Horoscop 7 Septembrie Sep07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 7 Septembrie

Horoscop prezentat de Neti Sandu. E o zi buna in care putem face pace, in primul rand cu noi insine si dupa aceea cu cei din jurul nostru: prieteni, colegi, parteneri de afaceri si cu cei cu care suntem la cutite, chiar. Fecioarele au parte de o surpriza, Varsatorii intra in vizorul sefilor.Vibratia zilei este 7 si o sa dam dovada de intelepciune.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa va descurcati mai bine cu banii, poate va mai luati ceva in plus – de lucru – si-o s-aveti pentru cheltuielile zilnice, ba chiar si pe deasupra. O sa va puteti reface viata sentimentala, poate sunteti dispusi sa recunoasteti c-ati gresit si c-o sa puteti repara ce s-a stricat.
Horoscop 2016 TAUR – Va dati intalnire cu cineva care e foarte aproape de sufletul vostru si relatia poate urca la nivelul urmator, si sa devina stabila sau si mai stabila. Se poate sa-ncepeti un parteneriat de afaceri si sa va dezvoltati, frumos, pe parcurs, sa ajungeti la un alt nivel profesional si la castiguri mai consistente.

Horoscop 2016 GEMENI – O s-aveti parte de mai multa intelegere, acasa, fiinta iubita o sa va menajeze, si o sa va simtiti in elementul vostru. Poate mai aveti de facut niste schimbari in locuinta, sau acum va mutati, zugraviti, va preocupa tot ce tine de domeniul casnic si-o sa va coste – in perioada asta.
Horoscop 2016 RAC – Va scoate cineva la o plimbare si o sa apreciati gestul, o sa fie incitanta intalnirea, poate va aflati la inceput de drum. Va-nscrieti la niste cursuri sau va interesati de o scoala, o gradinita pentru copii, nepotei , sa puneti niste lucruri in ordine pana la inceperea anului scolar.

Horoscop 2016 LEU – Poate o sa va cultivati un hobby, va-nscrieti intr-un club si, in masura timpului liber disponibil o sa petreceti cateva ore pe acolo. Se poate sa fi venit scadenta si sa trebuiasca sa dati inapoi niste bani, sa faceti plati, sa va puteti vedea de restul treburilor, sa va puteti cumpara ce va place.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa va ia prin surprindere mesajul cuiva care va cere ajutorul si-o sa faceti tot posibilul sa-i fiti de folos acelei persoane. Se pare c-o sa faceti mai multe drumuri pana sa va alegeti cu dosarul de angajare complet sau ca sa va-nscrieti la vreo scoala.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa va faca placere invitatia la film, la plimbare, sau ca sa plecati intr-o excursie la sfarsit de saptamana, la relas. Incep sa vina banii de pe unde-au fost blocati si o sa ajungeti cu obligatiile financiare – la zi, o sa puteti cumpara si tot ce v-au rugat ai vostri.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa vi se aprobe o cerere de credit pentru locuinta sau ca sa va puteti cumpara alta masina. O sa comunicati mai bine cu anturajul profesional, demarati proiecte noi, schimbati idei, strategii si o sa fie un salt in cariera.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se pare c-o sa va-ntelegeti mult mai bine cu cineva mai in virsta si-o sa fie armonie in familia largita. Or sa va caute viitori parteneri de afaceri sa va dati acordul pentru o colaborare, ca sa v-apropiati de obiectivul vostru pe care puneti mare pret, o promovare – la slujba.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O invitatie pentru diseara la un suc, la o plimbare in parc, sau are loc vreun eveniment monden, o aniversare si va duceti. V-ar putea intra in buzunar acei bani care, desi nu sunt multi or sa v-ajunga sa-i faceti o surpriza placuta partenerului de cuplu, sa dati prospetime relatiei.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va treziti cu o propunere de plecat in excursie de vineri incolo, sa petreceti 2, 3 zile departe de forfota orasului si e de luat in serios oferta. Voi parca va aflati in vizorul sefilor si sa speram ca au ganduri bune, or sa va dea ceva incitant de lucru si care sa va puna talentul in miscare.
Horoscop 2016 PESTI – Poate-o sa primiti un raspuns de la un angajator, care e dispus sa va dea postul pentru care ati venit la interviu. O sa va puneti de acord cu partenerul de cuplu in privinta programului de timp liber, sa rezolvati problemele casei si sa va si distrati, mai ales in week-end.
Horoscop Azi 7 Septembrie 2016