Horoscop 8 August 2023 Aug08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 August 2023

Horoscop 8 august 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate afla azi în ce direcție se îndreaptă relația de cuplu.Horoscop 8 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Reuşite azi. O să ne bucurăm de o bună intuiţie, să ştim ce alegeri să facem şi ne vor mai da şi cei din jur o mână de ajutor, la nevoie.Vibraţia zilei este 8 şi e nevoie de un pic de atenţie la bani. Să nu cheltuim în neştire.


Horoscop 8 august 2023 – BERBEC – Vă intra bani, poate şi pentru că v-aţi luptat pentru ei, i-aţi cerut şi se-aduna de pe unde-au fost împrăştiaţi că sursele par să fie diferite.O să vă fie mai clar dacă relaţia de cuplu se-ndreaptă spre o căsătorie, sau nu e cazul să vă pripiţi. Mai aşteptaţi un pic.
Horoscop 8 august 2023 – TAUR – Se întâmplă multe lucruri şi o s-aveţi energia necesară să interveniţi, cu promptitudine ca să vă apăraţi nişte drepturi, să vă fie recunoscute meritele.Se poate să vă scoată cineva în oraş c-aveţi de discutat nişte aspecte care privesc o relaţie de afaceri şi trebuie să meargă totul şnur.


Horoscop 8 august 2023 – GEMENI – O să vă puteţi implica în diverse activităţi de grup şi să vă sincronizaţi, să vă prindă bine să descărcaţi toate apăsările, să vă eliberaţi de tensiuni.O să puteţi lua o decizie legată de casă, poate vă mutaţi temporar, sau permanent vedeţi ce zic şi ai voştri.
Horoscop 8 august 2023 – RAC – O să vă faceţi timp să ieşiţi cu copiii, să-i duceţi la mare, la munte, să vă bucuraţi de vacanţă împreună, dar dacă mai sunt treburi pe acasă, poate-i trimiteţi într-o tabără.Poate vă prezentaţi la un interviu, e ceva pe care vi-l doriţi, un job, o postură, o funcţie şi se anunţa succes.


Horoscop 8 august 2023 – LEU – O rezolvare, poate chiar mai multe, că sunt ecouri şi din trecut şi o să vă bucuraţi de acele lucruri pe care vi le-aţi dorit şi la care tot nu puteaţi să ajungeţi.Se poate să primiţi o confirmare, un cadou, o invitaţie la un spectacol, e cineva căruia-i pasă de voi şi v-a arata.
Horoscop 8 august 2023 – FECIOARĂ – Or să vă întindă o mână de ajutor prietenii şi o să vă achitaţi de nişte obligaţii, poate aveţi multe treburi că traversaţi o perioadă încărcată, cu de toate.Se poate să recuperaţi nişte bani, ori poate vi se aprobă un credit bancar să vă luaţi o casă, o maşină.


Horoscop 8 august 2023 – BALANŢA – Poate daţi de un chilipir şi vă luaţi o maşină mai ieftină, sau renunţă cineva la un sejur şi-l luaţi voi la un preţ acceptabil.Vi se lansează o invitaţie pentru weekend să plecaţi pe undeva şi dacă n-aveţi nimic urgent pe-acasă vă duceţi.
Horoscop 8 august 2023 – SCORPION – Se poate să luaţi în discuţie o afacere şi să vedeţi de unde faceţi rost de bani ca e nevoie de sponsorizare, probabil şi trebuie să vă-ntindeţi antenele să daţi de ei.Vă caută o persoană care e de multă vreme plecată şi poate faceţi cumva să reînnodaţi firul poveştii de dragoste.


Horoscop 8 august 2023 – SĂGETĂTOR – E de lucru la serviciu, dar apar şi satisfacţiile materiale, plus alte avantaje şi vi se deschid nişte uşi spre alte sfere de de interes profesional.E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să corespundă genului vostru de partener de cuplu şi o să puteţi construi o relaţie.
Horoscop 8 august 2023 – CAPRICORN – Încep să se adune banii împrăştiaţi şi o să vă puteţi baza pe nişte sume cu care să puteţi pleca într-o vacanţă ca să vă refaceţi, c-aveţi nevoie de o pauză.O veste bune de la cineva care va duce dorul şi o să faceţi tot posibilul să vă-ntâlniţi cât de curând.


Horoscop 8 august 2023 – VĂRSĂTOR – Se pare c-aţi dat de lucrurile potrivite pentru casa voastră şi o să vă scoateţi banii să le cumpăraţi şi să vă rămână şi pentru plecatul, încă o tură, în vacanţă.O să revină cineva care a rămas legată sufleteşte de voi, persoana, şi o să ştiţi dacă şi voi simţiţi la fel, sau nu.
Horoscop 8 august 2023 – PEŞTI – E se iveşte ocazia să vă spuneţi părerea, un crez, în faţa unor oameni şi o să vă bucuraţi de susţinere, de aprobarea lor, că se identifică cu, problemele pe care le expuneţi.Se reuneşte familia c-aveţi vreun sărbătorit şi faceţi pregătiri pentru weekend, probabil.