Horoscop 8 Decembrie 2016 Dec08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 Decembrie 2016

Horoscop 8 decembrie. Taurii au astazi o zi excelenta, iar Leii mai acorda o sansa relatiei.Horoscop 8 decembrie, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 8 si e bine sa ne achitam de absolut toate obligatiile financiare..

Horoscop 2016 BERBEC – E posibil sa fiti in carti pentru o promovare, insa va trebui, poate, sa dati concurs, sau sa asteptati, pur si simplu sa se elibereze un post.
Horoscop 2016 TAUR – Vi se face o oferta de lucru, dar se pare ca asteptati una si mai buna – doar mercur retrograd mai poate veni cu astfel de surprize.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa va retrageti o cerere de divort sau o plangere penala, pentru ca v-a venit inima la loc si o sa treceti cu vederea vechile neintelegeri.
Horoscop 2016 RAC – O problema de sanatate se poate acutiza daca nu va luati toate masurile s-o combateti, ca sa nu ratati marile petreceri.

Horoscop 2016 LEU – Poate iesiti la masa cu cineva care vrea sa fiti impreuna, sau macar sa petreceti sarbatorile in doi, sa acordati o sansa relatiei, voua.
Horoscop 2016 FECIOARA – S-ar putea sa apara sau sa re-apara cineva pe care-l vreti langa voi, dar in niciun caz cu forta, ci sa vina pentru ca va iubeste.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa gasiti niste lucruri utile si frumoase pentru casa si totul o sa conteze pentru atmosfera din perioada asta a sarbatorilor de iarna.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate faceti o rezervare pentru doua zile macar de vacanta, sau o sa-i trimiteti doar pe copii, daca nu puteti pleca impreuna.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa puteti recupera acei bani fara de care nu concepeti sarbatorile, si totul o sa se desfasoare ca la carte.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se pare c-o sa puteti obtine un act care sa va deschida niste usi, poate incepeti o afacere, plecati in strainatate.

Horoscop 2016 VARSATOR – E bine sa fiti ceva mai atenti cu sanatatea sa nu va treziti cu neplaceri chiar inainte de sarbatori, c-ar fi pacat.
Horoscop 2016 PESTI – Poate luati prima de Craciun, sau alta recompensa ori primiti un cadou pentru onomastica de zilele trecute, sa zicem.
Horoscop Azi 8 Decembrie 2016