puteti descurca de-aici incolo cu toate cheltuielile lunare.
Horoscop 2016 RAC – O problema de familie trebuie rezolvata, si e nevoie de tact, diplomatie si o sa fie totul perfect. Aveti un proiect in derulare si o sa va asociati cu diverse persoane in care aveti incredere deplina ca veti reusi sa duceti la bun sfarsit – impreuna – afacerea respectiva.

Horoscop 2016 LEU – Poate ati gasit o rezolvare de ultim moment si relatia cu partenerul de cuplu va fi echilibrata, stabila si-o sa va fie bine. E posibil sa renuntati la un contract in favoarea altuia mai bine platit si sa lucrati cu si mai multa implicare, poate si pentru ca oamenii din echipa sunt mai cooperanti.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa primiti un plus de atentie, c-o fi ziua voastra de nastere ori e zi de nume si lumea nu v-a uitat. O sa puteti rezolva o problema care tine de spatiul locativ si sa va eliberati de niste griji, scapati si de niste cheltuieli care va goleau contul.

Horoscop 2016 BALANTA – Parca va-ngrijiti mai mult de voi, oti fi si mai odihniti si se vede imediat ca sunteti fresh si poate va mai luati cate ceva de-mbracat, de-ncaltat. Vi se incredinteaza un job, o functie, capatati, poate, alt statut si incepeti o viata noua, de care o sa fiti incantati.
Horoscop 2016 SCORPION – O veste buna de la fiinta iubita, poate iesiti diseara pe undeva sau primiti o invitatie pentru week-end la munte, la mare. Poate e ziua cea mare in care sa primiti bani, un cadou, sau mai multe, ca tot e sarbatoare mare si sa-i aveti pe prieteni prin preajma.

Horoscop 2016 SAGETATOR -Apare cineva in viata voastra, a celor necasatoriti si puteti forma un cuplu stabil si s-ajungeti si la casatorie. Puteti obtine un plus de notorietate pentru ca abia acum or sa va fie apreciate calitatile, poate luati un premiu sau vreo recompensa financiara.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O problema de sanatate revine daca n-ati tratat-o cum trebuie si ar fi bine s-o luati in serios de data asta. E posibil sa primiti OK-ul pentru un job, o functie, sa plecati in strainatate la studii, ori sa munciti, sau poate va casatoriti cu cineva din afara tarii.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate sa dati o raita pe la magazine si sa luati ce v-ati notat pe lista de lucruri obligatorii – poate e si ceva scump si sa vi le luati. Se poate sa-ntampinati ceva dificultati in timpul unor demersuri birocratice, dar sa reusiti, in cele din urma sa plecati acasa cu toate semnaturile la dosar.
Horoscop 2016 PESTI – Ati putea lasa orgoliile la o parte si sa faceti cumva sa readuceti armonia in cadrul relatiei de cuplu. Poate va mai ganditi pana sa-i dati raspunsul unui angajator care nu vrea sa va piarda si tot insista, dar se poate ca voi sa nu fiti cu totul convinsi.
Horoscop Azi 8 Septembrie 2016