Horoscop 8 Aprilie 2024 Apr07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 8 Aprilie 2024

Horoscop 8 aprilie 2024. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani.Lună nouă, cu veşti bune. Lucrurile s-au cam aşezat în matca lor şi o să aflăm cum stăm, ce-am obţinut după lungi eforturi şi aşteptări şi o să ne luăm avânt să mergem şi mai departe cu cine dorim.Ce se întâmplă în fiecare zodie:


BERBEC – Cineva care nu v-a uitat vă căută. Se dă peste cap să vă convingă să rămâneţi împreună, c-o să vă fie bine.Puteţi lua startul într-o nouă aventură profesională şi să semnaţi un contract, să primiţi şi o sumă de bani în avans, să meargă totul pe bandă rulantă.
TAUR – O să-i veniţi de hac unei probleme de sănătate şi o să daţi un randament mai bun la slujbă, o să vă revigoraţi.O să vă-ngrijiți ceva mai mult de felul în care arătaţi, vă schimbaţi look-ul şi-o s-aveţi o stare de spirit net superioară, c-o să trăiţi senzaţii noi.


GEMENI – Poate cereţi un împrumut unei bănci să vă puteţi cumpăra o casă ori să vă luaţi o maşină – voi ştiţi cel mai bine.Se reglează parteneriatul de afaceri şi o să lucraţi fără să vă mai faceţi reproşuri unii altora, plus că se va deschide o perspectivă mai bănoasă, pentru la toamnă.
RAC – E posibil să luaţi o sumă de bani pe care aţi tot revendicat-o dar nu se-nduplecă cine trebuie să v-o dea.Se poate să ajungeţi la negocieri dure cu un angajator şi să semnaţi doar când o să consideraţi că vă sunt respectate cerinţele, pentru că altminteri nu sunteţi dispuşi să cedaţi.


LEU – Poate se pune problema să vă mutaţi şi o să vă consultaţi cu familia să vedeţi cum staţi cu finanţele ca să vă decideţi.O să primiţi o invitaţie în vacanţă, poate în cea de vară, dacă nu chiar mai devreme şi poate nici nu va costă transportul ori poate cazarea, ceva e-cadou!
FECIOARĂ – V-aşteaptă cineva la drum lung şi o să vă pregătiţi de plecare, faceţi rost şi de bani.Veţi lua tratamentul adevărat dacă vă duceţi la un consult medical şi n-o să vă mai chinuiţi cu o suferinţă care n-o să treacă de la sine – trebuie intervenit cu medicamente.


BALANŢĂ – Poate s-au decis nişte angajatori să dea drumul proiectului în care vor să vă implice şi o să aveţi asigurată latura financiară.Se poate să rescrieti nişte file ale unei poveşti de dragoste şi să meargă mult mai bine comunicarea, poate reuşiţi chiar fără vorbe, din priviri.
SCORPION – Se poate să vă convină nouă postură în care o să fiţi puşi şi să faceţi dovada unor calităţi de care nici voi nu ştiaţi.O să intraţi într-o nouă etapă de viaţă personală, poate întâlniţi pe cineva care vă poate face fericiţi şi o să vă descoperiţi noi resurse interioare pe care să le folosiţi din plin.


SĂGETĂTOR – O s-aflaţi veşti bune despre un copil care se va naşte şi poate vi se lansează invitaţia să-i fiţi naşi.Poate mai acordaţi o şansă unei relaţii care-a mers împleticit şi odată învăţată lecţia o să fiţi mult mai atenţi la celălalt, empatici.
CAPRICORN – Relaţia sentimentală se animă frumos, iar dacă nu e nimeni puteţi face cunoştinţă cu cineva care să vă aprecieze, să vă respecte, să vă iubească.Dacă vreţi să faceţi nişte schimbări pe-acasă ori să vă cumpăraţi o locuinţă e moment bun, vedeţi cu banii cum faceţi, îi cereţi unei bănci, sau unor prieteni!


VĂRSĂTOR – Poate din banii puşi deoparte o să luaţi câte ceva să redecorati interiorul sau o să amenajaţi terasă, curtea.O să faceţi progrese la şcoală, poate şi la slujbă dacă trebuie să daţi concurs ca să vă titularizeze pe un post şi o să luaţi mai mulţi bani.
PEŞTI – Partenerul de cuplu va lua o decizie care să v-ajute să faceţi față unei situaţii care vă epuizase nervos.Poate cereţi nişte înlesniri, să vi se acorde un salariu, două în avans, să vi se ia comision mai mic la împrumutul pe care l-aţi făcut la bancă, o să vă descurcaţi mai bine cu banii.