Horoscop 8 Martie 2019 Mar07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 Martie 2019

Horoscop 8 martie 2019. Astazi, Varsatorii primesc compensatii sau mariri de salarii, iar Balantele incep noi relatii.Horoscop 8 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. O sa ne putem bucura de prezenta celor dragi, de o vorba buna, de mici atentii, de acele lucruri marunte care fac viata frumoasa si ne-ajuta sa mergem mai departe.


BERBEC – O sa acordati maximum de atentie relatiei si o sa faceti schimbarile necesare ca sa va puteti intelege din toate punctele de vedere. Initiativele voastre vor avea priza la sefi si o sa puteti demara proiecte noi care sa va aduca bani in plus la salariu, sa mai capatati o gradatie, un titlu.
TAUR – O sa va-mpliniti o dorinta si se pare ca starea materiala se va imbunatati, dar e nevoie sa va-ngrijiti si de starea sanatatii. Se poate sa intrati intr-o combinatie parteneriala cu cineva de buna calitate si o sa castigati banii pentru rate, facturi si alte cerinte ale familiei.


GEMENI – Va scoate cineva la plimbare, la cafea, la teatru, sa va hraniti si sufleteste, dupa atata munca si iar munca. Munca voastra n-o sa mai treaca neobservata de data asta si o sa va descurcati mai bine cu banii pe care-i veti primi, si-or sa fie, probabil si alte avantaje.
RAC – Vi se da un raspuns de la o agentie turistica sau direct de la hotelul la care ati facut rezervare pentru weekend c-aveti cazarea asigurata. Poate primiti un ajutor de la cineva din strainatate, unii dintre voi va puteti gasi de lucru pe-acolo sau dati de o facultate pe care-o puteti urma, cu bursa.


LEU – Poate vine cineva de departe sa va asigure ca dragostea pe care v-o poarta e la fel de intensa, ca atunci cand a plecat. O sa fiti luati prin surprindere de promptitudinea unor oameni care va dau o semnatura, va-ntind o mana de ajutor sa-ncheiati o lucrare, sa scutiti niste bani sau timp.
FECIOARA – O sa iesiti in oras, sa dati o tenta festiva zilei, ca e sarbatoare si poate-aveti de spus cuiva o vorba buna. Se poate sa primiti oferte de munca si sa va consultati cu ai vostri inainte de a lua o hotarare, ca sa mai aveti inca o parere, in afara de a voastra, subiectiva.


BALANTA – Vestea buna pe care-o asteptati va sosi si o sa puteti incepe lucruri noi, poate va aflati la inceputul unei povesti de dragoste. Poate-i chemati pe niste prieteni pe la voi, sa va bucurati impreuna de ziua mamei, a femeii, sau va duceti la un restaurant daca va place mai mult asa.
SCORPION – Apar noutati in sfera sentimentala, o sa fie cineva care sa se nimereasca in registrul vostru afectiv si o sa fie frumos. Se contureaza o reusita de grup, poate fi chiar o activitate de timp liber, un hobby, daca o fi zi libera, aveti la dispozitie ore bune pentru relaxare.


SAGETATOR – O sa iesiti cu prietenii in oras, dupa orele de program si o sa fie o atmosfera festiva, cu mici atentii si poate vor fi si niste anunturi de facut. Poate primiti vreo oferta de colaborare si o sa va descurcati si cu munca in particular si cu obligatiile de familie, cel putin o perioada.
CAPRICORN – Poate tot va bate gandul sa va mutati in alta casa si-atunci poate va interesati de un credit, de o sursa suplimentara de bani. Se poate sa lucrati intr-un grup care sa atraga atentia unor oameni valorosi, sa va extindeti relatiile si sa dezvoltati proiectele, care or sa v-aduca alti bani.


VARSATOR – Poate luati niste bani in plus, e posibil sa vi se mareasca salariul sau sa primiti alt gen de compensatie. O sa puteti reinnoi un contract, iar unii dintre voi sa-nceapa lucrul la ceva nou-nout, care sa v-aduca satisfactii profesionale, dupa o perioada de frustrari.
PESTI – Poate aflati unde si cu cine o sa va petreceti week-endul, mai ales c-aveti nevoie de odihna. O s-aveti multe lucruri de rezolvat si or sa va mai ajute si cunoscutii, o sa fie un randament bun la slujba si in general la activitatile desfasurate in colectivitate.