Horoscop 8 Ianuarie 2022 Jan08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 Ianuarie 2022

Horoscop 8 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Fecioarele încep o afacere care să le asigure viitorul.Horoscop 8 ianuarie 2022, prezentat de Neti Sandu. Avem energie, chef de viaţă şi motive serioase că să luptăm, să facem faţă tuturor provocărilor.Vibraţia zilei este 8 şi o s-avem inspiraţie, ca să ne-alegem obiectivele pe anul ăsta.


HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 BERBEC – O să staţi mai pe lângă casă, poate ieșiți la o plimbare, pe jos, ca să luaţi aer şi să staţi şi de vorbă cu cineva de care vă e dor şi cu care nu v-aţi mai putut vedea.
HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 TAUR – Or să vă sune nişte prieteni, rude, care au câte ceva să vă ofere în dar, poate şi voi lor şi o să vă vedeţi cu ei pe rând, poate şi-n zile diferite, să evitaţi pericolele de îmbolnăvire.


HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 GEMENI – Pe voi vă căuta multă lume, în speranţa că s-ar găsi o posibilitate de a vă revedea – pe viu , dar o să vă conversaţi doar – online – deocamdată.
HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 RAC – O să vă exprimaţi dorinţa de a vă conversa cu cineva între patru ochi ca să cereţi nişte lamuriri cu privire la relaţia voastră de cuplu care s-ar putea îmbunătăţi, simţitor.


HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 LEU – Poate vă auziţi la un telefon, sau staţi pe mesaje că se le spuneţi unor angajatori ce-aţi hotărât în privinţa unei colaborări – că le e frică oamenilor să nu-i lăsaţi baltă.
HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 FECIOARĂ – Aveţi nişte perspective de afaceri care să vă asigure un viitor stabil – din punct de vedere financiar şi e de văzut dacă actulul loc de muncă vă oferă siguranţă.


HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 BALANŢA – Vi se promit nişte bani pe care-i veţi lua probabil luni, dar e posibil şi azi dacă va fi un transfer în contul vostru în cursul zilei, sau îi primiţi cash
HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 SCORPION – E o disponibilitate sufletească la voi, şi poate-o să le oferiţi o mâană de ajutor unor oameni care speră să iasă dintr-un impas dacă le spuneţi voi cum să procedeze.


HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 SĂGETĂTOR – Se poate să primiţi un cadou, să vă invite cineva într-o scurtă excursie, într-un loc atractiv şi chiar o să fie pe gustul vostru, alegerea respectivă..
HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 CAPRICORN – E o destindere la voi, poate v-aţi mai şi odihni, printre picături şi o să staţi la poveşti cu ai voştri, cu prietenii şi cu familia prin telefon, în videocall.


HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 VĂRSĂTOR – O s-aveţi idei – cât cuprinde – şi să rescrieţi viaţa personală şi pe cea profesională, ca să treceţi într-o altă etapă şi va fi o upgradare.
HOROSCOP 8 IANUARIE 2022 PEŞTI – Se poate să daţi o fugă într-un loc mai departe de casă, vă luaţi şi toate măsurile de siguranţă, că nu vă pasc pericole de-mbolnavire pe-acolo şi o să vă duceţi.