Horoscop 8 August 2022 Aug08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 August 2022

Horoscop 8 august cu Neti Sandu. Leii încep proiecte noi, aducătoare de bani.Horoscop 8 august prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Se anunță o zi frumoasă. Avem un vibe pozitiv şi o să facem tot posibilul să-l cultivăm şi să-i lăsăm şi pe cei din jur să se alimenteze. Vibraţia zilei este 8 şi o să avem grijă să nu cheltuim fără cap.


Horoscop 8 august – BERBEC – Iniţiativele vă reuşesc, aveţi o energie debordantă şi o să faceţi cele mai îndrăzneţe lucruri, că aţi bătut pasul pe loc şi acum v-aţi dezlănţuit.Vi se propune ceva nou la serviciu şi n-o să refuzaţi pentru că vor fi bani frumoşi, bașca aprecierea şefilor.Vă luaţi casă şi o să apelaţi la o agenţie imobiliară ca să n-aveţi bătaie de cap cu drumurile sau faceţi totul online.
Horoscop 8 august – TAUR – O să recuperaţi de pe câte undeva nişte bani şi o să vi-i drămuiţi în aşa fel încât să vă ajungă, printre altele, şi pentru o ieşire într-o staţiune de agrement.Se poate să vă interesaţi de cineva care n-are destul curaj să vă abordeze, în vederea unei relaţii şi-i întindeţi o mână de ajutor.Un proiect de anvergură la orizont şi o să vă implicaţi trup şi suflet ca să iasă ceva de cea mai bună calitate.


Horoscop 8 august – GEMENI – O cheltuială, ca să puneţi casa la punct şi o să daţi curs unei colaborări ca să strângeţi un capital, că mai vreţi să plecaţi în vacanţă.Poate daţi de nişte obiecte de uz casnic la un preţ mai mic şi le luaţi.Se poate să legalizaţi nişte acte şi să căpătaţi un alt statut, să treceţi la alt nivel de salarizare.
Horoscop 8 august – RAC – O stare de bine, va preocupă o plecare, poate avea legătură şi cu studiile şi taxele la toamnă – deocamdată aflaţi ce şi cum.E un echilibru în familie pe care vreţi să-l păstraţi pentru că aţi reparat, cu greu, relaţia de suflet – şi pentru nimic în lume nu vrei s-o pierdeţi.O să vi se propună o funcţie şi dacă sunteţi dispuşi să sacrificaţi din timpul liber o să vă daţi acceptul.


Horoscop 8 august – LEU – O să vă apucaţi de proiecte noi şi se vor dovedi tot atâtea succese, vor fi şi bani, evident, şi va fi o şansă certă de promovare, ca să vă primiţi răsplata.Apare cineva care tot încearcă să vă cucerească, dar lipseşte ceva din moment ce nu vă îndrăgostiţi.Se poate să primiţi o sumă pe care trebuia s-o luaţi mai demult şi o să fiţi cu cheltuielile la zi.
Horoscop 8 august – FECIOARĂ – Se pare că o să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, mai cumpăraţi diverse lucruri pentru confort şi ca să se poată şi lucra şi învaţă de acasă.Vă invită cineva într-o plimbare prin ţară, pe undeva şi o să vă duceţi că aveţi nevoie de un respiro.Poate găsiţi lucruri ieftine pentru casa şi o să luaţi câte ceva, că e de profitat de preţurile bune.


Horoscop 8 august – BALANŢA – O să vă bucuraţi de un surplus financiar şi poate le faceţi o surpriză alor voştri să cumpăraţi ce v-au cerut mai de mult şi să fie toţi ai voştri mulţumiţi.O să vă daţi întâlnire cu cineva care vede în voi un posibil partener de viaţă şi poate se conturează o relaţie de toată frumuseţea.O să-l luaţi prin surprindere pe partenerul de cuplu cu o decizie care vă poate schimba amândurora viaţa – în bine!
Horoscop 8 august – SCORPION – Se poate să luaţi nişte bani şi vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade ca să nu rămâneţi cu restanțe, că o să vă recuperaţi mai greu.Poate mai cereţi o mărire de salariu, un bonus, o primă, un voucher – cadou ca să vă bucuraţi de nişte privilegii.Se poate să daţi pe la notar să autentificaţi nişte acte şi să vă asiguraţi că nu sunt expirate buletin, paşaport, carduri.


Horoscop 8 august – SĂGETĂTOR – O zi specială, poate are loc o cerere în căsătorie sau vă angajaţi acolo unde aţi vrut de o vreme încoace – şi o să începeţi o viaţă nouă.Vă pregătiţi de o relansare şi n-o să lăsaţi să vă scape detalii importante ca să vă asiguraţi, un succes răsunător.E cineva care încă mai speră că o să fiţi împreună şi dacă locul din inima voastră n-a fost ocupat deja, veţi continua relaţia.
Horoscop 8 august – CAPRICORN – E o perioadă bună de reacomodare într-o relaţie care promite să fie stabilă şi o să perfectaţi comunicarea, printre altele, că e o persoană valoroasă.Or să vă mai intre nişte bani şi veţi umple golurile din cămară, mai puneţi deoparte şi pentru plecarea în excursie.Vă mai gândiţi dacă o să apelaţi la un credit bancar sau o să strângeţi bani din salariu ca să vă schimbaţi maşina.


Horoscop 8 august – VĂRSĂTOR – O să vă aşezaţi la masa negocierilor şi şefii se vor dovedi îngăduitori că nu vor să vă piardă şi or să vă asculte rugile.Apar bani din mai multe surse şi o să scăpaţi, în primul rând de datorii, după care o să luaţi şi ce vă face plăcere.O să renegociaţi un contract şi dacă n-o să obţineţi nişte bani în plus, poate o să luaţi în calcul o altă ofertă de lucru.
Horoscop 8 august – PEŞTI – Sunt acte pe care le puteţi lua de la semnat şi să verificaţi dacă nu e vreunul expirat, mai ales dacă plecaţi pe undeva, zilele astea.O să puteţi intra într-o colaborare care să vă aducă satisfacţii profesionale şi să daţi zor să vă achitaţi de toate îndatoririle.Vi se face o propunere de afaceri şi dacă aveţi timp vă implicaţi, dacă nu, vedeţi din toamnă.