Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 Mai 2021

Horoscop 8 mai 2021, cu Neti Sandu. Scorpionii își fac planuri de căsătorie.Horoscop 8 mai 2021, cu Neti Sandu. O zi cu sare şi piper.


HOROSCOP 8 MAI 2021 BERBEC – O vizită neaşteptată, dar care să vă stoarcă de lacrimi de fericire şi viaţa voastră sentimentală poate lua o turnură fericită. Poate vă sfătuiţi cu familia să vedeţi ce faceţi cu locuinţa, vă mutaţi, o renovaţi pe actuala sau pe cea din altă localitate ca să vă mutaţi acolo o vreme.
HOROSCOP 8 MAI 2021 TAUR – Se poate să ieşiţi la o-ntâlnire că e cineva cu care aţi vorbit doar în reţelele de socializare şi-acum treceţi la următorul nivel. E o perioadă de relaxare pentru voi, poate sufleteşte vă merge mai bine şi o să vă vedeţi cu cineva apropiat c-aveţi de sărbătorit ziua voastră.


HOROSCOP 8 MAI 2021 GEMENI – Poate nu vă mai gândiţi la răspunsul pe care trebuie să-l daţi unui angajator luni şi vă relaxaţi cu ai voştri. Se poate să faceţi câţiva paşi pe-afară, vă duceţi într-o excursie de-o zi dacă aveţi unde şi cu cine, să vă bucuraţi de un piesaj, de un aer curat.
HOROSCOP 8 MAI 2021 RAC – Poate le faceţi o vizită unor rude sau vă-ntâlniţi în parc, ca să mai faceţi şi niţică mişcare. Poate plecaţi într-o scurtă vacanţă ca să mai uitaţi de griji şi pentru că ştiţi c-o să urmeze o săptămână încărcată la serviciu şi în plan personal.


HOROSCOP 8 MAI 2021 LEU – Un grup de prieteni are nevoie de un ajutor de la voi şi n-o să-I lăsaţi la greu. Se pare că e o zi mai specială pentru voi şi o să fiţi în preajma cuiva care vă completează sufleteşte şi poate vă faceţi nişte cofidențe.
HOROSCOP 8 MAI 2021 FECIOARĂ – Poate ieşiţi pe piaţă cu un produs care-o să aibă priză la public, şi-o să faceţi vânzare – şi online bineînţeles. O să vă repeziţi, poate, până la cineva care împlineşte o vârstă sau n-aţi apucat să vă vedeţi de Paşte şi dacă sunteţi în formă vă duceţi.


HOROSCOP 8 MAI 2021 BALANŢĂ – Se poate să daţi o raită pe la nepoţi, e cineva care va duce dorul şi n-o să mai amânaţi pe altădată vizita. O invitaţie la care nu v-aţi fi aşteptat, poate e cineva care-şi face curaj să vă curteze, o fi cineva timid şi totuşi vă sună, vă scoate la plimbare – dacă sunteţi singuri.
HOROSCOP 8 MAI 2021 SCORPION – Poate vine cineva cu intenţii serioase de relaţie spre voi sau o-ţi fi voi cei care v-aţi decis să faceţi vreun anunţ de căsătorie. Se pare c-o să vă faceţi timp să schimbaţi impresii cu nişte oameni la care ţineţi, ca să vă bucuraţi de ecoul sărbătorilor care încă mai dăinuie.


HOROSCOP 8 MAI 2021 SĂGETĂTOR – Se poate să vă treziţi cu o invitaţie la cafea c-aveţi de verificat nişte păreri, sentimente, poate vă aflaţi la începutul unei relaţii. Întrevedere cu cineva, chiar şi pe SKYPE, care vrea să vă propună o afacere şi dacă se nimereşte să vreţi şi voi, în curând, să bateţi palma.
HOROSCOP 8 MAI 2021 CAPRICORN – O să amenajaţi ceva special pentru copii, fie ca să se joace, fie să-nveţe, poate compartimentaţi altfel curtea, casă. Poate vă luaţi şi voi un respiro c-o s-aveţi o perioadă cu multe treburi de rezolvat şi e bine să fiţi odihniţi şi fizic şi psihic. Vă plimbaţi, faceţi puţin sport.


HOROSCOP 8 MAI 2021 VĂRSĂTOR – Poate mai aveţi de pus nişte lucruri la punct acasă, pentru confortul familiei, că nu s-a putut face înainte de sărbători. O să luaţi legătura cu rudele apropriate ca să vă vedeţi măcar o oră, două dacă nu s-a putut de Paşte, c-aveţi care ceva pentru fiecare dintre ele, de oferit.
HOROSCOP 8 MAI 2021 PEŞTI – E un moment bun să staţi la discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită, dar afară, la soare, la o terasă undeva. Sunteţi prinşi cu multe probleme pe cap şi o să aveţi de făcut şi treabă, să mai faceţi un drum, două, ca să vă eliberaţi de nişte greutăţi şi să le fiţi de ajutor unor prieteni.