Horoscop 8 Noiembrie 2016 Nov08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 Noiembrie 2016

Horoscop 8 noiembrie 2016. Scorpionii incep un program de studiu, iar Pestii primesc OK-ul pentru o afacere importanta.O zi frumoasa si la multi ani sarbatoritilor! O sa ne lasam patrunsi de atmosfera acestei sarbatori, vom fi alaturi de cei pe care-i iubim si sa le oferim cate ceva din bagajul nostru sufletesc pentru ca si ei au tot timpul cate ceva de daruit.Vibratia zilei este 8 si e bine sa fim atenti la ce semnam si atunci cand avem de dat si de incasat bani.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate va decideti daca veti lucra in particular sau veti dedica timpul liber familiei care are nevoie de voi.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa dati de un sponsor care sa va rezolve problema banilor fara de care nu va puteti continua proiectul in care credeti.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa realizati cat de mult va iubeste partenerul de cuplu si o sa aflati si de ce sacrificii sunteti in stare pentru el.
Horoscop 2016 RAC – O sa faceti progrese vizibile la scoala, la activitatile din sfera profesionala si-or sa apara si recompensele, treptat, asa.

Horoscop 2016 LEU – O s-aveti succes la interviuri pentru un job sau ca sa luati un credit de la banca si asta pentru ca sfera comunicarii e activata frumos.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa va mutati de pe un post pe altul si-o sa va mearga mai bine, o sa se “decupeze” mai clar cum lucrati.

Horoscop 2016 BALANTA – Va puteti gandi serios la casatorie sau la reinnoirea juramintelor, sa se vada cat de statornici in sentimente sunteti.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa puteti definitiva un act, sa faceti o investitie sau sa intrati intr-un program de studiu, sa capatati o calificare.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate o sa va programati la niste investigatii medicale, fie preventiv, fie pentru ca e ceva care nu va da pace.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa va laude cineva pentru ce-ati muncit in ultima vreme, pentru evolutia voastra, chiar si in plan spiritual.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate va invita cineva de pe-acum s-ajungeti la sfarsit de saptamana in alt oras, intr-o mini-vacanta sa va distrati.
Horoscop 2016 PESTI – Vi se da OK-ul pentru o afacere care poate insemna rampa voastra de lansare intr-o lume in care o sa va descurcati frumos.
Horoscop Azi 8 Noiembrie 2016