Horoscop  8 August 2019 Aug08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 August 2019

Horoscop 8 august 2019. Leii au șanse să câștige mai mulți bani.Horoscop 8 august 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. Avem energie şi bine-ar fi s-o direcţionăm spre ce ne propunem ca să ne asigurăm succesul, să profităm la maximum de conjunctura astrală.Vibraţia zilei este 8 şi n-ar strica să fim puţin mai economi.


Horoscop 8 august 2019 BERBEC – Poate ieşiţi la masă în oraş, poate fi o cină romantică şi o să vedeţi cât de mult o să-l surprindeţi pe partener cu gestul respectiv. Se poate să vă bucuraţi şi de un succes al vostru, dar şi de-al copiilor, poate daţi o petrecere va-nconjurati de prieteni şi o să fie un câştig sufletesc.
Horoscop 8 august 2019 TAUR – Poate vă pregătiţi de un city break, vă invită cineva care ştie ce preferinţe turistice aveţi şi a găsit ceva pe placul vostru. Poate primiţi un cadou, un premiu, sau doar aprecieri pentru ce-aţi realizat în ultima vreme şi o să fie stimulativ, încurajator pentru mai departe.


Horoscop 8 august 2019 GEMENI – I-aţi face o surpriză fiinţei iubite dacă aţi ieşit la o plimbare, la un spectacol – poate e prima ieşire, sau sunteţi la început de drum. La voi rezolvări în sfera financiară, o să vă primiţi banii pe care i-aţi cerut, credit, avans salarial, ori vreo primă şi o să fie un confort din punctul ăsta de vedere.
Horoscop 8 august 2019 RAC – Invitaţie la un eveniment care poate avea legătură cu sfera profesională şi o să mai cunoaşteţi şi alţi profesionişti. Şi la voi apare ceva concret referitor la bani, contracte şi se va regla balanța monetară după o perioadă de economii şi frustrări pe tema banilor.


Horoscop 8 august 2019 LEU – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea să afle mai multe despre voi, în speranţa c-o să puteţi fi fericiţi împreună. Se pare c-o să câştigaţi mai mulţi bani, nu numai luna asta ci şi în continuare dac-o s-alegeţi o colaborare sau mai multe, în funcţie de timp şi de starea de sănătate.
Horoscop 8 august 2019 FECIOARĂ – Vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni ca să faceţi schimb de idei, să împărtăşiţi veştile bune despre reuşitele personale. Poate va trebui să luaţi o decizie referitoare la un angajament profesional şi o să vă puteţi asigura banii de care-aveti nevoie, pentru facturile lunare în primul rând.


Horoscop 8 august 2019 BALANŢA – O să mai lăsaţi de la voi în relaţia cu partenerul de cuplu ca să fie linişte şi pace în cămin, în stilul vostru. O să cheltuiţi nişte bani ca să faceţi o plimbare zilele-astea la munte, la mare, le-oti fi promis copiilor că-i duceţi într-un parc de distracţii.
Horoscop 8 august 2019 SCORPION – Poate faceţi un consiliu de familie să vedeţi dacă e cazul să vă mutaţi sau mai construiţi o anexă. Poate ar fi bine să ieşiţi mai des cu prietenii când aveţi un pic de timp la dispoziţie, ca să mai descărcaţi tensiunile, să vă relaxaţi, să daţi randament şi fiţi mai buni la treabă.


Horoscop 8 august 2019 SĂGETĂTOR – O să primiţi un răspuns afectiv de la acea persoană care v-a atins la coarda sensibilă şi pe care n-aţi putut s-o uitaţi. Se poate să vă curteze cineva cu un job şi să vă şi ofere o sumă convenabilă, plus alte avantaje care să cântărească greu atunci când o să aveţi de luat decizia finală.
Horoscop 8 august 2019 CAPRICORN – Poate ar fi bine să vă găsiţi multe activităţi comune cu partenerul de cuplu că relaţia să fie şi mai sudată, să fie stabilitate în cuplu. Poate n-ar strica să faceţi nişte presiuni ca să vă luaţi banii care tot întârzie şi de care-aveti nevoie ca să acoperiţi cheltuielile curente şi alte lucruri pe care vi le doriţi.


Horoscop 8 august 2019 VĂRSĂTOR – O să ajungeţi la o înțelegere cu nişte parteneri de afaceri foşti, actuali şi o să renunţaţi probabil la un proces. Aveţi idei pe care-o să vreţi să le puneţi rapid în practică şi or să apară şi câştigurile – semnaţi contracte pe bani frumoşi.
Horoscop 8 august 2019 PEŞTI – Se poate să aibă loc o întrunire de afaceri şi să negociaţi condiţiile, şi dac-o să vă puneţi de acord o să semnaţi contractul. E posibil să primiţi împrumutul bancar pe care l-aţi cerut şi să vă luaţi casă, ori poate o să achitaţi taxe şcolare şi o să va-mpliniti un vis.