Horoscop 8  Octombrie 2023 Oct07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 Octombrie 2023

Horoscop 8 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care intră la cheltuială, astăzi.Horoscop 8 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reuşită. O să fim înconjuraţi de oameni dragi, o să ieşim la plimbare, o să ne lăsăm purtaţi de inspiraţie şi de dorul celor pe care-i iubim.Vibraţia zilei este 8 şi o să ne bucurăm de o veste bună de undeva, oricât de mică.


Horoscop 8 octombrie 2023 – BERBEC – O invitaţie de onoare la o zi de naştere şi o să vă placă anturajul, să vă faceţi noi cunoştinţe şi o să fie o efervescență de zile mari.Reapare cineva în viaţa voastră sentimentală şi poate de data asta o să vă şi înţelegeţi, şi povestea continuă.
Horoscop 8 octombrie 2023 – TAUR – O veste bună de la cineva care vine în vizită şi poate are legătură şi cu povestea de dragoste în care sunteţi implicaţi, şi se poate să luaţi şi o decizie.Se poate să-i chemaţi pe prieteni să chefuiţi, poate e o zi de naştere sau staţi la o parolă, să povestiţi ce-aţi mai făcut.


Horoscop 8 octombrie 2023 – GEMENI – Se poate să plecaţi şi voi într-o drumeţie, dacă nu vă puteţi depărta prea mult de casă, şi să revedeţi nişte buni prieteni de care v-a fost dor.Sfera sentimentală e nuanţată frumos şi vă puteţi întâlni cu cineva care să fie pe structura voastră afectivă şi să daţi curs unei relaţii.
Horoscop 8 octombrie 2023 – RAC – Poate faceţi o trataţie la voi acasă, dacă aveţi ceva de sărbătorit, sau poate aveţi de făcut un anunţ important, că vă căsătoriţi, că o s-aveţi copii, sau că vă mutaţi altundeva.Poate e un eveniment care va fi rampa voastră de lansare pe scenă socială, şi o să luaţi un premiu, un titlu.


Horoscop 8 octombrie 2023 – LEU – La un party, undeva, o să întâlniţi o persoană care să vă cucerească de la prima vedere şi să vă lăsaţi purtaţi de val, dacă nu sunteţi căsătoriţi.Se poate să vă duceţi la un spectacol, sau o fi vreun meci, un concurs cu premii şi o să fie ceva adrenalină.
Horoscop 8 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Se poate să le faceţi o vizită unor rude, c-o fi o zi de naştere, sau se căsătoresc nişte veri, nepoţi, şi poate se lasă cu chef.O să dispuneţi de nişte bani ca să vă puteţi mişca, să plecaţi şi din localitate dacă sunteţi aşteptaţi pe undeva.


Horoscop 8 octombrie 2023 – BALANŢA – O să puteţi pleca într-o plimbare la malul mării, sau la munte, ca să faceţi ce vă place, să fiţi cu familia, cu prietenii, poate vă sărbătoriţi.Vine cineva care înseamnă mult pentru voi şi o să aflaţi lucruri noi, care vă pot da idei de afaceri, să vă inspire.
Horoscop 8 octombrie 2023 – SCORPION – Se poate să aveţi o frământare sufletească şi să ieşiţi la o cafea, la plimbare cu persoana care v-a cauzat problema respectivă şi să despicaţi firu-n patru, până rezolvaţi chestiunea.O să luaţi parte la o întrunire, un eveniment care să vă ofere prilejul să vă exprimaţi un punct de vedere.


Horoscop 8 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR O să ieşiţi la o întâlnire cu cineva care crede în viitorul relaţiei voastre şi trebuie văzut ce simţiţi dacă rezonaţi, sau nu.Poate aveți chef de plimbare, vă suiţi în tren, avion, şi vă oferiţi o porţie de respiro în doi.
Horoscop 8 octombrie 2023 – CAPRICORN – O să puneţi umărul la un eveniment de familie şi o să iasă frumos, o să vă eliberaţi de tensiuni şi o să adunaţi în jurul mesei rude şi prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult.Intraţi la cheltuială, dar cu măsură, să pregătiţi ceva pentru musafirii care se bucură să vă revadă, și reciproca.


Horoscop 8 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Poate vă duceţi într-un parc de distracţii , să descărcaţi adrenalina, să fie ceva distractiv, deconectant şi pentru copii, c-aşa v-aţi mai dezmorţit cu toţii.Or să vă convingă prietenii să plecaţi împreună la distracţie pe undeva şi o să vă priască, o să vedeţi, compania lor.
Horoscop 8 octombrie 2023 – PEŞTI – O să onoraţi invitaţia la un eveniment festiv şi o să plecaţi de acolo cu o stare bună, c-aţi mai aflat nişte ponturi de serviciu, sau de viaţă personală.Cineva îşi face culoar către inima voastră şi dacă sunteţi interesaţi de o relaţie ieşiţi la plimbare, la un suc, să vedeţi ce se-ntâmplă.